Įkraunama...
Įkraunama...

Abejonės dėl santykių

Sveikos forumietės 4u.gif
Man labai reiktų išgirsti nešališką nuomonę, jei tik tai įmanoma. Turiu tokią problemą: su vienu vaikinu esame pažįstami jau pusę metų. Pirmus mėnesius buvome tik draugai, vėliau atsirado abipusė simpatija, o prieš mėnesį su puse jau oficialiai nusprendėme, kad tikrai būsime pora. Ką gi, atrodė štai, pagaliau turiu ramų gyvenimą, apie kokį svajojau: aš patinku jam, jis patinka man, širdy siaubingai dideli jausmai kirba (buvo man kad vienų glamonių metu (mes dar nesimylėjom, neturim kur blush2.gif ) net apsiverkiau iš susijaudinimo, kad turiu šalia tokį gerą žmogutį, kuriam tiek daug jausmų širdelėje kirba), su juo jaučiausi saugi, niekad nepamiršiu ką pajaučiau pirmą kartą užuodusi jo kvapą, pirmą kartą pajutusi savo ranką jo delne (jis toks tvirtas vyras). Taigi tie pirmi paprastos draugystės mėnesiai, o paskui kai jau pradėjom draugaut kaip pora man atrodė kaip pasaka ir buvau užtikrinta, kad bent jau iš mano pusės tikrai niekas nesikeis, o kad iš jo nesikeis esu užtikrinta tuo labiau. Tiesa, turim tik viena problemėlę, kad gyvenam atskiruose miestuose, bet jie nėra labai jau toli vienas nuo kito ir susimatyti išeina, kai mažiau darbų, kad ir tris kartus į savaitę, tad man tai itin nekliudo, nes ateity ir taip mąstom, kad jis kelsis pas mane į sostinę. Tai štai čia aprašiau idilę. Mes abu vienas kitą wub.gif ir viskas fantastiška. Ir tada staiga BUM angel_sadangel.gif : mirė mano senelis, kuria LABAI sunkiai sirgo. Aš esu silpnų nervų žmogus, turiu panikos atakų sutrikimą, jau gimiau su silpnais nervukais, laidotuvės mane labai paveikė, vaikinas jų metu negalėjo būti šalia, bet labai dažnai skambino, rašė sms, mes nuolat kalbėdavom ir man viskas taip įstrigo atminty, kad ėmiau jį asocijuoti su laidotuvėm, nes būtent jų metu kažkodėl negalėjau priimti jokios užuojautos iš jo, bandžiau vaidinti stiprią. Po laidotuvių atsirado noras jo vengti, negalėjimas normaliai bendrauti. Ėmiau gerti vaistus. Atrodo, asociacijos po truputi nyksta, tačiau atsirado kažkokia baimė dėl santykių, o dar kai žinau, kad jis mane kuo toliau, tuo labiau isimyli, o aš po laidotuvių šalta, man dažnai užeina virpulys iš nervų, diena iš dienos kenčiu įtampą ir nepakeliamą galvos skausmą. Yra baimė, kad vaikinas rimtai žiūri į šiuos santykius, o aš bijau, kad mane ištiks mano mirusio senelio ir mano močiutės situacija (jis ją labai mylėjo, o ji jo ne ir visą gyvenimą ėdė vienas kitam sveikatą). Pabandau iš galvos išmesti laidotuves, stipriai įsijaučiu, kad atseit jų nė nebuvo ir atrodo įtampa dingsta, vėl galiu normaliai bendrauti su vaikinu. Kai susitinkame viskas būna gerai, jaučiuosi linksma, įtampos nėr, jis mane atpalaiduoja, tačiau tik išsiskiriam, jis grįžta namo ir mane vėl mintys puola (taip yra jau kelias savaites beveik), atrodo tik imu mąstyt apie jį būdama viena ir užpuola galvos skausmas, ima kilti mintys, kad geriau man jį mesti, nes negi visą laiką gyvensiu įtampoje ir su galvos skausmais. Aš nežinau, ar jausčiausi taip pat, jei nebūtų jo, o pertraukos daryti nenoriu, nes geriau jau tada visai skirtis - manau tik taip galima suvokti, ko norisi iš tiesų. Aš nesuprantu, ar visi neigiami jausmai jam atsirado, kad mane sukrėtė laidotuvės (po jų tikrai suknistai jaučiausi, nes tai buvo mylimas senelis, su kuriuo praleidau siaubingai daug laiko) ar jie tiesiog šiaip iš kažkur atsirado laikui bėgant. Niekaip negaliu suvokti...Žinau tik, kad jau seniai buvau sutikus tokį mane gerbiantį žmogų, kuris žavisi mano vidum, išore, kiekviena mano kūno ir sielos kertele. Aš apie jį galėčiau pasakyti tą patį...Bet va kodėl asociacijos su laidotuvėm..nes mintyse nuolat matau mus šnekančius telefonu prie šarvojimo salės, juodą spalvą, karstus ir košmarai panašūs sapnuojasi. Imu jaustis kaip psichinė ligonė, kodėl negalėjau pagaliau tapti laiminga. Jei vis laiką man kils tokios asociacijos, turėsiu palikti žmogų, kurį galbūt ateityje tikrai mylėsiu...
Ką patartumėt? Gal kam buvę kažkas panašaus? blink.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveika,

