Gal naudojates silikoniniais kilimeliais, turiu viena is tupperware, noreciau dar vieno, gal kas pirkot is kokios kt. firmos, nes as tai nemaciau niekur tokiu daugiau, butu idomu suzinot apie kaina ir kokybe

ir dar keleta kitu silikoniniu kepimo formu is tupperware,
 ir dar keleta kitu silikoniniu kepimo formu is tupperware,   man jie labai tinka ir patinka
 man jie labai tinka ir patinka  

Parsisiunciau is ebay.co.uk
 Parsisiunciau is ebay.co.uk  Kainos nepasakysiu, nes tam rinkinyje buvo ne vien kilimelis, bet maciau yra ju ir atskirai pirkt. Kokybe esu patenkinta
 Kainos nepasakysiu, nes tam rinkinyje buvo ne vien kilimelis, bet maciau yra ju ir atskirai pirkt. Kokybe esu patenkinta  

naudoju, man patinka, ypa2 tortukams blynus kai ko2ioju - nei limpa nei ka
  naudoju, man patinka, ypa2 tortukams blynus kai ko2ioju - nei limpa nei ka  

, ypac patogios yra keksiuku formos, didelio kekso tokia pailga, tortines ir kilimeli turiu. As viska pirkau uzsienyje per ispardavima. Negaliu atsidziaugti
 , ypac patogios yra keksiuku formos, didelio kekso tokia pailga, tortines ir kilimeli turiu. As viska pirkau uzsienyje per ispardavima. Negaliu atsidziaugti   . Kilimeli tik perpjoviau per puse ir jie dabar idelaiai atitinka bleko forma, kepu ant ju sausainius, pyragelius... dabar svajojiu apie apvalia forma su skilute viduje. Joje turi graziai gautis zele tortai ar saltiena...nes silikonas gi tinka ir minusinei temperautrai. O dar dydziausias pliusas toks, kad visos mano formas telpa viename nedideliame stalciuke
 . Kilimeli tik perpjoviau per puse ir jie dabar idelaiai atitinka bleko forma, kepu ant ju sausainius, pyragelius... dabar svajojiu apie apvalia forma su skilute viduje. Joje turi graziai gautis zele tortai ar saltiena...nes silikonas gi tinka ir minusinei temperautrai. O dar dydziausias pliusas toks, kad visos mano formas telpa viename nedideliame stalciuke