Mano abu vaikučiai nevalgučiai. Duktė 1 metukų jau turėjo mažakraujystę, nes niekaip negalėjo iškeisti mamos pieno į mėsytę
. Dabar panaši situacija su 8 mėn sūneliu. Suvalgo per 3-4 kartus apie 200 g, o likęs maistas ir gėrimas - pienukas. Mano mama primygtinai man siūlo pasieškoti kokių tai mikstūrų, atseit man kūdikystėj girdė apetitui pagerinti. Gal tikrai kažkas panašaus egzistuoja?
QUOTE(Latia @ 2009 06 09, 23:50)
Mano abu vaikučiai nevalgučiai. Duktė 1 metukų jau turėjo mažakraujystę, nes niekaip negalėjo iškeisti mamos pieno į mėsytę
. Dabar panaši situacija su 8 mėn sūneliu. Suvalgo per 3-4 kartus apie 200 g, o likęs maistas ir gėrimas - pienukas. Mano mama primygtinai man siūlo pasieškoti kokių tai mikstūrų, atseit man kūdikystėj girdė apetitui pagerinti. Gal tikrai kažkas panašaus egzistuoja?
o nenoretumet paprasciausiai isbandyti vitamina c kudikiams?bent jau mums daktare patare,jis kelia apetita,galbut padetu?
QUOTE(Latia @ 2009 06 09, 23:50)
as pati atsimenu, kad visa vaikyste geriau tokias miksturas - nes nevalgiau ir iki kokios 4 klases atrodziau kai po konslagerio stovyklos grizus...
dabar su dukryte tas pats variantas - valgo blogai, per dienu dienas su sausktu is paskos lakstau, nes taip ir diena ir dvi be maisto gyventu, 2. metu svere vos 10 kg
P.S vit c geriam jau pusmeti - rezultatas 0
Mums ar tai cevikap'as, ar geri orai apetitą šiek tiek pagerino
Apetitui pagerinti galima naudoti: 1. Žuvų tauku 2. Barsuko taukus 3. Karčiojo kiečio arbatos po arb. šaukšt. 3k. dienoje.
BET VISA TAI TIK VYRESNIAM VAIKIUKUI
O tokiam mažiukui nebent žuvies taukai ir vit c.
BET VISA TAI TIK VYRESNIAM VAIKIUKUI
O tokiam mažiukui nebent žuvies taukai ir vit c.
O mes radome kas mums padeda geriau valgyti (tfu tfu tfu). Pries pora savaiciu apsilankeme pas viena super gydytoja, kuri mums patare nusipirkti vitaminu Kiddi sirupa. Na kol kas atsidziaugti negalime -per dvi savaites ir 500 gr. priaugo
ir valgyti pati papraso - ko gyvenime nera buve...
Apetitui gerinti atsirado Niam niam sirupas, Eurovaistineje pirkau savo maziukui, nes baisu kaip jis nevalgo, vos ne su saukstu lakstau paskui (ko sakiau niekada nedarysiu). Galbut kuri jau isbandete?
Sveikos nevalgiuku mamytes
turiu ir as toki dziaugsmeli. mano dukryte nuo pat gimimo laaaaabai blogai valgo. mums tuoj bus 3 metukai, o mes sveriame 11 kg. baisu zinokit i vaika ziuret. o del visu miksturu ir vitaminu mano nuomone labai skeptiska. zuvu tauku, vitamino C, multivitaminu esam sugere turbut kibira, niekas nepadeda. buvom ir pas garsu homeopata, gerem jo zirniukus - nieko. rezultato jokio. yra gyva oru. kraujas silpnas, iki metu turejom mazakraujyste, dabar biski pagerejo, bet esam visada ant ribos mazakraujystes. jau pavargau ir nervuotis, ir ieskot visokiu budu. nebetikiu, kad imanoma atrast stebukla ir priverst vaika valgyt
vienintele viltis - gal kada nors isaugs
Užkliuvo man už akių šis sirupėlis apetitui pagerinti:
http://www.oiledixin...ixin-niam-niam/
Pasiskaitykit mamytės
http://www.oiledixin...ixin-niam-niam/
Pasiskaitykit mamytės