Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(meduke @ 2009 08 21, 10:49)
o gal ju internetiniam puslapi kur yra pavaizduotas tas rankinio bagazo remas.niekaip neisivaizduoju kokio dydzio turiu isigyt tasiuka kad nebutu per didelis.

Žinot kai parduotuvėse parduoda pačio mažiausio dydžio lagaminus (standartiškai tos pačios firmos spalvos ir modelio būna po 3 dydžius: mažas,vidutinis ir didelis) tai tas rėmas yra toks,kad į jį kaip tik telpa mažasis lagaminas ir jis yra laikomas rankiniu bagažu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 08 21, 13:09)
Žinot kai parduotuvėse parduoda pačio mažiausio dydžio lagaminus (standartiškai tos pačios firmos spalvos ir modelio būna po 3 dydžius: mažas,vidutinis ir didelis) tai tas rėmas yra toks,kad į jį kaip tik telpa mažasis lagaminas ir jis yra laikomas rankiniu bagažu  mirksiukas.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Gal susidūrėte su tokia situacija?
Užpildžiau visus reikiamus duomenis, patvirtinau, gavau sms kažkokį REF kodą.
Galutiniame užpildymo lape buvo parašyta, kad kol negausiu patvirtinimo el. paštu bilietai nebus išpirkti. Patvirtinimo negavau.
Nuo kortelės pinigai taip pat nenuskaičiuoti.
Ar laukti, ar ką čia man dabar daryti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 21 rugpjūčio 2009 - 14:31
neseniai prisicekinau, taciau nepavyko atsiprintinti bilieto, tad meginau prisicekinti is naujo. pirmaji karta buvo parasyta confirmed, bet dabar closed. as angliskai suprantu biggrin.gif tik man idomu ar tai gerai ar gero nieko?
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 08 21, 20:13)
neseniai prisicekinau, taciau nepavyko atsiprintinti bilieto, tad meginau prisicekinti is naujo. pirmaji karta buvo parasyta confirmed, bet dabar closed. as angliskai suprantu biggrin.gif tik man idomu ar tai gerai ar gero nieko?

prisicekint duoda tik viena karta. jei bandot vel duomenis vest tai ir raso closed. man kazkada taip buvo-nieko baisaus, paieskokit kazkur ten yra info kaip perspausdint ta check inn. tokia galimybe tikrai yra, bet senai ta dariau tai nepamenu tiksliai kur 4u.gif man rodos tam online check inn suvedi vel duomenis ir ieskokit kazkur "reprint" ar kazkokio panasaus mygtuko.
Atsakyti
aha, jau pries tai radau, bet aciu uz gerus norus smile.gif
pries 3 men skridau, dabar ziuriu siek tiek bilieto isvaizda pasikeitusi
Atsakyti
sveiki

kai darai online check in tai jie iskart duoda spausdint bilieta ar siuncia i emeila ir is ten butu imanoma atsispausdint? g.gif
pirkau bilieta zmogui kuris yra londone, tai nezinau ar galiu pricekint ir persiust bilieta i emaila kad jau londone atsispausdintu?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 08 21, 19:34)
prisicekint duoda tik viena karta. jei bandot vel duomenis vest tai ir raso closed. man kazkada taip buvo-nieko baisaus, paieskokit kazkur ten yra info kaip perspausdint ta check inn. tokia galimybe tikrai yra, bet senai ta dariau tai nepamenu tiksliai kur 4u.gif man rodos tam online check inn suvedi vel duomenis ir ieskokit kazkur "reprint" ar kazkokio panasaus mygtuko.

Nelabai suprantu, jeigu man buvo parašyta, kad rezervuota, bet nepatvirtinta iki tol, kol gausiu patvirtinimą el.paštu.
Tai man reikia dabar chek-in pildyti ar vėliau? Nes parašyta 14 d. prieš skrydį?
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2009 07 31, 14:09)
na kai as rezervavau bilieta (tiksliau ji pirkau, nes ten niekas nerezervuoja), gavau i emeila "itinerary" kurio pradzia atrode mazdaug taip:

THANK YOU FOR BOOKING WITH RYANAIR

Please do not reply to this e-mail.

YOUR RESERVATION NUMBER IS: F9V1JT
You will need this reservation number and a VALID ACCEPTED FORM OF PHOTO ID (as detailed below) in order to travel.
ITINERARY/RECEIPT - All times are local.
GOING OUT
From Kaunas (KUN) to Frankfurt (Hahn) (HHN)
Fri, 29May09 Flight FR1857 Depart KUN at 22:10 and arrive HHN at 23:30
PASSENGERS
1. MS  xxxxxx     ADT
PAYMENT DETAILS
********23.00 LTL Total Fare
********62.98 LTL Taxes, Fees & Charges
********10.50 LTL Passenger Fee: Priority Boarding
********17.50 LTL Passenger Fee: Handling Fee
*******113.98 LTL Total Paid

Na ir toliau visa dainuska ko ir kur reikia, kada check-in daryti ir panasiai...

Tu gavai ta pati??

Gal aš kažką ne taip užpildžiau, nes negaunu tokio. gavau tik REF kodą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 22 rugpjūčio 2009 - 14:15
QUOTE(doretta @ 2009 08 22, 08:26)
sveiki

kai darai online check in tai jie iskart duoda spausdint bilieta ar siuncia i emeila ir is ten butu imanoma atsispausdint? g.gif
pirkau bilieta zmogui kuris yra londone, tai nezinau ar galiu pricekint ir persiust bilieta  i emaila kad jau londone atsispausdintu?

neduos persiust, iskart spausdint reikia, bet as prisicekinau namie, bet printerio neturiu, tai MB ilindes i ta cekinimo puslapi is darbo spaude reprint - ir prispausdino tu bilietu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 22, 15:52)
neduos persiust, iskart spausdint reikia, bet as prisicekinau namie, bet printerio neturiu, tai MB ilindes i ta cekinimo puslapi is darbo spaude reprint - ir prispausdino tu bilietu mirksiukas.gif

aciu uz atsakyma. tuomet liepsiu prisicekint paciam ir spausdintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2009 08 22, 15:15)
Nelabai suprantu, jeigu man buvo parašyta, kad rezervuota, bet nepatvirtinta iki tol, kol gausiu patvirtinimą el.paštu.
Tai man reikia dabar chek-in pildyti ar vėliau? Nes parašyta 14 d. prieš skrydį?
Papildyta:

Gal aš kažką ne taip užpildžiau, nes negaunu tokio. gavau tik REF kodą. g.gif

As sitam poste visai ne apie tai rasiau. Jums konkreciai jokio check inn dabar daryt nereikia. Jei turit koda nueikit i ryanair puslapi ir per MANAGE MY BOOKING paziurekit koks statusas to jusu bilieto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 08 22, 17:41)
As sitam poste visai ne apie tai rasiau. Jums konkreciai jokio check inn dabar daryt nereikia. Jei turit koda nueikit i ryanair puslapi ir per MANAGE MY BOOKING paziurekit koks statusas to jusu bilieto 4u.gif

Ačiū, aš tik kaip pvz. nukopijavau tą postą, nes galvoju, kad kažką panašaus turėčiau gauti ir aš.
Pabandžiau pažiūrėti rašo, kad neteisingi duomenys. Nors duomenis rašiau tokius kokius ir rezervuodama bilietus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 22 rugpjūčio 2009 - 19:00