Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

user posted image
Tupperware - ne tik viena didžiausių, seniausių, bet ir stabiliausiai veikiančių tiesioginio pardavimo kompanijų pasaulyje.

Ji gamina įvairiausios paskirties indus iš ekologiško plastiko. Produkcija tiekiama daugiau nei į 140 pasaulio šalių, suskirstytų į 4 stambius regionus:

1) Šiaurės Ameriką;

2) Pietų Ameriką;

3) Aziją;

4) Europą, Afriką, Viduriniuosius Rytus.

Tupperware būstinė yra JAV, Orlande. Ji turi įmones daugiau nei 60 šalių, gamybos įrenginius 15 šalių ir apie milijoną konsultantų. Lietuva, Latvija ir Estija priklauso vadinamajam Nordic regionui, įkurtam 1962 metais, jo būstinė yra Kopenhagoje. Lietuvoje ši produkcija parduodama nuo 1996 metų. Šiuo metu veikia trys distribucijos - Vilniaus „Vilnelė“, Kauno „Santaka“ ir Klaipėdos "Delta". Lietuvos vartotojas daugiausia indų gauna iš penkių Europos fabrikų, esančių Belgijoje, Prancūzijoje, Portugalijoje, Ispanijoje, Graikijoje.

Puošnus dizainas, patvarumas, funkcionalumas - štai tie trys banginiai, dėl kurių klesti Tupperware pasaulis. Net šiuolaikinei vartotojiškai visuomenei Tupperware gaminiai tarnauja visą gyvenimą - indams teikiama 30 metų garantija. Kur slypi tokia kompanijos sėkmė? Pasirodo, jai puikiai pavyko suderinti du gana prieštaringus dalykus - tenkinti masinio vartotojo poreikius ir išlaikyti gaminių vertę, originalumą. Apie Tupperware produkciją rengiamos studijos, gaminiai eksponuojami garsiausiuose pasaulio muziejuose: Tokijo Dentsu galerijoje, Niujorko Metropoliteno meno muziejuje, Londono dizaino muziejuje, San Francisko modernaus meno muziejuje, Milano nacionaliniame mokslo ir technologijų muziejuje ir t.t. Tupperware gaminiai, pavyzdžiui, „Elegancija“ serijos indai, yra pelnę ne vieną prestižinį tarptautinio konkurso apdovanojimą ne tik už dizainą ir funkcionalumą, bet ir už tai, kad lengvina šiuolaikinio žmogaus gyvenimą.

Tupperware nuolat jaučia atsakomybę už aplinkos apsaugą, už žmogaus sveikatą ir saugumą. Dėl to produkcija gaminama ne tik ekologiškai švariu būdu ir iš sveikatai nekenksmingų medžiagų (nenaudoja pigiam plastikui būtinų polivinilchlorido ir kadmio), bet gamybos procese panaudojamos ir atliekos, iš kurių gaminami vadinamieji „žalieji gaminiai“. Tuppperware indai yra puiki vienkartinių pakuočių alternatyva. Net jos gaminių pakavimo ir transportavimo principai atspindi sąmoningumą ir ekologinės taršos mažinimo svarbą (gaminiai pakuojami ne į popierines dėžutes, o į ekologiškus plastiko maišelius).

Tupperware kokybė

Tupperware visada garantavo kokybę. Tačiau kokybė nėra savaime suprantamas ar lengvai pasiekiamas dalykas. Tai reiškia, kad reikalavimai keliami viskam, pradedant nuo naudojamų žaliavų kokybės, naujų technologijų kūrimo, baigiant tuo, kaip pagaminta prekė laikoma, pakuojama, sandėliuojama ir platinama.

Tupperware skiria daug laiko ir pinigų tam, kad kokybė būtų užtikrinta nuo to momento, kai kyla idėja sukurti gaminį, iki tol, kol vartotojas naudoja gaminį. Be to, viskas nuolat tikrinama, ne vien tik tam, kad būtų besąlygiškai laikomasi visų standartų, bet ir tam, kad kompanija būtų visuomet pasiruošusi reaguoti į besikeičiantį gyvenimo būdą bei naujus reikalavimus.

