Įkraunama...
Įkraunama...

Unguriai ir jų paruošimas

Gal kas zinot kokioje temperaturoje reik rukyti ungurius? g.gif
kaip ruosiat rukymui?
kokius prieskonius ar marinatus naudojat?


Jau labai reikalinga pagalba!!!
Atsakyti
Kaip tik vyras ungurius ant kranto isdarineja, tai pasiklausiau biggrin.gif

Sako i puse pvz kibiro vandens pilti druskos tiek kad netirptu ir sudet isdarinetus ungurius 3 valandoms.

Po to rukyt (kiek rukyt nepasake, sake priklauso kokia rukykla)
Daugiau jokiu prieskoniu nededa
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 06 13, 14:28)
Kaip tik vyras ungurius ant kranto isdarineja, tai pasiklausiau  biggrin.gif

Sako i puse pvz kibiro vandens pilti druskos tiek kad netirptu ir sudet isdarinetus ungurius 3 valandoms.

Po to rukyt (kiek rukyt nepasake, sake priklauso kokia rukykla)
Daugiau jokiu prieskoniu nededa

aciu!!! 4u.gif
niu jau taip esam dare!!!
rukykla metaline,elektrine.
jau isvaziavo rukyti unguriu ir lydeku.
ungurius si karta bandem su marinatu pamarinuoti!,o lydekas tik su prieskoniukais.
o mazdaug kiek laipsniu temperaturoje rukinat?
ir kiek laiko?
Atsakyti
oi nepasakysiu, nespecas as biggrin.gif cia jau vyru darbas tongue.gif

nelabai zinau kaip su laipsniais pasakyt, mano ruko ne kazkokioj krosnelej o rukykloj, su malkom (alksinem), tai su temperatura nezinia ax.gif

manau stebet reikia, mano megsta ilgiau parukyt, kad neistyztu, o paragaut juk galima berukant ax.gif 4u.gif
Atsakyti