Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson!

Manau, kad dėl to prisikėlimo tai tikrai nesąmonė. tai tiesiog neįmanoma.

O šiaip labai gaila M.J. sunkiai suvokiu, kad jo jau nebėra, bet jis iškeliavo į rojų, ir jam ten tikrai bus geriau nei čia, mūsų pasaulyje, kur jis liko nesuprastas.
Atsakyti
* Jo testamentas rašytas 2002.07.07,jo laidotuvės 2009.07.07 (7m.7mėn.7d.) 777- laimės skaičius.
* Jis prieš "mirtį" bendradarbiavo su Koperfildu.
* Jis sakė,kad šitas jo sugrįžimas bus "prisikėlimas,kokio Žemė dar nematė".
* Jo laidotuvės tempiamos, atsisakyta stiklinio karsto,jo negyvo niekas nematė.
* Jo draugas,dabar jau nepasakysiu, kokia jo pavardė,kalbėjęs per CNN sakė: "Michael had a reason to say that he's dead now" ;
* Prieš vadinamąją mirtį jis parodė savo vaikus be kaukių,ko dar gyvenime nėra buvę.
* Apie jo mirtį kelios valstybės skelbė dar prieš jam "numirštant". Oficialūs duomenys sako vieną laiką, o tos valstybės apie šią tragediją skelbė dar valandą iki to, kai Michael "nustojo kvėpuoti".
* Įtarimą kelia ir tai, kad jis pats sakė "Aš mirsiu iki koncertų".

Apie MJ mirtį komentaruose perskaičiau šitai.. Nesinori tikėti, bet susimąstyti verčia..O jeigu?
Ką jūs manote apie tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 07 06, 19:26)

būtu juokinga jei nebūtu graudu ....
Atsakyti
Ir aš manau kad jis gyvas.nuo pat pradžių kažkokia liepsnelė viduj neleido liūdėt- jaučiau kad jis ne TEN dar....
Atsakyti
sakoma `Nepakeiciamu nera` ,deja siuo atveju jo niekas nepakeis.Tokio nebebus antro su savitu stilium ir tobulu balsu.
Atsakyti
Dieve, kaip man gėda, kad MJ "neatradau" anksčiau.. Visada kažkiek jo dainų sukdavosi mano playlist'e, bet kas darosi dabar doh.gif Klausau non stop, visas iš eilės, nuo Jackson 5 "ABC" iki naujausių "You rock my world".. Mašinoj, darbe, namie. Tiesiog "pasinešiau". Ir ne tik muzika, ne tik šokis, bet ir asmenybė palieka tokį įspūdį.. Gerbiu jį begalo, peržiūrėjau filmą "Living with Michael Jackson", krūvą "Private home videos".. Nerealus žmogus, nereali asmenybė. Dieve, koks jis drovus!!.. Koks mielas, koks nuoširdus, kaip jis norėjo pakeisti pasaulį.. Ir tą įrodo ne tik "kabliukai" dainose, jų prasmė, bet ir jo darbai wub.gif Aš tikiu, kad nepaisant visko, muzika, geri darbai, ir ypač (kas be kooo) vaikai, jam suteikė laimės, ir jis buvo laimingas wub.gif Noriu tuo tikėt..

Kuo toliau, tuo labiau man MJ darosi gražus ne tik iš vidaus,bet ir iš išorės! Bet kuriame gyvenimo laikotarpyje ax.gif tongue.gif

Mergaitės, jūs tik pažiūrėkit http://www.youtube.c...h?v=EJ_NXXhp6o0 wub.gif Nugriūt galima hihihi.gif

Man jo šypsena turbūt gražiausia pasaulyje. Nes ji spinduliuoja gerumu, mielumu, nuoširdumu.....viską atiduočiau už jo koncertą ax.gif