Dėl šios priežasties gamyboje naudojamas tik švariausias polietilenas, polipropilenas ir polikarbonatas. Nepaprastai daug laiko skiriama plieninių formų dizaino kūrimui ir jų gamybai. Šios formos naudojamos gaminant Tupperware dizainerių sukurtus gaminius. Po to, kai nuodugniai patikrinama gaminių kokybė, jie laikomi patvariai ir higieniškai įpakuoti. Visa tai leidžia Tupperware kompanijos gaminiams suteikti daugiametę garantiją.
Pasaulyje yra nedaug vietų, kuriose Tupperware aktyviai neveiktų arba nesvarstytų galimybių plėtoti rinką.

Tikslingai didindama investicijas į prekybą visame pasaulyje, kad pasiektų naujus vartotojus naujose valstybėse ir žemynuose, Tupperware tapo kasdienybės dalimi Tolimuosiuose Rytuose, Lotynų Amerikoje, Afrikoje ir Viduriniuose Rytuose. Europoje Tupperware gaminių dabar yra Kroatijoje, Vengrijoje, Lenkijoje, Slovėnijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Baltijos šalyse, Turkijoje ir Rusijoje. O tokios šalys, kaip Indonezija, Kinija ir Indija, atvėrė plačias perspektyvas.

Tupperware startegija - tai nepralenkiamas firminių gaminių pažinimas ir rinkodara, unikali tiesioginio pardavimo patirtis bei neprilygstama kokybė ir sėkmė gaminių tobulinimo ir dizaino srityje.

Tuo remiantis planuojama ateitis. Investuodama visame pasaulyje, plėtodama turimas rinkas ir užimdama naujas, nemažindama investicijų į fabrikus, technologijas, dizainą ir gamybą bei stiprindama tiesioginio pardavimo techniką, Tupperware tvirtai laikosi pasaulinėje rinkoje.
user posted image
Per daug kompanijų mano, kad forma yra svarbesnė už funkciją. Ir net jei gaminys gražiai atrodo, tai nereiškia, kad jis funkcionalus. Tupperware dizaino filosofija jungia šias dvi kryptis.

Tupperware gerai žinoma visame pasaulyje dėl to, kad kuria geriausius sprendimus, tenkinančius žmonių kasdienius poreikius. Vartotojas yra kiekvieno naujo Tupperware gaminio ataskaitos taškas. Prieš kuriant gaminį, atliekami išsamūs rinkos tyrimai ir užduodami klausimai: Ko pageidauja vartotojai? Kaip jie gaminį naudos? Kaip gaminys padarys jų gyvenimą patogesnį - ar palengvindamas, ar pagreitindamas, ar tiesiog paįvairindamas darbą?

Tik tuomet, kai žinomas atsakymas į šiuos klausimus, dizaineriai pradeda tyrinėti formos, struktūros, ergonomiškumo, funkcijos, kūrimo, medžiagos, estetikos, spalvos ir papildomos vertės apribojimus. Kai tik sukuriamas gaminio pirmavaizdis, jis testuojamas pagal daugelį kriterijų. Visų pirma, pagal tai, ką vartotojai laiko būtinu. Logika yra iš ties paprasta. Iš bendresnio vaizdo sužinomos mažiausios detalės, o iš mažiausiųjų detalių sukuriamas tinkamiausias gaminys.
[/B]
KVEIČIU VISAS Į NAUJĄ TEMĄ smile.gif

sena tema
NAUDINGOS NUORODOS 4u.gif
Čia galite pažiūrėti gaminius: KATALOGAS

NUOLAIDOS IR PASIŪLYMAI:
SANTAKA

VILNELĖ

SAULĖ

Visos norim, kad mūsų virtuvėse būtų malonu ir gražu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif


ACIU UZ NAUJUS NAMUCIUS!!!
Atsakyti
Asese nu ir padirbėjai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O čia plepučių dešimtukas 4u.gif

Jurgitak 58
gwidita 46
elvike 44
davija 43
rosee 39
Asese 37
Sigute*** 20
ADA 19
Ulitka 16
nineinchnails 15
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 22, 09:44)
Asese nu ir padirbėjai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O čia plepučių dešimtukas 4u.gif

Jurgitak 58
gwidita 46
elvike 44
davija 43
rosee 39
Asese 37
Sigute*** 20
ADA 19
Ulitka 16
nineinchnails 15

swoon.gif swoon.gif swoon.gif as antra...jau visa pletkininke o ne plepute didis.gif didis.gif didis.gif
Atsakyti
smile.gif Įdedu birželio pagrindinius pasiūlymus, kad, kas nespėjo, dar galėtų įsigyti smile.gif
2 L "Samba" ąsotis ir 4 puodeliai po 350 ml - 75 lt vietoj 110
2 l "Samba" ąsotis

