Tėvukas Jonas, tai turėjom biški svečių, tai karštam buvo švieži grybai su šonine , padažu, svogūniukais ir krapais aišku su šviežiomis bulvėmis

Va čia keli šalti patiekalai - 1 pas mus be įdarytų kiaušinių neapseinama, pirmiausiai ištuštinamos 2 lėkštės, 2 - kepta pangasija, pamirkyta kiaušinyje ir apvoliota džiūvesėliuose, 3 - vištienos kepsniukai
1

2

3
Vakar buvom išvažiavę visą dieną, tai vakare likučių pakapojom, šiandien irgi dar nieko nereiks gamint
p.s. grybai tikrai ne tie raudoni buvo, kur nuotraukose matosi
Papildyta:
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 26, 00:02)
beje, ggal nelabai į temą, bet užklausiu..
kaip taupiau prei jūros važiuojant prasisukt su maistu?
gal kažką namie tokio prisigamint, kad 3val važiuojant nesugęstų ir pan.? sakau, gal karbonadukų kokių išsikept ar ką??
nu kad į temą
Aišku tokiu atveju labai šaltkepšis pravečia , į kurį galima karbonadukų prisikraut, dešrelų ar krabų lazdelių keptų tešloje, kotletukai, kibinai, koldūnai kepti

na tai turi būti kažkas kaip sakoma termiškai apdorota, ilgiau laikosi

arba ką nors šalto rūkymo arba vytinto