Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(kaalekn @ 2009 08 18, 12:01)
dekui uz patarima, bet ka tik paskambinau i banka, tai sake, kad as turiu susisiekti su kompanija ir ten atsaukti reszervavima ir jei jie sutiks, tokiu atveju po 21 d. i saskaita gris pinigai  verysad.gif  O Jus kada nors taip daret ir pavyko?

nedariau pati. kazkaip neprireike, bet kazkur skaiciau kad kazkas dare ir pavyko. siaip bankas idomiai sneka g.gif jei jus prasot sustabdyt pavedima turi taip ir padaryt. cia tarptautinis pavedimas ir uztrunka iki 3 dienu kol nueina ryanairui tai bankas privalo anuliot ta jusu mokejima be jokiu klausimu jei prasot ,manau.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 08 18, 12:20)
nedariau pati. kazkaip neprireike, bet kazkur skaiciau kad kazkas dare ir pavyko. siaip bankas idomiai sneka g.gif  jei jus prasot sustabdyt pavedima turi taip ir padaryt. cia tarptautinis pavedimas ir uztrunka iki 3 dienu kol nueina ryanairui tai bankas privalo anuliot ta jusu mokejima be jokiu klausimu jei prasot ,manau.

Na reikes dar pabandyt nueit i pati banka, o ne tel. sneket
Atsakyti
QUOTE(kaalekn @ 2009 08 18, 12:31)
Na reikes dar pabandyt nueit i pati banka, o ne tel. sneket

As jusu vietoj dar skambinciau-ijunkit durniu, kad jus ar jusu drauge taip jau dare ir gal sustabdys ta pavedima. Atsilieps gi jau kita konsultante-gal normalesne pasitaikys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 08 18, 13:21)
As jusu vietoj dar skambinciau-ijunkit durniu, kad jus ar jusu drauge taip jau dare ir gal sustabdys ta pavedima. Atsilieps gi jau kita konsultante-gal normalesne pasitaikys ax.gif

