Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios.8 tema

Jeigu akys yra sielos veidrodis, tai derėtų jį atitinkamai įrėminti.

Žmonės iš prigimties yra mazochistai, juk viskas, kas liūdna, mus jaudina.
Atsakyti
Daug žmonių yra kaip šiukšliavežiai. Jie yra pilni šiukšlių, frustracijos, pykčio ir nusivylimo. Kai jų šiukšliavežis yra pilnas, jiems reikia vietos, kur visa tai išpilti ir kartais jie gali pasirinkti tave. Nepriimk to asmeniškai. Nusišypsok, palinkėk jiems ko nors gero ir nueik. Nepasiimk jų šiukšlių su savimi ir nepilk jų ant kitų žmonių darbe, namuose ar gatvėje. Sėkmingi žmonės neleidžia šiukšliavėžiams sugadinti jiems dienos.
Atsakyti
Meilė - tai širdies niežėjimas, kurio net arklio kanopa nepakasysi. biggrin.gif
Atsakyti
Istorija apie du kūdikius

Nėščios moters įsčiose kalbasi du kūdikiai. Vienas jų tikintis, kitas - ne.

Netikintis: Ar tu tiki į gyvenimą po gimimo?

Tikintysis: Žinoma. Juk akivaizdu, kad po gimimo gyvenimas tęsiasi. Mes esame čia, kad taptume pakankamai stiprūs ir pasiruoštume tam, kas laukia mūsų po gimimo.

Netikintis: Tai kvailystės! Po gimimo jokio gyvenimo negali būti. Ar tu gali įsivaizduoti, kaip toks gyvenimas atrodytų?

Tikintysis: Na, smulkmenų nežinau, bet aš tikiu, kad ten bus daugiau šviesos ir kad mes galbūt patys vaikščiosime ir valgysime savo burna.

Netikintis: Kokia nesąmonė! Neįmanoma pačiam vaikščioti ir valgyti burna. Tiesiog juokinga! Juk mes pririšti prie virkštelės, kuri mus maitina. Žinai, ką aš tau pasakysiu: neįmanoma, kad būtų gyvenimas po gimimo todėl, kad mūsų gyvenimo aprūpintojas - virkštelė - yra labai trumpa.

Tikintysis: Aš esu įsitikinęs, kad gyvenimas po gimimo yra galimas. Tiesiog viskas bus kitaip. Galima kai ką ir įsivaizduoti.

Netikintis: Bet juk iš ten dar niekas niekada nesugrįžo! Taip jau yra, kad gyvenimas baigiasi gimimu. Ir apskritai, gyvenimas - tai kentėjimas tamsoje.

Tikintysis: Ne, ne! Aš tiksliai nežinau, koks bus gyvenimas po gimimo, tačiau bet kokiu atveju mes pamatysime mamą ir ji mumis pasirūpins.

Netikintis: Mamą? Tu tiki į mamą? Ir kur gi ji yra?

Tikintysis: Ji yra apie mus. Ji visur, mes joje esame ir dėka jos judame ir gyvename. Be jos mes tiesiog negalėtume gyventi.

Netikintis: Visiška nesąmonė! Aš nemačiau jokios mamos ir todėl akivaizdu, kad jos nėra.

Tikintysis: Nesutinku su tavimi. Tu tiesiog neįsiklausai. Juk kai viskas nutyla, galima išgirsti kaip ji dainuoja ir pajusti, kaip ji glosto mūsų pasaulį. Aš tvirtai tikiu, kad tikrasis mūsų gyvenimas prasidės tiktai po gimimo.
Atsakyti
QUOTE(VEJUNE @ 2009 07 14, 10:03)
Istorija apie du kūdikius



Nuostabi istorija wub.gif
Atsakyti
Ką reiškia apsikabinimas:

"Apsikabinti sveika, nes tai stiprina imuninę sistemą, gydo depresiją, sumažina įtampą ir gerina miegą. Apsikabinimas drąsina, jaunina ir neturi šalutinio poveikio. Jis tikrai yra stebuklingas vaistas.

Apsikabinimas yra visiškai natūralus: organiškas, natūraliai saldus, ekologiškai švarus, jame nėra dirbtinių komponentų ir jis 100% naudingas organizmui.

Apsikabinimas - ideali dovana. Jį tinka dovanoti bet kokia proga. Apsikabinimas rodo, kad žmogus yra svarbus; jį malonu dovanoti ir gauti dovanų, jo nereikia vynioti į dovanų popierių ir, žinoma, jį galima grąžinti.

Apsikabinimas labai praktiškas: jam nereikalingos baterijos, jam nebaisi infliacija, nuo jo neįmanoma priaugti nereikalingo svorio, už jį nereikia mokėti abonementinio mokesčio, jis apsaugotas nuo vagysčių ir nėra apmokestinamas.

Apsikabinimas - neišsenkantis stebuklų šaltinis. Atverdami širdis ir ištiesdami rankas kitus padrąsiname padaryti tą patį.

Pamąstykite apie jūsų gyvenimo kelyje esančius žmones. Ar norėtumėte jiems ką nors pasakyti? Ar norėtumėte ką nors iš jų apkabinti? Ar delsdami laukiate, kol kas nors pats to paprašys? Prašau, nelaukit! Pradėkite veikti dabar !" (Charlesas Faraone'as)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 14 liepos 2009 - 13:12
Niekas negali spręsti apie kitus, kol neišmoko spręsti apie save. J. V. Gėtė
Atsakyti
Ateitis priklauso tiems, kurie tiki savo svajonių grožiu.
E. Ruzvelt
Atsakyti
Nori gyventi sau, gyvenk - kitiems
Atsakyti
Meile neprekiaujama prekyvietėse, ji nesvarstoma prekiautojo svarstyklėmis. Jos, kaip ir intelekto, vienatinis džiaugsmas yra jausti, kad ji gyva.


Kritikas yra tas, kuris grožio sukeltus įspūdžius sugeba išreikšti kitu būdu ir nauja forma


Šiuolaikinis idealas - viską išmanantis žmogus. O viską išmanančio žmogaus protas - baisus. Jis panašus į senienų parduotuvę, pilną dulkių ir visokio šlamšto, kurioje visų prekių kaina didesnė už tikrąją jų vertę.


Žmogaus sielos neįmanoma pažinti - štai didysis bet kokios išminties pasiekimas.


Seniau žmonės patys išsikovodavo savo teises, dabar kiekvienas kūdikis jau gimsta su žmogaus teisių manifestu lūpose, daug didesniu už jį patį.


( Oscar Wilde )
Atsakyti
Robin Sharma knygoje “Ką tau skyrė likimas” parašyta: “Tinkamai užduok klausimą. Ieškomas atsakymas tau bus duotas, kai tam ateis tinkamas metas. Mums niekada neužkraunama daugiau, negu galime panešti. Visi atsakymai, kurių ieškai, slypi tavo viduje. Vienintelis būdas patikrinti savo prielaidų pagrįstumą – rasti drąsos paklausinėti ir šitaip išsiaiškinti tiesą”.
Atsakyti
Garbė ir ramybė viename guolyje nemiega. M. Monteris
Atsakyti