QUOTE(questa @ 2009 06 04, 11:52)
tai kad butent as tik apie miltelius klausiau ir man taip kazkuri atsake , nu neesme dabar
na bandysiu atrast buda man geriausia,aisku noretusi kuo taupiau kad butu , pakolkas esu patenkinta ranksluosciai is juodu (vyro darbiniu) liko BALTI
Papasakok smulkiau kuo skalbei, kieki skalbimo priemones, temperatura ir t.t.
Beje, pati neseniai skaliau baltas maikes vaiku (nepamenu, gal jau pasakojau?

), tai skalbiau 45 laipsniu temp, nes kai kurios maikutes su piesiniais, o pora buvo sintetines, kurioms netinka aukstesne temp. Pyliau gal 30ml skysto skalbiklio, baliklio sauksteli ir loco 2p.p. Maikutes isskalbe graziai, baltai, gal tik ant poros ne visai atsiskalbe stipriai uznesiotos apykakles, ten matyt reikejo pre-wash panaudoti, o ant kitos (sintetines) isryskejo senos demes, kuriu jau per daug skalbimu neatplaunu su parduotuviniais milteliais, bet lyg buvo apibluke kaip man atrode, o vat po Amway skalbiklio, kaip ir turejo buti - tos demes pasirode visame grazume. Tada as jas apdorojau su karstu vandeniu ir balikliu, ir ka - isemiau

Liko dar vieni tokie pat sintetiniai balti sunaus marskiniai, tuos bandysiu pries skalbiant palaikyti su balikliu, o tada mesiu i masina, turetu issiskalbti jau skalbimo metu manau