skridau ir aš pirmą kart su rainairu, na jau čia trys sav. pamiršau parašyt.
šiaip Belgijoj netikrino nieko lagamino, paklausė kiek turiu ir viskas, nes turėjau tik rankinį bagažą. bet va iš mančesterio žiūrėjo rimčiau. ėjo trys darbuotojai per eilę, kai laukėm, visiem sakė, kad jei netilps į tą rėmą mokėsit 30 poundų,jei svorio per daug ir bla bla,aš turėjau lagaminuką ir dar maišiuką laikaiu rankoj kur pirkau duty free nepagalvojau, kad ką jau praeini pro kontrolę viską ką perki irgi vienam lagamine. bet ten įsidėjau tik vandenį ir knygą, galvoju iš kart lėktuve patogiau. priėjo indas prie manęs, pradėjo sakyti, kad negalima. sakau nu ok, bet man tilptų tas maišiukas į lagaminą ir vistiek nebūtų per daug. jis man, yes yes, bet tu turi susidėt viską į vieną, neleis į lėktuvą ir bla bla. sakau aš jam koks skirtumas ar aš įsidėsiu ar ne,svoris ir kiekis bus tas pats. sakau pasiėmiau kad iš kart lėktuve nereiktų kraustytis!ir bandžiau į rėmą viskas telpa, svorio neviršyja, tai kame problema? AIšku reikėjo tylėt ir viskas,ale sunervino. sakau čia tik mano vanduo ir knyga! Sako ar galiu pažiūrėt. sakau prašom : ištraukia vandens butelį, ir mano knyga,kur pirkau, apie nėštumą

pažiūrėjo jis taip į mane.... matyt galvojo, kad

dėl to ten taip atsikalbinėjau..sako ,ok.. tai sakau ar man vis dar įsidėt į lagaminą ir įrodyt kad tilps į remą ar gerai? sako gerai, eik

lėktuve dar buvo čiūdų, kai tikrino dar kartą bilietus, nes kažkas neatėjo, galvojo kad skris kažkas ne savu reisu... bet šiaip viskas praėjo gerai, nusileidom anksčiau nei kad planuota, tai viskas ok.