Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena VILTIS...

user posted image

Atrask savo kelią į saulę

Širdies gilumoj gilumoj.

Išlieki jausmus visam tu pasauliui,

Tik nebūk žiauri pati sau pati sau.

Nesuteiki progos bjauriam skausmuj,

Jis skirtas tikrai nebe tau nebe tau.

Svarbausia turėki vilties dar savy,

Įrodyk visiems- tu stipri, tu stipri,

Nes ateis tas, kas nušviesys pasaulį

Ir naktis taps šviesi, taps šviesi.


Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 06 15, 18:45)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Straipsnyje parasyta,kad nepagydoma liga g.gif Man gydytuoja sake kad pagydoma,aisku ne visais atvejais.Idomu kokia limfoma jam? g.gif


nodulines sklerozes variantas unsure.gif


ifauru ,smagu kad mamytei neblogai smile.gif Del trombu Domogintare irgi sake kad teciui irgi problema su krauju,kad labai kreseja (kiek pamenu jos tecio ir tavo mamos viena liga g.gif ) Ka daro del tu trombu gydytuojai?


nieko kol nesiekia 900 o paskui arba hydrea arba interferonas
Papildyta:
tikiuos nieks nepyks ka vel sukuriau namus blush2.gif
Atsakyti
Babania 4u.gif - Ačiū už naują temutę, už viltingas eiles.

user posted image

Visoms , Mergaitėms - po uogą. Tai derlius. Visoms Jums gražaus derliaus -
Vilties išsipildymo. Todėl, kad ši uoga primena širdelę - ramumos Jūsų širdelėms. Todėl, kad ši uoga subręsta vasarą. Vasara - poilsis. Poilsio Jūsų mintims ir sielai nuo viso ko negatyvaus. Raudona spalva - tai kraujas. Kraujas - tai meilė ir gyvybė. Žalia spalva - tai viltis ir sveikata. Tegul teka visa tai Jumyse...

drinks_cheers.gif - ČIA GYVENA VILTIS. - Gražiai pasakyta.


***


Kažin, ar negalima "užvardinti" dar prie šios temutės , kad tai 16 onkologinių ligelių tema? g.gif Nes kai kam gali būti sunku susirasti... ir kad pakeltų mus į svarbių viršų...? Gal moderatorė vis tiek pakels?... ( bet gal ir nušnekėjau... blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 birželio 2009 - 18:42
Ačiū, Babania, už naujus namelius.

Kažkada VI_ taip gražiai parašė " Tema nauja, o rakandus senus tenka susinešti"...
---------------

Ir nevilty yra Viltis.
Tamsoj - žvaigždė.
O nebūty - tikėjimas.
Net ir tada, kai nieko nebėra
o laikas skuba, nesivėlina.
Ir nežinioj - yra viena žinia.
O netiesoj - vienintelė teisybė.
Net ir tada, kai jau prasmės nėra,
Yra patsai gyvenimas -
Vertybė.

( Giedrė Misiūnienė)

user posted image

*******
Adis, man tyrimai kitą antradienį, t.y. birželio 23 d. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 15 birželio 2009 - 18:41
QUOTE(arune @ 2009 06 15, 20:39)

*******
Adis, man tyrimai kitą antradienį, t.y. birželio 23 d.  unsure.gif

Kuo geriausios sėkmės Jums, Arūne 4u.gif . Ir kuo ramesnės savaitės prieš tai... wub.gif
Atsakyti
Babania,aciu uz nauja temele 4u.gif
Nelabai supratau,kaip tu ten atsakiai del limfomos,tai jam Hodzkino limfoma buvo?
Tu namuose jau?
Atsakyti
jo jam Hodzkino buvo
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 15, 19:36)
Babania 4u.gif  - Ačiū už naują temutę, už viltingas eiles.
***
Kažin, ar negalima "užvardinti" dar prie šios temutės , kad tai 16 onkologinių ligelių tema? g.gif  Nes kai kam gali būti sunku susirasti... ir kad pakeltų mus į svarbių viršų...? Gal moderatorė vis tiek pakels?...  ( bet gal ir nušnekėjau... blush2.gif )


ot lebeda esu verysad.gif nepagalvojau rasydama doh.gif parasiau moderatorei ka prirasytu blush2.gif
Atsakyti
Gabija, tai kokias tas kruopas lesėt - grikius, perlines...? Mirkytas ar apvirtas?


Adis 4u.gif Ar Jūs akims vartojat kokius vaistukus? Vartydama mamytės ligelės užrašus, radau, kad jai vienu metu taip pat labai ašarojo ir griaužė akys. Tada prisiminiau - ji lašinosi tokius homeopatinius vaistelius (ir gydytoja leido) - OCULOHEEL. Mamytei pagerėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 birželio 2009 - 19:46
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 15, 20:40)
Gabija, tai kokias tas kruopas lesėt - grikius, perlines...? Mirkytas ar apvirtas?



