Įkraunama...
Įkraunama...

Honda Jazz

QUOTE(auksine @ 2012 11 08, 09:41)
laba diena, kiek benzino ima jazz mieste? domina mechanine pavaru deze 4u.gif

Mūsiškė žiemą mieste ima apie 7.
Papildyta:
QUOTE(hagness @ 2013 06 04, 18:12)
Na va, aš jau ir netekau savo Honda Jazz ir planuoju pirkti antrą. Galvoju apie 2010 metų, bet noriu iš salono, tik panašu, kad Lietuvoje tokių variantų nelabai yra. O gal kas žino, o aš tik nemoku ieškoti?

Nežinau. Gal reiktų pasiteiraut apie tai salone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Neužmirštuolė-: 12 liepos 2013 - 21:39
Jau 8 metai tas pats Honda Jazz mano rankose thumbup.gif

Rimtesnių remontų dar neturėjome, tik einamieji būtini keitimai - tepalai, kaladėlės ir pan....

Man prastoka garso izoliacija, kietokas ir nepatogi sedynė. Visą kitą thumbup.gif
Atsakyti
Aš vairavau honda jazz, 2008 metų, automatine pavarų deže. 4 metus važinėjau. Superinė buvo mano mylimukė wub.gif . Nereali mašinytė. Vienas vienintelis minusas maniškei buvo - prie didelio minuso žiemą spyriodavosi užsivesti, reikėdavo krauti akumuliatorių. Bet čia todėl, kad aš nedaug važinėju. Netekau jos šią savaitę verysad.gif verysad.gif , labai norėčiau vėl tokios pat. Mašinytė, kad ir nedidelė, bet talpi, erdvi, ir labai labai patikima. Aš buvau girto vairuotojo ( su džipu ) nutaranuota nuo kelio, verčiausi, dužo stiklai, mašina sustojo ant stogo. ir likau gyva, nedideli tik sužeidimai. Superinė mašinytė, tvirta.
Atsakyti
nieks neraso temoj, o Vilniuje tiek daug jazz'u
as irgi viena is turetoju

Atsakyti
Tikrai super auto mieste , ypač mamoms su vaikais. Važinėju jau beveik penkis metus beveik septyniu metu senumo jazz. Labai patikima, pakankamai talpi kaip tokio dydžio auto ir smagi.
Atsakyti
Hmm, o ten bent jau normalaus dydžio vežimėlis (ne sportinukas) bagažinėn telpa, jei jau giriate, kaip puikią mašiną mamoms su vaikais?
Atsakyti
[quote=valkata,2014 10 24, 06:02]
Hmm, o ten bent jau normalaus dydžio vežimėlis (ne sportinukas) bagažinėn telpa, jei jau giriate, kaip puikią mašiną mamoms su vaikais?
Jeigu ratai ne patys didziausi, tai telpa, lopsi i salona tektu kisti.
Atsakyti
Ar telpa gale 3 vaikiškos kėdutės? Turime Toyota Corola Verso, joje telpa puikiai, o kaip Jazz, ko gero mažiau erdvus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 02 balandžio 2015 - 13:49

Sveikos, Honda Jazz mylėtojos ;) Ateinu pas jus su problema, gal padėsite. Vasarą išsilaikiau teises ir pirmai pradžiai nusipirkau senutę honda jazz (2003 m.). Viskas puiku, labai džiaugiuosi, tik yra viena bėda - visai neveikia radijas. CD skaito kuo puikiausiai, o fm nejuda, net gyvybės ženklų nerodo. Gal kuri buvote susidūrusi su tokia problema ir galite patarti, kas čia yra ir kokio meistro ieškoti? Be muzikos važinėti liūdna, o CD šiais laikais...... Jokių kitų jungčių nėra, tad dar kartelį HELP! Ačiū, jei kartais kuri atrašysite :) 

Atsakyti