Visu pirma labai uzjauciu del netekties 4u.gif Tai yra didziulis skausmas, su kuriuo visi dorojasi skirtingai. Galbut jeigu tu apie tai pasisneketum su savo tevais, issakytum vaikinui, kaip jautiesi tau palengvetu? 4u.gif Nes juk butent nuo laidotuviu ir prasidejo tavo saltumas del tikrai suprantamu priezasciu, tik galbut jam to nepaaiskini. Manau, kad laikas yra geriausias vaistas, tad iskentek labai myleto zmogaus isejima, ilgainiui viskas atslugs ir grys y savas vezias. O vaikino paprasyk paramos ir supratingumo.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
manau tau reikia atsigauti 4u.gif
ir nepabijoti issikalbeti 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus, labai bijojau issikalbeti, o vaikinui viska bandziau paaiskinti tiesiai per aplinkui ir iki galo neatsiveriau, gal tas ir slegia. Bet lauksiu, kol atlegs visos baimes, mane prislegusios po senelio mirties...tikiuos atsigaut ir vel dziaugtis savo berniuku, nes tikrai uzeina mintys, kad nebepajegsiu pakelti savo saltumo ir ji paliksiu verysad.gif As apatiska beveik viskam...ir sita problema turiu ne tik kad po laidotuviu. Pries pusantru metu persirgau depresija ir nuo to meto nemoku dziaugtis gyvenimu, kas pakenke mano santykiams su draugais ir apskritai visuomene.
Atsakyti
Meile,viska isgydo.tau reikia artimo zmogaus salia,kuriam galetum issiklabeti ir apsikabinti,issiverkiti ir tiesiog pabuti... daugiau pakalbek su savo vaikinu... tikiu,kad jis tave supras,o ypac jei esat artimi,stenksis suprast,paguost,tiesiog buti ... bendravimas ir meile,zinoma ir laikas isgydys tave.. sekmes,mergaite....
Atsakyti
Man irgi taip buvo ir buna, kai esi su vaikinu, viskas pasaka atrodo, tik isleisk ji i darba, ir atrodo, - aj, gal ir nebeverta mum viso to testi, nesijauciu isimylejusi.. biggrin.gif Bet sitas pas mane del jaunumo, o pas tave kur problema? (Taciau kartais puolu prie duru apsikabinti ir paleist nenoriu. )
Gal tu geriau nesikankink su juo, jei nebejauti to, kas buvo pradzioje, tai gal ir nebepajausi, ka cia svaistysi laika, o jeigu jus gyvenimas ir vel suves - vadinasi bus lemta wink.gif
Atsakyti
pritariu toms,kurios siūlo išsikalbėti.. laikymas savyje tik dar labiau slėgs ir eis blogyn..
o gal tau reiketų pagalvoti apie profesonalų pagalbą?
bet kokiu atveju, išsikalbėk ir vers šį gyvenimo puslapį į sekantį, kur yra daug gėrio ir meilės 4u.gif
Atsakyti
Viskas jau seniai gerai mirksiukas.gif As esu su juo ir kopinejam meiles medu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 07 10, 21:52)
Viskas jau seniai gerai  mirksiukas.gif  As esu su juo ir kopinejam meiles medu  tongue.gif

Kaip šaunu, džiaugiamės už tave.
Atsakyti
Aciu smile.gif as ir pati tikejau, kad viskas susitvarkys. Siuo metu tikrai zinau, kad jis tas zmogus, kuri myliu labiausiai ir su kuriuo noreciau praleisti gyvenima...ir svarbiausia, kad ir jis to nori wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 07 11, 23:16)
Aciu  smile.gif  as ir pati tikejau, kad viskas susitvarkys. Siuo metu tikrai zinau, kad jis tas zmogus, kuri myliu labiausiai ir su kuriuo noreciau praleisti gyvenima...ir svarbiausia, kad ir jis to nori  wub.gif

O drugeliai gal jau atsirado? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 06 17, 20:01)

Uzuojauta del netekties.
IMHO - tau reikia psichologo pagalbos. Ilgos. Gal, net analitiko. Sostineje yra ju keletas (man atrodo ar du ar trys). Bet terapija uzimtu apie 3-5 metus. As nesitycioju, bet tu pati kalbi, kad "asocijuoju ji su laiduotuvem". Tai gana mokslinis terminas. Geri vaistus.. panikos atakos. Prisimink tik viena - tu esi sveikas zmogus. Tu esi visiskai sveika. Tik sitam forume tau niekas nepades, tau reikia profesionalaus zmogaus, kuris padetu tau atsikratyti asociaciju ir itikinti tave daugiau niekada neasicijuoti zmogaus salia ir tavo gyvenimo ivykiu, kurie atsitinka ne del sio zmogaus. Sakei, kad gimei su silpnais nervais, reiskia, tavo mama, budama nescia kazka stipriai isgyveno, nervuodavosi ar siaip, kokiu vitaminu truko. Problemos esme reikia spresti, tu, manau, ne prie ko.. Gal, kokia hipnoze isbandyti. Nezinau, bandyk pas psichoanalitika. paprastas psichologas nepades, o psichiatras, jis tik vaistu nuo panikos priepuoliu israsys ir tiek. Bet ar tau reikia tos chemijos?
Atsakyti