Oi šaunuolė babania, taip greit naują temą atidarė. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Siūlyčiau numesti svoriui ir išvalyti organizmui mano išbandytą Grūdų dieta iš Taunytės knygos 9/10 laimės ar kažko …nepamenu
Tai dieta sveikiems žmonėms.
1-ą dieną nuo savęs valgiau daržoves ir vaisius
3-dienos avižų dribsniai
3-dienos grikiai
3-dienos soros
3-dienos ryžiai arba miežinės kruopos.
Viso 12-ka grūdų dienų, Taunytė prilygina badavimui.
Avižų dribsnius užtenka prieš pusvalandį užpilti verdančiu vandeniu, kitas kruopas užpildavau iš vakaro , o ryte vandenį nupildavau , o likusį nugarindavau, viriau vienintelius ryžius.
Nesideda jokie priedai , net druska.Arbata be cukraus.Reikia gerti daug vandens, to jau organizmas reikalaus.Košės valgai kiek nori, bet daugiau nieko negalima.Reikia pasirūpinti laisvinančiais , nes užkietės viduriai.
Pirmas tris dienas gali kristi kraujospūdis ir atsirasti silpnumo jausmas, rašo , kad gali būti burnoje acetono kvapas.Tai reiškia , kad valosi organizmas.Alkio jausmo labai stipraus nebuvo, nors ruošiau valgyti vyrui, bet pati tik paragaudavau sriubą ir to pusės šaukštelio užtekdavo.Tiesa esu sugriešijusi, per tą laiką- 13 dienų suvalgiau porą obuolių ir mandarinų /į dieną po pora skiltelių/ ir kelis kasnius juodos duonos .Nes pasiilgdavau maisto skonio.
Per 3 dienas dingo alerginė sloga.
Paskutinė kompiterinė tomografija parodė, kad atsistatė kepenys, o buvo išdidėję, labai atsigavo sąnariai, nes kai pradėdavau pasėdėjus eiti- šlubuodavau.
Nukritau –4 kg, ir jie praktiškai neataugo.
Be to Taunytė akcentuoja , kad kuo “prastesnis” maistas, tuo geriau gydomos nervų sistemos ligos.
Kartojam po ketvirčio.
Dabar aš kadangi leidžiuosi kas mėnesį chemo, tai gaunasi bent 5-ios dienos, pora dienų prieš leidimą ir bent 2-3 po leidimo.Kaip minėjau , skaičiau, kad prieš chemo reiktų 2 dienas pabadauti.Darė bandymus su pelėmis.Deja tam jau valios nėra, tai bandau kompensuoti kruopomis.Tai mano išmislas ir kaip sako nebandykit to daryti vieni namuose.Ar tai duoda poveikį nežinau.Eksperimentuoju moksliškai nepagrįstai ant savęs, nes jau nebe labai kas ir pakenks.
Atsakyti
Ačiū, Gabija - viskas taip išsamiai ir vienoje krūvelėje. Tikiuosi, Jums - didžiąjai mūsų eksperimentatorei tai tikrai į naudą, jei pagerėja savijauta. Bet kaip paskui sugrįžtate prie normalaus maisto - sriubytėmis, sultinukais? Sveikatos. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 birželio 2009 - 20:51
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 15, 21:40)
Oi šaunuolė babania, taip greit naują temą atidarė. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Siūlyčiau numesti svoriui ir  išvalyti organizmui mano išbandytą  Grūdų dieta  iš Taunytės  knygos 9/10 laimės ar kažko …nepamenu


taip ta knyga vadinas "9/10 laimes" yra ir"kiek sveria siela" ir "7nuodemes ir12 ligu" varciau kas antra puslapi ir skaiciau kas trecia eilute rolleyes.gif ir zinau kad pagalo jos recepta mazakraujystei man kepeneliu zaliu su kazkuom ten blink.gif doh.gif bande isiulit bet as ju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 15 birželio 2009 - 23:27
babania, graži tavo naujoji tema ir žodžiai puikūs. Naujas avataras, ar aš žiopla nemačiau jo? smile.gif Kas ten jame mirguliuoja, vandens krioklys? Jei taip, lai jis nunėša visas tavo negandas...Jei ne kriolkys, tai vistiek, kad jos pradingų negrįžtamai, o tau kuo toliau tuo vis geryn ir geryn viskas klotųsi. Tu jau namučiuos, ar ligononėj?

rasų lanka, ačiū. Vyras nupirko tuos lašeliu, padeda. Visiškai ašarojimas neišnyko, bet bent spėju ašaras nusišluostyt. Anksčiau buvo beprasmiška. MAn ant veido raudoni brūkšneliai pavirto didelėmis skaičiai raudonomis dėmėmis,ir oda išssausėjo, tai tos ašaros dar ir erzinti odą buvo pradėję.

Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 06 16, 10:38)

rasų lanka, ačiū. Vyras nupirko tuos lašeliu, padeda. Visiškai ašarojimas neišnyko, bet bent spėju ašaras nusišluostyt. Anksčiau buvo beprasmiška. MAn ant veido raudoni brūkšneliai pavirto didelėmis skaičiai raudonomis dėmėmis,ir oda išssausėjo, tai tos ašaros dar ir erzinti odą buvo pradėję.

Sveikute, Adis 4u.gif , reikia laiko ir tiems vaistukams. Kad tik padėtų. Šiandien dar apie tai su mamyte pašnekėjau. Nė pati nejuto, kaip praėjo. Tiesiog pradėjo užmiršti įsilašinti, nes nebejautė diskomforto... Sveikit... wub.gif
Atsakyti