Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Elona Tvarijonavičienė

Mamytes, gal kuri galite daugiau parashyti apie gydytoja Tvaronavichiene, nes tik viena atsiliepima radau. Man ginekologe ja ir Meskaite rekomendavo, tai dabar reikia apsispresti. Meskaite kiek supratau ne viena nenusivyle.
Atsakyti
kiek girdėjau ir pati susidūriau su Tvarjonavičiene, man ji nelabai schmoll.gif Aš pas ją negimdžiau, bet echo ji daro labai atsainiai ir šiaip atrodo tokia nepatikima. Savo gimdymo jai nepatikėčiau...Mano gydytoja irgi ją rekomendavo, bet aš su ja nesitariau.
Atsakyti
Peržvelgiau visus šios temos pasisakymus ir nustebau, kad apie gyd. Tvarijonavicienę (nors iki šiol visą laik maniau, kad jos pavardė Tvaronavičienė smile.gif ) nekokie atsiliepimai. Nežinau, gal tik man čia taip pasisekė, kad su manimi ji puikiai bendravo, labai rūpinosi ir kai buvau patologiniam prieš gimdymą, ir atvyko į gimdymą ne savo darbo metu (buvau susitarusi), ir po gimdymo lankė kelis kartus, nuskausminamųjų parūpino, žod-iu, patiko ji ir man, ir mano vyrui... biggrin.gif Dabar vėl laukiamės, ir buvau tikra, kad į šią gydytoją kreipsiuos, bet kai paskaičiau nuomones, tai kažkaip net pasimečiau ir nebežinau, ką daryti... schmoll.gif Gal kas galit konkrečiau papasakot savo patirtį bendraujant su šia gydytoja, o gal jos bendravimas su gimdyvėm per tuos pora metų stipriai pasikeitė?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daringa: 05 kovo 2005 - 17:17
Man prieš metus darė abraziją dėl nesivystančio nėštumo (buvo jau 8 sav.). Įėjau į operacinę, ašaros upeliais bėga, raudu. Vienos sesutės ir anesteziologė ramina: nebijok, neskaudės, nuskausmins ir t.t.". Tada nustebino gyd. Tvarijonavičienės žodžiai: "ne dėl fizinio skausmo ji bijo ir verkia, širdį skauda, kad vaikelio neteko". Ir pati susijaudinusi buvo verysad.gif .
Atsakyti
Aš tai gulėjau savaitėlę dėl tepliojimo. Deja, nepasisekė. Nesivystantis nėštumas ir 8 sav. abrazija. Palatos gyd. Tvarijonavičienė. Man patiko, kitiems nelabai. Suprasi tuos gydytojus, dar įvairesni žmonės. Vienam reikia švelnumo, kitam gatvės žargono. (Mano draugė gimdė prieš 6 m. RK. Tai sakė, kad patiko jog gydytoja nesicackino ir griežtai, bet tvarkingai viską padarė).
Suplanavom iš naujo. Kol kas viskas gerai. Tik kaip sakoma nežinau į kurią pusę "podatsa".
Atsakyti
Bet tu Asia saunuole trecio leliuko lauki. O kur 2 dukrytes gimdei? Kurioj ligoninej?
Zinai, aisku, kad is gydytojos kaip is mamos ner ko svelnumo laukti. Na jei rimtai man visada patiko griezti destytojai, tai ner ir blogai, kai gydytoja griezta. Bet elgesys gydytojos buvo tikrai nesuprantamas, zinai buvo nemalonu, ypac kai dienu jau taip liko nedaug, ir eini tartis del gimdymo, ir tai, kai pilvas zemai nusileides, ir vaikas vos vos juda. As tikrai nezinau nei ka daryti, nei prasidejus gimdymui kur vaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(riesutukas @ 2005 04 11, 12:29)
Asia, o kodel tu pries VGN? o kaip teko susidurti su Tvarijonaviciene?

