Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

Vakar pirkau per firma bilietus i Liverpooli su Ryanair. Tai man atspauzdino bilieta ir dar liepe ateit apie 15 dienų prieš skrydi kad padarytų registracija mirksiukas.gif Ir perkant per ta firma nepermokėjau nei lito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2009 08 22, 19:58)
Ačiū, aš tik kaip pvz. nukopijavau tą postą, nes galvoju, kad kažką panašaus turėčiau gauti ir aš.
Pabandžiau pažiūrėti rašo, kad neteisingi duomenys. Nors duomenis rašiau tokius kokius ir rezervuodama bilietus. g.gif

Jei taip, tada speciau, kad bilieto jus nenusipirkot. Ypac jei nuo korteles pinigai nenuskaityti.

Atsakyti
Nebesuprantu - nejaugi nebeįmanoma nusipirkti bilietų su maxima-senukai kortele? Bandyta 14 kartų, labai svarbu ir šnipštas. Visai nebeleidžia...
Prašau, patikrinkit kas nors su kokiais pigiais bilietais...
Atsakyti
juk jau ne kartą ir šioj temoj rašyta, kad ta kortelė nebeveikia...
tikrai daug ieškot nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama Agnė: 24 rugpjūčio 2009 - 08:45
Turiu klausima del rankinio bagazo: jeigu tase truputi didesne uz nurodytus ismatavimus, taciau nevirsija 10kg ar galiu tureti problemu ja isinesant i lektuva? doh.gif
Atsakyti
Kiek skridau , tai nei karto mano taše netilpo i remus schmoll.gif Ir niekas nei karto neliepe ikišt i juos schmoll.gif O skrenda daug tokiu , kuriu rankiniai bagažai netilptu net i du tokius remus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2009 08 24, 19:08)
Turiu klausima del rankinio bagazo: jeigu tase truputi didesne uz nurodytus ismatavimus, taciau nevirsija 10kg ar galiu tureti problemu ja isinesant i lektuva?  doh.gif

Na man kaip teko su Ryanair skristi is dublino, tai net atejo lietuvis darbuotojas ir pasake, kad tikrins visus rankinius bagazus ir kuriu neitilps i remus reiks susimoketi 30euru arba palikti bagaza prie vartu, o jei nesutiksit taip padaryti, tai neleis ilipti i lektuva.
Atsakyti
O gal nusimato greitai kokia akcija bilietukams, labai reikia pigiu bilietu i Londona doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2009 08 24, 18:08)
Turiu klausima del rankinio bagazo: jeigu tase truputi didesne uz nurodytus ismatavimus, taciau nevirsija 10kg ar galiu tureti problemu ja isinesant i lektuva?  doh.gif

viskas priklauso nuo nuotaikos - kai kuriems liepia ideti i toki metalini stenda su ismatavimais - tipo tase turi tilpti i ta dezute blink.gif , jeigu netelpa liepa susimazinti...kartais nieko nesako nors ir mato kad per didele bigsmile.gif - laimes dalykas...rekomenduoju daug sypsotis ir pasitiketi savimi cool.gif
Papildyta:
QUOTE(deiive @ 2009 08 24, 19:11)
Na man kaip teko su Ryanair skristi is dublino, tai net atejo lietuvis darbuotojas ir pasake, kad tikrins visus rankinius bagazus ir kuriu neitilps i remus reiks susimoketi 30euru arba palikti bagaza prie vartu, o jei nesutiksit taip padaryti, tai neleis ilipti i lektuva.

nu va pasitaike piktas diedule lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos. Nepastebėjau, kad yra šį tema, tai ir čia paklausiu jūsų.
Turiu porą klausimukų dėl biletų įsigyjimo. Kadangi pirmą kartą bandysiu įsigyti, tai ne viską suprantu.
Planuoju lapkritų skristi savaitikei į Airiją, viena. Žiūrinėjau iš Karmėlavos per ryanair. tai pildant užsakymo formą, iškilo klausimas dėl bagažo. Ten reikia pasirnkti nuo 0 iki berots 4. Tai jeigu 0 tai čia reiškia tik rankinis bagažas kuri neši į lėktuvą, o 1 jeigu turėsi papildmai dar tašę? Ar taip suprantu? Kiek kg turi būti rankinis bagažas ir kiek papildoma taše?
Dabar kas liečia draudimą, tai jis nebūtinas lygtais?
Ir dar dėl kortelės mokesčio, kiek suprantu toj formoje jis nesimato, bet nuo kortelės sąskaitos ji turėtų atskaičiuoti, kokio dydžio jis gali būti? ne iš savo kortelės pirksiu, tai norysi sumą apskaičiuoti.
Prieš kiek laiko ilgiausiai/trumpiausiai reikėtų įsigyti biletą?
Galiausiai aš taip suprantų kai viską apmokėsiu, man atsiras kažkokia forma (tipo biletas ) kurią turėsiu atspausdinti ir parodyti lipant į lėktuvą?

Išanksto ačiū už atsakymus.
Atsakyti
4u.gif
SAKYKITE ,AR GALIMA UZ BILIETUS ATSISKAITYTI DNB NORD KORTELE ERA? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leogirl @ 2009 08 26, 07:57)
Labas rytas, merginos. Nepastebėjau, kad yra šį tema, tai ir čia paklausiu jūsų.
Turiu porą klausimukų dėl biletų įsigyjimo. Kadangi pirmą kartą bandysiu įsigyti, tai ne viską suprantu.
Planuoju lapkritų skristi savaitikei į Airiją, viena. Žiūrinėjau iš Karmėlavos per ryanair. tai pildant užsakymo formą, iškilo klausimas dėl bagažo. Ten reikia pasirnkti nuo 0 iki berots 4. Tai jeigu 0 tai čia reiškia tik rankinis bagažas kuri neši į lėktuvą, o 1 jeigu turėsi papildmai dar tašę? Ar taip suprantu? Kiek kg turi būti rankinis bagažas ir kiek papildoma taše?
Dabar kas liečia draudimą, tai jis nebūtinas lygtais?
Ir dar dėl kortelės mokesčio, kiek suprantu toj formoje jis nesimato, bet nuo kortelės sąskaitos ji turėtų atskaičiuoti, kokio dydžio jis gali būti? ne iš savo kortelės pirksiu, tai norysi sumą apskaičiuoti.
Prieš kiek laiko ilgiausiai/trumpiausiai reikėtų įsigyti biletą?
Galiausiai aš taip suprantų kai viską apmokėsiu, man atsiras kažkokia forma (tipo biletas  ) kurią turėsiu atspausdinti ir parodyti lipant į lėktuvą?

Išanksto ačiū už atsakymus.

Jei turėsi tik rankinį - rinkis 0
Daugiau apie bagažą sakityk čia 4u.gif
Draudimu pasirūpink ligonių kasose, gausi sveikatos draudimo kortelę 4u.gif
O Ryanair taikomi mokesčiai yra čia 4u.gif priklauso kokia kortele atsiskaitysi mirksiukas.gif
Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*sniegena* @ 2009 08 26, 08:04)
4u.gif 
SAKYKITE ,AR GALIMA UZ BILIETUS ATSISKAITYTI  DNB NORD KORTELE ERA?   g.gif  4u.gif

man atrodo galima tik kreditine 4u.gif
Atsakyti