Įkraunama...
Įkraunama...

Logopedai Vilniuje

Gal kas lankėtės pas Banga Žaliene. Norėčiau sužinoti daugiau apie šia logopedę.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas konsultavotės pas logopedę Eglę Šliauterienę? Parašykite atsiliepimus smile.gif
Man reiktų ir šios gydytojos kontaktų. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(urte urtyte @ 2012 10 11, 08:34)
Gal kas lankėtės pas Banga Žaliene. Norėčiau sužinoti daugiau apie šia logopedę.


Sveiki, mums irgi aktuali nuomone apie sia logopede - Banga Zaliene. Sunus staiga pradejo mikcioti, tiksliau labai uzsikirtineti, kartoti pirmus skiemenis po 8-10 kartu. Nelabai turiu patirties, koks turi buti logopedinis darbas, todel klausiu, kas labiau ismano. Siaip bendrauja maloniai, tik keistoka pasirode, kad nera jokiu pratimu, pirmas uzsiemimas buvo tik vaiko klausymas ir bukles diagnozavimas, rekomendavo 5 kartams apsilankyti, bet sake pratimu nebus, supratau tik stebes bukle, kaip pati ivardijo, pasiziureti i kuria puse krypsta bedos. Noretusi negaisti be reikalo laiko, ir eiti tikrai pas profesionala. Ja rekomendavo musu seimos gydytoja. Buciau dekinga uz rekomendacija.
Atsakyti
Asmeniškai su Žaliene bendrauti teko tik telefonu. Labai norėjome pas ją pasivaikščioti, bet, deja, laisvų laikų pernai nebuvo. Šiaip esu girdėjusi labai labai gerų atsiliepimų apie ją.
Atsakyti
Sveiki,
ieškau gerai įvaldžiusio psichologiją ir mokančio prieiti prie drovių vaikų, juos sudominti, logopedo.
Taip pat norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie antakalnio (Daublienė (nuo 4m)) ir centro poliklinikos logopedus.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kas galit rekomenduoti gerą logopedę Vilniuj( poliklinikoj)? Pas jeleną guskovą tik sausį teužrašo.. Gal kurkitur mažesnės eilės ir gera specialistė?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juste0527 @ 2012 10 30, 14:56)
Kas galit rekomenduoti gerą logopedę Vilniuj( poliklinikoj)? Pas jeleną guskovą tik sausį teužrašo.. Gal kurkitur mažesnės eilės ir gera specialistė?
ačiū  4u.gif



Paprastai poliklinikoje užrašo prieš 3 mėnesius. Tiesiog tokios eilės. 4u.gif
Atsakyti
nebūtinai, kolkas užsirašėm rajoninėn poliklinikon, po mėnesio.. Gal žinot ką apie Vilniaus rajono poliklinikos logopedę?
Atsakyti
QUOTE(juste0527 @ 2012 10 31, 21:18)
nebūtinai, kolkas užsirašėm rajoninėn poliklinikon, po mėnesio.. Gal žinot ką apie Vilniaus rajono poliklinikos logopedę?

Sveiki,
Gal kartais žinote kaip yra su siuntimais pas logopede. Tarkim aš gavau pas logopede rugsėjį men. siuntimą. O kada vėl galėsiu paprašyti kito siuntimo. Ar po metų tai būtų rugsėji, ar po naujų metu pvz. sausį. Gal kartais esate su tuo susidūrusios.
Atsakyti
O mes pavasarį lankėmės Centro poliklinikoje. Mums labai patiko logopedė Jolanta Repšienė thumbup.gif -išmokė tarti daug garsų biggrin.gif Prieš tai beveik du metus lankė daržely ir dar privačiai - nebuvo jokio rezultato g.gif
Repšienė per porą mėnesių išmokė l, r garsus, dar skirdavo užduotis į namus. Niekada nereikėjo laukti prie kabineto durų-sūnus noriai eidavo į užsiėmimus. 4u.gif Kol patekom pas šią logopedę laukėm tikrai ilgokai-gal apie -3 mėn, bet buvo verta. Žinau, kad ji dirba ir ankstyvojoj tarnyboje su mažiukais ax.gif
Mes turėjom prieš kelis mėnesius rašytą siuntima ir jis galiojo. g.gif , bet po Naujų reikia turėti naują siuntimą, jei nori vėl lankyti kalbos korekciją. Kitais metais eisime dar pasikonsultuoti biggrin.gif
Atsakyti
Labukas.gal kas zino logopede ,dirbancia privaciai, Rudaminoje,Skaidiskese.Arba Vilniuje nietoli stoties.Labai buciau dekinga kas patartu
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2012 09 28, 20:22)
Sveiki
O kur jūs radote jos skelbimą? Nežinojau kad ji privačiai moko, man ji labai patiko, kai vieną kartą su dukra buvom poliklynikoje, bet ten labai didelės eilės....

Patiko Tumienė???? Mes šiandien pas ją buvom, tai išėjom su dukra šokiruotos doh.gif Prieš vizitą nuteikiau dukrytę, kad parodys liežuvį šitai daktarei ir kartos žodžius. Gal pažais žodžių žaidimą, kaip su mama žaidžia. Ėjo vaikas optimistiškai nusiteikęs. O gydytoja... Pirmiausia nei paklausė amžiaus nei vardo, puolė tikrinti jos kalbą ir dantų sukandimą. Iš karto apšaukė, kad vaikas ilgai čiulptuką naudojo ir dantys į priekį atsikišę (nors vaikas griūdamas beveik išsimušė dantis, dabar jie kliba). Paskui pamatė, jog blogai S raidę sako (liežuvį iškiša ir gaunasi šveplavimas), tai kišo vieną paskui kitą pagaliukus, kad prispausti liežuvį, galiausiai prigrasino vaikui, jog nupjaus chirurgai liežuvį, jei dar kiš jį. Vaikas išsigando, pradėjo virkauti, nebenorėjo jos komandų klausyti. O ta: "Ko čia seilėjies dabar?! Baik verkt!" Ar tai toks kontaktas su vaiku turi būti???
mad.gif
Dabar teks palaukti, kol vaikui pasimirš toks vizitas, ir ieškosim tokios logopedes, kuri bent jau žodžius parinktų kalbėdama su vaiku.
Atsakyti