Įkraunama...
Įkraunama...

Microlax klizmutės

Sveikos 4u.gif noreciau suzinoti, ar daretes namie ta mikroklizma pries pat vaziuojant gimdyti? Nelabai noreciau, kad darytu ligonineje schmoll.gif gal geriau pasidaryti paciai namie? kaip manote?
Atsakyti
Sveikute mirksiukas.gif
As jau du kartus gimdziau ir ne karto man ligonineje nedare klizmos, nei ja siulesi daryti, nei as pati dariausi. Kazkaip tuo metu nieko nesinorejo. blush2.gif Bet tas klizmutes nusipirkau atsargai, jei kartais po gimdymo butu skausminga issitustinti. Nusipirkau 2 vnt. ir abu panaudojau, man padejo... rolleyes.gif
Atsakyti
aiskumelis 4u.gif as ju dabar irgi isigyjau, maza kas, gal prireiks ax.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif o pas mus ligonineje sake jokiu klizmu nebedaro,nes vaikas turi gimti naturaliai
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 09, 11:54)
smile.gif o pas mus ligonineje sake jokiu klizmu nebedaro,nes vaikas turi gimti naturaliai

Jo, cia jau daugelyje musu salies ligoniniu taip, na, gal dar viena kita kur ir pasitaiko, kad daro, bet siaip tai kiek pati gimdzau ir kiek jau draugiu gimde, nei vienai nedare jokios klizmos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai pirma gimdziau tai dare doh.gif Labai nepatiko, galvojau kad sprogsiu ir i tuoleta nespesiu. Dabar tokios klizmos tikrai nenoreciau blush2.gif
Kai antra gimdziau, tai ligonineje pries gimdima 2 Microlax panaudojau, kol persirengiau tai ir i tuoleta uzsinorejau, bet sesele vis i duris barbeno ir liepe neuzsibuti smile.gif Labai praverte Microlax po gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 06 09, 15:53)
Kai pirma gimdziau tai dare doh.gif Labai nepatiko, galvojau kad sprogsiu ir i tuoleta nespesiu. Dabar tokios klizmos tikrai nenoreciau blush2.gif
Kai antra gimdziau, tai ligonineje pries gimdima 2 Microlax panaudojau, kol persirengiau tai ir i tuoleta uzsinorejau, bet sesele vis i duris barbeno ir liepe neuzsibuti smile.gif Labai praverte Microlax po gimdymo thumbup.gif

Butent, sios klizmutes tikrai labai pagelbeja po gimdymo! thumbup.gif
Atsakyti
o kas daugiau pries gimdyma naudojot ? kai kurios sako ,kad jos daugiau sukelia avariju veliau,nei nauda kokia duoda....kaip is tikro ? ar verta pries gimdymas jas naudoti ?
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 06 08, 20:34)
Sveikute  mirksiukas.gif
As jau du kartus gimdziau ir ne karto man ligonineje nedare klizmos, nei ja siulesi daryti, nei as pati dariausi. Kazkaip tuo metu nieko nesinorejo.  blush2.gif  Bet tas klizmutes nusipirkau atsargai, jei kartais po gimdymo butu skausminga issitustinti. Nusipirkau 2 vnt. ir abu panaudojau, man padejo...  rolleyes.gif

kokiame mieste tu gyveni/gimdei??? gal nuo miesto ir/ar GN priklauso ar butina klizma, ar ne...
Atsakyti
Nu as tai irgi nusipirkau ju, maza kas ir galvoju pries vaziuodama i ligonine tikrai pasidarysiu, nes kiek girdejau, gimdymo jausmas primena nora tustintis, tai man nesinori netycia apsidirbti ten.. blush2.gif geriau jau as ramiai stumsiu.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2009 09 18, 16:20)
Nu as tai irgi nusipirkau ju, maza kas ir galvoju pries vaziuodama i ligonine tikrai pasidarysiu, nes kiek girdejau, gimdymo jausmas primena nora tustintis, tai man nesinori netycia apsidirbti ten..  blush2.gif geriau jau as ramiai stumsiu..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsipalaiduok. Lelius slinkdamas gimdymo takais, užspaudžia visus kakiukų kelius tongue.gif Vat apsisisioti, pasitaiko dažnai, todėl kiek žinau dažną "ištuština" prieš gimdymą greit su kateteriu.
Atsakyti
As klausiau akuseres, ar galima pasidaryti namuose, tai sake, jei prasideje visi pozymiai, kad reikia vaziuoti i ligonine, tai tikrai nieko paciai nedaryti, geriau pasiimti su savim ir padarys GN. Cia taip Mazylyje sake.
Atsakyti