QUOTE(Širše @ 2005 11 03, 12:42)
visai neseniai buvau surengus nepakartojamą vakarą tėtei, jubiliejaus proga.

Ir kaip mačiau iš jo akių, veiksmų liko sužavėtas, nustebintas, pamalonintas. Žodžiu, be žodžių.
vakaro programos meniu:
1. pajodinėjimas žirgais;
2. pasivažinėjimas kartingais;
3. boulingas;
4. valandžiukės poilsis namie su vyno taure ir aprangos pakeitimas.
5. pasivažinėjimas limuzinu.
6. vakaras restorane "Aldivanas" su kaljanos rukymu, programa "pilvo sikis", tortu. kurį atnešė šokėjos ant galos. nuo baro asmeniškai vaisių asorti ir ant galvos atnešė su fejerverkais.
7. iš salono "tarp gėlių" užsakytas vyras su šarvais ir užsakyta puokšte, pasveikinimas bare.
štai kokį balių ištaisiau savo jubiliatui. vakaras tikrai buvo nepakartojamas. svarbiausiai, kad iki pacio galo nieko nežinojo, nei kas bus, nei kur važiuosim.
siūlau ir kitoms tokią staigmeną paruošti. tai geriau nei jubiliejų švęsti bare, su visiems atsibodosiais linkėjimais, pastoviu sėdėjimu prie stalo ir besaikiu gėrimu.
ir dar staigmenėlė maloni širdžiai laukė namie, ant grindu iš lipnaus aukso splavos popieriaus iškirptos raidės su užrašu " nors man jau 55-eri, bet širdy dar neruduo"
o cia

tai super gimtadienis, mano vyro gimtadienis irgi neuzilgo

pries kaledas...tai zinot nelabai iseis tam svenciu sukuri normaliai pamineti 25 metus vyruko...tai nusprendziau ta diena kada iseina jo gimtadienis (savaites vidurys) isnomuoti limuzina, sukviesti artimiausius draugus, jam nieko neitarus isisodinti i limuzina ir pasivazineti linksmai...ryte planuoju romantiskus pusrycius, bei kokia nors asmeniska taciau kuklia dovanele...grizus is darbo dar lauks staigmena jo, geles smapanas ir pan....o po to skmabutis ir "tusas"

limuzine iki vidurnakcio, tada tortas, smapanas kurioje nors grazioje vietoje, kad ir gamtoje...ir visu isveziojimas namo.... manyciau tikrai jis liks nustebintas...
Tik zinot mergaites, patarkite kur galima ziema, viduri savates, apie kokia 8 val (KAUNE)...nuvaziuoti, kad butu grazu, ispudinga ir pan... juk i miska nevaziuosi...o kokiu desreliu ant grilio isiskepti visai noretusi.... labai laukiu patarimu....