* Ovalų ąsotį galima laikyti šaldytuvo durelėse.
* Ąsotis nepraleidžia oro, todėl jame laikomi skysčiai neprisigeria šaldytuvo kvapų.
* Ąsotis skaidrus, gerai matyti, kiek likę produkto inde.
* Išorinis paviršius matinis, todėl nesimato įbrėžimų. Vidinis paviršius lygus, jš lengva plauti.
* Snapelis neleidžia lašėti.
* Plati rankena.

TINKA:

* Šaltiems gėrimams ir kokteiliams laikyti, serviruoti.
* Pienui ar kefyrui laikyti



350 ml puodelis

* Puodelio rankenėlės neįkaista net tada, kai puodelyje yra karštas gėrimas, nes ties rankenėlėmis yra papildoma apsauginė sienelė.
PASTABA: NELEIKYKITE UŽDARYTUOSE PUODELIUOSE KARŠTO GĖRIMO. DANGTELIS GALI NUO GARŲ KARŠČIO DEFORMUOTIS.
* Puodelis lengvas ir nedūžtantas, todė idealus ne tik namuose, bet ir iškylose gamtoje.
* Puodelių dangteliai užsidaro sandariai.
* Puikiai tinkami kempinguose, poilsiaujant gamtoje. Uždengti puodeliai saugo gėrimus ar maistą nuo vabzdžių ir dulkių.

TINKA:

* Pienui, sultims ir sirupui
* Kavai, arbatai, sultiniams, sriuboms, karštam šokoladui
* Ledų desertui



user posted image

3,5 L "SAMBA" torinė 70 vietoj 89 Lt



MATMENYS: skersmu 30, 7 cm, aukštis: 8,3 cm, ilgis: 55 cm

DEKORATYVUS LAIKYMO IR SERVIRAVIMO PADĖKLAS

*
Dangčio šonai papuošti skaidria banguota juostele, todėl galite matyti, kas po juo.
*
Dvipusį padėklą juosia patogus apvadas su rankenėlėmis, todėl tortinę patogu laikyti rankoje.
*
Padėklas matinis, todėl nesimato įbrėžimų. Vidinis dangčio paviršius lygus, jį lengva plauti.
*
Apvertus uždengtą tortinę, galite ją panaudoti kaip serviravimo stovą tortui.
*
Dėl praktiškos nuimamos rankenos pyraginę patogu laikyti ir nešti rankoje.
*
Rankena pakankamai plati, todėl pyraginę saugu ir paprasta transuoti.

user posted image

"Samba" serijos rinkinys: 4,3 l dubuo, šaukštai salotoms ir Ketvertukas 120 Lt vietoj 160

user posted image
GAMINIMO, LAIKYMO IR TRANSPORTAVIMO DUBENYS

* Sandarus dangtelis su praktišku "liežuvėliu", dangtelį lengva nuimti.
* Dubenys plačiais kraštais, patogu laikyti, išimant dubenis iš šaldytuvo.
* Išorinis paviršius matinis, įbrėžimai nepastebimi. Vidinis paviršius lygus, lengva plauti.
* Galima sudėti vieną į kitą, taupo vietą.
* Kiauraindis skirtas produktams skalauti, atitirpinti ir serviruoti.
* Ketvertuką naudokite kaip lėkštes serviruoti pusryčių patiekalams: avižiniams dribsniams, jogurtui, vaisiams, desertui ar pavakario patiekalams.

TINKA:

*
Serviruoti visų rūšių salotoms
*
Makaronų ryžių patiekalams serviruoti
*
Daržovėms, vaisiams serviruoti

GAMINKITE JUOSE:

*
Plaktą grietinėlę
*
Naminius ledus
*
Naminį majonezą
*
Šaltus padažus
*
Marinuokite mėsą, žuvį

NAUDINGAS PATARIMAS: 4,3 l "Samba" dubens dugne pridėkite ledo gabaliukų. Tuomet įstatykite kiauraindį į dubenį su ledukais. Serviruokite jame jūros gėrybes ar mėgstamas šviežias uogas. Taip maistas ilgiau išliks šviežias ir puoš Jūsų stalą.