Ilsėkis ramybėje, MJ... angel_sadangel.gif labai gaila, kad Tavęs nebėra... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 07 06, 19:26)
* Jo testamentas rašytas 2002.07.07,jo laidotuvės 2009.07.07 (7m.7mėn.7d.) 777- laimės skaičius.
* Jis prieš "mirtį" bendradarbiavo su Koperfildu.
* Jis sakė,kad šitas jo sugrįžimas bus "prisikėlimas,kokio Žemė dar nematė".
* Jo laidotuvės tempiamos, atsisakyta stiklinio karsto,jo negyvo niekas nematė.
* Jo draugas,dabar jau nepasakysiu, kokia jo pavardė,kalbėjęs per CNN sakė: "Michael had a reason to say that he's dead now" ;
* Prieš vadinamąją mirtį jis parodė savo vaikus be kaukių,ko dar gyvenime nėra buvę.
* Apie jo mirtį kelios valstybės skelbė dar prieš jam "numirštant". Oficialūs duomenys sako vieną laiką, o tos valstybės apie šią tragediją skelbė dar valandą iki to, kai Michael "nustojo kvėpuoti".
* Įtarimą kelia ir tai, kad jis pats sakė "Aš mirsiu iki koncertų".

Apie MJ mirtį komentaruose perskaičiau šitai.. Nesinori tikėti, bet susimąstyti verčia..O jeigu?

Vat sita ir as siandien delfyje perskaiciau...susimastyti verta tikrai....
Gerai paieskojus per goggle imanoma rasti idomiu straipsniu, tad as manau kad jis yra gyvas... blush2.gif nesinori tiketi kad mires...labai nesinori...mano mb nuo pradziu jau sake kad visa tai FAKE!.. rolleyes.gif
Atsakyti
pagyvensim pamatysim... man irgi buvo kilusi tokia mintis, galbūt viskas surežisuota? ir net nepriklausė nuo MJ valios? juk nepaslaptis, kad jis buvo skolose, o dabar jo albumai vėl vieni perkamiausių, šitas renginys vėl gi suneš nežmoniškus pinigus.. o gal jis pavargo nuo visko ir jam reikia ramybės?.. man pačiai tiesiog labai sunku suvokti tą faktą "viskas. mirė. nebėra ir nebebus.." todėl ir kirba visokios mintys, klausimai galvoje, gal taip, ar anaip..
Atsakyti
norėtųsi tikėt kad jis gyvas ir kažkur jam stato lašalines ir maitina kad atsigautu sustiprėtu..... bet manau tai netiesa vis dėl to...
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 07 06, 17:26)

As irgi nuo pat pradziu tikiu, kad kazkas cia ne taip. Daug neaiskumu, nesutapimu visokiu. Tikrai vis kirba mintis - o gal jis gyvas?
Bet siaip tai manau, kad jeigu jis ir butu gyvas, tai kazin ar mums dar kada pasirodytu. Ramiai sau gyvenima nugyventu kur nors ir tiek. Juk butu tokiu, kurie ji pasmerktu, nes tokiais dalykais nejuokaujama, o beto kiek zmoniu del jo nusizude. Nezinau, nezinau.. As tai aisku apsidziaugciau, is laimes sokineciau biggrin.gif
Na ka, belieka sulaukti tu laidotuviu, ziuresim ka parodys. Ar bent pamatysim mes ji nors is toli, ar tas karstas visiskai uzdaras bus ir nieko mes nei zinosim, nei matysim kas ten viduj guli. Laukiam rytojaus....
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 07 04, 16:01)
Nors MJ ir pokstininkas bei nenuspejamas yra,o jo sou tikrai ypatingi,bet netikiu,kad cia tik farsas,nes kaip skaiciau,net keliolika jo gerbeju nusizude,jo mirties paveikti,tai netikiu,kad jis galetu buti tokiu monstru ir daleisti tokius dalykus. Be to,juk to pasekoje ieskiniai rimti grestu. Nebera MJ,susitaikykime su jo netektimi.

Labas vakaras.

Gal žinot, per kokį kanalą tiesiogiai laidotuvių ceremoniją transliuos? 4u.gif
Atsakyti
nuo šitos dainos pamenu įsimylėjau jo dainas ... wub.gif
Atsakyti