Na jungiau durniu ir paciam banke, bet su....as gavosi. Nebereikalo jie priima tik kreditines korteles (bent jau man), nes atsiskaicius su jomis tu negali padaryt anuliavimo. Visvien teko sumoket 245 lt. uz datos pakeitima verysad.gif
Atsakyti
jie nelabai lagaminus myli biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, gal cia kur ir buvo tokia kalba, bet nerandu. Neuzilgo planuoju skristi i dublina su 5 menesiu kudikiu, gal galit papasakoti kaip su vezimu daryti, kaip su bagazu ir kaip ta kudiki lektuve laikyti, ant ranku ar galima i auto kedute ji guldyti? cia bus musu pirmas skrydis su vaiku, tai nieko nezinau
Atsakyti
Aš čia panašiu klausimu visiems įkyriai į akis lindau, o vakar Ryanair informacijoj (tiesiogiai oro uoste) aiškinaus. Tik maniškis "skraiduolis" didesnis, 2 m. tai ir bilietuotas normaliai.
Esmė tokia, noriu vežtis automobilinę kėdutę, ir aiškinaus, ar galėčiau ją panaudot lėktuve (kėdutė ne kūdikiška, o ta jau didesnioji, kur pasostė su atlošu). TAi informacijoj man paaiškino, kad dėl saugumo reikalavimų, jokių kėdučių, ar pasosčių lėktuve vaikams naudot neleidžiama. Vaikas iki 2 metų turi būt pas kurį nors iš tėvų ant kelių. Kadangi mano jau bilietuotas (2 m.), tai jis nori-nenori turės sėdėt savo vietoj. Info paaiškino, kad galima vežtis vieną auto kėdutę arba vieną vežimėlį, vienam vaikui. Juos galima atiduot arba prie lėktuvo, arba į bagažą su lagaminu. Atiduodant į bagažą, papildomo apmokėjimo nėra, nebent jums vieno mažai, ir antrą dar kartu paįvairinimui vežtumėtės lotuliukas.gif TAi tiek žinių.
Dėl vežimo neabejoju, kad taip ir bus, bet vat dėl kėdutės nebūčiau tokia tikra doh.gif JAu šeštadeinį išbandysiu, ir tada jau iš patirties galėsiu pasakyt kas ir kaip.
Tikiuos padėjau kažkiek 4u.gif
Atsakyti
Dar man klausimas iskilo del registruoto bagazo. Zodziu, jeigu as pirkdama bilieta nurodyciau Checked Baggage 0, o veliau persigalvociau ir per Manage my booking uzsisakyciau 1 registruota lagamina, tai ar mokestis butu 35 Lt, ar daugiau? Niekur nerandu tokios informacijos. Gal jus susidurete su tokia situacija? smile.gif
Atsakyti
skridau ir aš pirmą kart su rainairu, na jau čia trys sav. pamiršau parašyt.
šiaip Belgijoj netikrino nieko lagamino, paklausė kiek turiu ir viskas, nes turėjau tik rankinį bagažą. bet va iš mančesterio žiūrėjo rimčiau. ėjo trys darbuotojai per eilę, kai laukėm, visiem sakė, kad jei netilps į tą rėmą mokėsit 30 poundų,jei svorio per daug ir bla bla,aš turėjau lagaminuką ir dar maišiuką laikaiu rankoj kur pirkau duty free nepagalvojau, kad ką jau praeini pro kontrolę viską ką perki irgi vienam lagamine. bet ten įsidėjau tik vandenį ir knygą, galvoju iš kart lėktuve patogiau. priėjo indas prie manęs, pradėjo sakyti, kad negalima. sakau nu ok, bet man tilptų tas maišiukas į lagaminą ir vistiek nebūtų per daug. jis man, yes yes, bet tu turi susidėt viską į vieną, neleis į lėktuvą ir bla bla. sakau aš jam koks skirtumas ar aš įsidėsiu ar ne,svoris ir kiekis bus tas pats. sakau pasiėmiau kad iš kart lėktuve nereiktų kraustytis!ir bandžiau į rėmą viskas telpa, svorio neviršyja, tai kame problema? AIšku reikėjo tylėt ir viskas,ale sunervino. sakau čia tik mano vanduo ir knyga! Sako ar galiu pažiūrėt. sakau prašom : ištraukia vandens butelį, ir mano knyga,kur pirkau, apie nėštumą biggrin.gif pažiūrėjo jis taip į mane.... matyt galvojo, kad nestuke.gif dėl to ten taip atsikalbinėjau..sako ,ok.. tai sakau ar man vis dar įsidėt į lagaminą ir įrodyt kad tilps į remą ar gerai? sako gerai, eik laugh.gif lėktuve dar buvo čiūdų, kai tikrino dar kartą bilietus, nes kažkas neatėjo, galvojo kad skris kažkas ne savu reisu... bet šiaip viskas praėjo gerai, nusileidom anksčiau nei kad planuota, tai viskas ok.
Atsakyti
Dabar jau ir aš "užsiregistruosiu" kaip tikra blondinė doh.gif

"Atsispausdinkite savo įlaipinimo kortelę (CHECK&GO) ir atvykę į oro uostą priduokite bagažą, likus ne mažiau kaip 40 min iki numatyto išvykimo laiko."

Klausimas, as BOARDING PASS tas pats, kas ir įlaipinimo kortelė (CHECK&GO)? Ar dar turėčiau kažkur kažką rast?

Dar apie kūdikišką inventorių jau po visos gautos infos kilo klausimų (kaip žirafai per ilgą kaklą doh.gif ), viskas aišku, akd vežimėlis ar tai kėdutė papildomai neapmokestinama, bet ar "chekinantis" visa šita amunicija jau turi būt iš anksto įtraukta ir figūruot popieiriuos? Kaip kad tam BOARDING PASS matyt, kad yra registruotas bagažas? Nežinau, ar tinkamai čia nupasakojau blush2.gif
Atsakyti
o gal ju internetiniam puslapi kur yra pavaizduotas tas rankinio bagazo remas.niekaip neisivaizduoju kokio dydzio turiu isigyt tasiuka kad nebutu per didelis.
Atsakyti
„Ryanair“ leidžia kiekvienam keleiviui (išskyrus kūdikius) į saloną įsinešti nedidelį rankinį bagažą. Rankinis bagažas turi sverti ne daugiau kaip 10 kg ir jo matmenys neturi būti didesni nei 55 cm x 40 cm x 20 cm. Visų keleivių saugumui ir patogumui rankinis bagažas turi tilpti po kėde arba virš galvos esančiose lentynose.

informacija iš čia mirksiukas.gif
http://www.kaunasair...eleiviu_bagazas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama Agnė: 21 rugpjūčio 2009 - 09:56