BŪSIMIEMS NAUJOKAMS: Tik 25-26 sav. (iki birželio 29 d.) visi šauniai startavę naujokai gaus demo krepšį su šešiais gaminiais, dalyvaus svajonių starte ir DAR gaus papuliariausią vasaros gaminį RAUDONĄ SALOTŲ CENTRIFŪGĄ dovanų!
Norite tokio? Tikiu, kad taip J. Tada Jums reikia tapti Tupperware demonstruotoja/u 25-26 sav. ir per 8 sav. pasiekti 2000 Lt pardavimų sumą. Per tokį ilgą laikotarpį – tai vieni juokai J. Dabar puikiausias metas tapti demonstruotoja ir išmėginti Tupperware verslą. Tik pabandę žinosite, ar tai Jums ar ne J. Sėkmės!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 22 birželio 2009 - 09:08
Registruojuos ir atsinešu iš ankstesnės tėmeles šiek tiek nuomonių 4u.gif
user posted image user posted image
QUOTE(kregzde @ 2009 06 22, 06:32)
Na va, reportuoju apie skustuką, kuris suporuotas su keksiukų forma. Domėjosi Rosse. Pliusai:
1.Labai lengvai skuta, kaip per sviestą.
2.Labai plona žievytė lieka - ekonomiška.
3.Gali būti vertiaklus ir hotrizonatalus, man kažkaip su vertikaliu labiau sekasi. Kitiems gal su horizontaliu.
4.Peiliukas su dantukais arba be jų. Pritaikomas minkštioms ir kietoms daržovėms bei vaisiams.

Minusai:
1.Nėra kuo išimti iš bulvių akių, todėl tenka vėliau pasikviesti pagalbon peilį.

Verdiktas: tikrai pirkčiau  bigsmile.gif


QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 22, 08:13)
biggrin.gif Šio minuso irgi nėra  biggrin.gif Skustuko šone yra toks apvalus su skylute per vidurį pypsiukas - jis skirtas bulvių akims išimti.  mirksiukas.gif
Skustukas keičia ne tik padėtį iš vertikalios į horizontalią, bet galima jį apsukti ir taip, kad dantyta geležtė apsisuktų neišimant peiliuko.

Na matot, kiek čia galima išsiaiškinti, teks gerą daiktą traukt iš krepšio į dienos šviesą hihihi.gif
Atsakyti
rosee, ar radai draugike Kaune kooperacijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 22, 09:49)
rosee, ar radai draugike Kaune kooperacijai mirksiukas.gif

Radau, visai netoli, nei važiuoti nereiks. Na tik tiek, kad ne tos pačios distribucijos, bet koks ten man skirtumas ax.gif

O čia palyginimui su Asese įdėtais vaizdeliais, kaip atrodo spintelės pas daugumą (foto skolinta iš neto) 4u.gif user posted image
Atsakyti
na va rosee, kaip gerai, o kad skirtingos distribucijos tai gal dar geriau mirksiukas.gif

gerą palyginimą įdėjai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Nagi, Asese šaunuolė, tiek info įdėjo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ACIU)
Atsakyti
[quote=Asese,2009 06 22, 10:02]
3,5 L "SAMBA" torinė 70 vietoj 89 Lt
[/b]
MATMENYS: skersmu 30, 7 cm, aukštis: 8,3 cm, ilgis: 55 cm

DEKORATYVUS LAIKYMO IR SERVIRAVIMO PADĖKLAS

*
Dangčio šonai papuošti skaidria banguota juostele, todėl galite matyti, kas po juo.
*
Dvipusį padėklą juosia patogus apvadas su rankenėlėmis, todėl tortinę patogu laikyti rankoje.
*
Padėklas matinis, todėl nesimato įbrėžimų. Vidinis dangčio paviršius lygus, jį lengva plauti.
*
Apvertus uždengtą tortinę, galite ją panaudoti kaip serviravimo stovą tortui.
*
Dėl praktiškos nuimamos rankenos pyraginę patogu laikyti ir nešti rankoje.
*
Rankena pakankamai plati, todėl pyraginę saugu ir paprasta transuoti.

user posted image
[b]
Tai čia tortinė ar pyraginė? Man reiktų tortinės, kad galėčiau pasidariusi tortą saugiai vežtis į svečius. Tai gal aukštesnės reiktų? ar būna tokių?
Atsakyti