Pas Tvarijonavičienę gulėjau prieš metus. Na normali gydytoja, nei ten labai cackinasi, nei šalta kaip ledas. Ko paklausdavau, viską labai aiškiai paaiškindavo. Tik va, kad leliukas nesivystė, tai buvo Dievo valioje cry.gif . Ji pati darė man abraziją, ir užuojautos žodžio nepagailėjo 4u.gif .
O VGN nelabai patinka dėl daug ko. Ir dėl to paties personalo ir dėl sąlygų. Užteko pasiskaitinėti visokių atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(riesutukas @ 2005 04 10, 19:35)
sveikos,

o gal kuriai nors mamytei teko susidurti su  VGN gydyt ojaTvarijonaviciene?  g.gif


man teko smile.gif rekomendavo man ja viena pazhystama, nuejau pirma karta pas ja, budama 6 men. uzh konsultacijas paprashe 50 lt. paskui lankiausi kas 2 sav, nes vis tyrimai blogi budavo ir kiekviena kart mokejau po 50. likus 10 d iki gimdymo pagulde i patologini, nes buvo perneshiojimas ir neva tai reikia nuolat "stebet ir sekt" tonus..tas "stebejimas" vyko karta per diena, kartais per dvi - po 3-5 min..zhodzhiu laukdavau JOSIOS kaip ishganymo, o ji ateidavo "nu, kaip jauchiates?tai gal jau ryt gimdysim.." kol galu gale, apzhiurejus mane skyriaus vedeja (nepamenu pavardes) pasake "tai ko chia laukt??vandenu nedaug - nerizikuokit vaiko gyvybe..gimdom dabar" smile.gif ir pagimdzhiau, ir tvaronavichienes net nekviechiau, sumokejom tom, kurios prieme gimdyma..
tokie tai atsiliepimai apie shia gydytoja..
Atsakyti
as gimdziau VGN pas Elona Tvaronaviciene tikriausiai ta. ji jauna, pakankamai maloni. kai tada gimdziau, pastebejau ant korteles, kad skyriaus vedeja. nezianu ar cia privalumas ar ne.. man ja taip pat rekomendavo ginekologe, bet nezinau ar kaip profesionale, ar drauge g.gif
gimdziau normaliai, be komplikaciju, tai atrodo buvo gera. tiesa, paskui paklause, kad tikriausiai palatoje draugijos nenoreciau, tai uz tai buvau l. dekinga. visa gimdymo laikotarpi buvo demesinga, rami l. gerai patarineko ka ir kada reikia daryti (kvepuoti, stumti..)
butu ir man idomu daugiau nuomones apie ja suzinoti, nes ant nosies antras gimdymas, tai net nezinau ar ta pacia rinktis ar kokia kita..
Atsakyti
as irgi gimdziau pas gyd. Tvaronaviciene is VGN, buvau is anksto su ja susitarusi aisku mokejau pinigelius, bet negaliu pasakyti kad gavau kazkokia geresne prieziura....taip ji rami...galbut gal net ir per saltai reaguoja, kazkokio nuosirdumo nesijaute...todel kai dabar gimdysiu antra kart manau gimdysiu pas kita, beje nesitarsiu su niekuo, o mokant pinigus visos gyd.daugiau maziau buna svelnios

tiesa palata mums irgi suveike.....vat uz tai aciu
Atsakyti
nestuke.gif as gimdziau pries metus pas Tvarijonaviciene bigsmile.gif labai maloni ir rupestinga, palata taip pat suveike. Man tai ji super thumbup.gif, tikrai nuostabi gydytoja thumbup.gif , mes zinoma is anksto taremes su ja kad gimdysiu pas ja ir fainai thumbup.gif
Atsakyti
aš gimdžiau nesitarusi, kaip tik atvykau tuo metu, kai buvo gyd. Tvarijonavičienės pamaina. Gydytojai jokių priekaištų neturiu, puikiai mane susiuvo (teko kirpti), o patį juodžiausią darbą, susijusi su stūmimu ir panašiai atliko akušerė - labai nereali Olga thumbup.gif . Gydytoja visą laiką buvo šalia, nors aš ir gimdžiau tik šiek tiek ilgiau nei 2 valandas.
Atsakyti