Įkraunama...
Įkraunama...

Abejonės dėl santykių

As mielai lankyciausi pas psichoanalitika, bet siuo metu neturiu savu pinigu, o is tevu plest nenoriu. Pati, kaip moku, tvarkausi su savimi. O siaip, labai aciu uz patarima, as tikrai turiu nora lankytis pas toki specialista ir kai tik bus galimybe, pasistengsiu, nes noriu tureti ramesnius nervus. Man dabar jau yra ryskus pagerejimas, nes eina laikas, daug kas uzsimirsta, su draugu ir toliau esame kartu ir manau tikrai busime smile.gif O siaip, gal dar ka galetum patarti del tu visu psichoanalitiku, kiek kainuoja seansas pas juos? Esu skaicius knyga apie psichoanalize, tai lankytis reikia nemazai metu, kazkur po 3 kartus i savaite.
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 07 17, 21:26)
As mielai lankyciausi pas psichoanalitika, bet siuo metu neturiu savu pinigu, o is tevu plest nenoriu. Pati, kaip moku, tvarkausi su savimi. O siaip, labai aciu uz patarima, as tikrai turiu nora lankytis pas toki specialista ir kai tik bus galimybe, pasistengsiu, nes noriu tureti ramesnius nervus. Man dabar jau yra ryskus pagerejimas, nes eina laikas, daug kas uzsimirsta, su draugu ir toliau esame kartu ir manau tikrai busime  smile.gif  O siaip, gal dar ka galetum patarti del tu visu psichoanalitiku, kiek kainuoja seansas pas juos? Esu skaicius knyga apie psichoanalize, tai lankytis reikia nemazai metu, kazkur po 3 kartus i savaite.


ir seimos gydytojas gali nukreipti pas psichologa, tada nieko nekainuos...Tau reikia nueiti, nes anksciau ar veliau vel susidursi su ta pacia problema.
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2009 07 20, 20:35)
ir seimos gydytojas gali nukreipti pas psichologa, tada nieko nekainuos...Tau reikia nueiti, nes anksciau ar veliau vel susidursi su ta pacia problema.

kiek zinau tai teisybe mano drauge taippat padare kai pas ja santykiai su vyru velniai zino kokie pavirto
Atsakyti