aš irgi noriu paantrinti argus, maišo viską ir gerai, kolegė net sviestą sumuša, kaip šeimininkė - labai priekabi

, bet darydama namuose dešras ir t.t. pipirus ir kitus prieskonius smulkina tik Mixsy, plaka blynus, tešlas pyragams ir nė vieno blogo atsiliepimo. Kita pažįstama turi savo kavinukę, kurioje kasdien pietauja apie 40 žmonių, tai irgi, trina sriubas, bulvių piure, mala prieskonius... Aš turiu puodus ir vaxsy. Pirkau juos tam, kad GAMINTI MAISTĄ SVEIKAI, o ne riebaluose kepti ar virti. Puoduose ir kepu, ir verdu, man jie nepamainomi verdant ne tik kruopas, gaminu visas mišraines, be jokio vandens, viskas savo sultyse ir viskas laikosi

nereikia stovėti prie plytos ir maišyti,maišyti. Obuolienės be jų niekada nevirčiau

, sutaupau laiko, kuris kiekvienai, manau, aukso vertės šiais beprotiškais laikais. Man patinka ryte per 20 min. pagaminti plovą ar sriubą su mėsa. Bendradarbės pavydi

Klauskit kaip elgtis su puodais tų,kurie jais naudojasi, o ne dėl gražumo perka.

Kaina užkelta, bet... mokame už vardą... kai ir pirkdami daugelį kitų prekių
o dėl BAMIX, jei su malūnėliu tai jis kainuoja 699 Lt