Įkraunama...
Įkraunama...

Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?

Aha, aš viena pati su savim šnekuosi ne į temą rolleyes.gif O jūs va dabar labai į temą pasakėt ax.gif
Atsakyti
Man irgi pasirode,kad moteriske nori kad valstybe ja su 6 vaikais islaikytu vien uz tai,kad prisigimde.Is mano puses supratimo jai nebus schmoll.gif
Atsakyti
Bet jūs ir žiaurios. Palaikyti tokią šaunuolę mamytę reikia.
Atsakyti
Jeigu būtume nėštukių/mamyčių skyrelyje, būtinai palaikytume.
Atsakyti
labai noretusi mamos su 6 vikais nesmerkti, bet nelabai suprnatu tu kurie neturi uz ka islaikyti daug vaiku ir vis tiek gimdosi ir paskui skundziasi, va as turiu 2 mergaites visi aplinkui sukauja reikia 3 -cio (berniuko tipo), na bet mano finansai niekaip to padaryti neleidzia nes zinau, kad vaikams reikia ne tik pavalgyti ir apsirengti o ir kambario atskiro ir pramogu ir uzaugusus i universitetus isleist reikes, ir t.t. ir pan.
vat 3 vaikam viso to suteikt negaleciau ir negimdau - nesvarbu, kad noreciau
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 07 13, 21:27)
labai noretusi mamos su 6 vikais nesmerkti, bet nelabai suprnatu tu kurie neturi uz ka islaikyti daug vaiku ir vis tiek gimdosi ir paskui skundziasi, va as turiu 2 mergaites visi aplinkui sukauja reikia 3 -cio  (berniuko tipo), na bet mano finansai niekaip to padaryti neleidzia nes zinau, kad vaikams reikia ne tik pavalgyti ir apsirengti o ir kambario atskiro ir pramogu ir uzaugusus i universitetus isleist reikes, ir t.t. ir pan.

pritariu,neuztenka noreti ,reikia dar ir galeti materialine prasme vaiku tureti..
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 07 13, 19:27)
labai noretusi mamos su 6 vikais nesmerkti, bet nelabai suprnatu tu kurie neturi uz ka islaikyti daug vaiku ir vis tiek gimdosi ir paskui skundziasi, va as turiu 2 mergaites visi aplinkui sukauja reikia 3 -cio  (berniuko tipo), na bet mano finansai niekaip to padaryti neleidzia nes zinau, kad vaikams reikia ne tik pavalgyti ir apsirengti o ir kambario atskiro ir pramogu ir uzaugusus i universitetus isleist reikes, ir t.t. ir pan.

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Priminsiu temos pavadinima, nes jau senokai kalbama ne i tema tongue.gif

Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?
Atsakyti
matyt nera.... g.gif
arba tiksliau tikriausiai pas ka taip yra - nesedi prie ineto bo neturi (nebeturi) jo....
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 07 13, 19:47)

prie ko čia žiaurumas? moteriškė va rašo pinigų neturi ir dirbti negali, nes šešto vaiko laukiasi, va čia žiauri situacija. sakyčiau nelabai sveika. palaikau tuos kurie nors neturi nė cento, bet visom išgalėm stengiasi jį uždirbti ar sutaupyti, o ne parazituoti visuomenės sąskaita
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 07 13, 20:47)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
hmm,del 6 vaiku tai as irgi manu,kad tiesiog reikia pagalvoti pries tai..nors kazkada prie vyro gimines leptelejau taip,tai likau nesuprasta..kam tie mokslai? kam univeras? juk jau po 10 klasiu galima dirbti bigsmile.gif
Atsakyti