Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson!

labai labai gaila, kad pasaulis neteko tokio ZMOGAUS verysad.gif
Atsakyti
Nors ir nesu didelė pop muzikos mėgėja, man tikrai nuoširdžiai pasidarė liūdna išgirdus šią žinią. Visgi iš gyvenimo pasitraukė didis žmogus, ksad ir ką jis būtų padaręs, šiandien pasaulis neteko talento, asmenybės. Užuojauta visiems jo gerbėjams. verysad.gif
Atsakyti
nerealiai gaila, kad mire. visada buvau gerbeja.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simacabana: 26 birželio 2009 - 15:48
verysad.gif labai gaila vaikuciu. likusiu naslaiciais. ir aisku pacio Michaelio verysad.gif
Atsakyti
Nesu didele jo muzikos gerbeja, taciau turiu pripazinti, kad jo mirtis - didele netektis muzikos pasaulyje. Nedaug yra dainininku, padariusiu tiek daug itakos kitiems atlikejams.
Atsakyti
tikrai gaila..patiko man jo kuryba, tai toks dydis zmogus, kad net keista...tai tik irodo, kad visi zmones lygus, visi mirsta, visi kencia...respect muzikos karaliui....
Atsakyti
o dėl jo odos kažkas sakė kad jam buvo Vitilingo ( baltme kitaip) čia nesąmone neįmanoma visam pabalt nuo jos .......
Atsakyti
Man irgi labai gaila... Jo muzika visada suvirpindavo sirdi.

QUOTE(Lera @ 2009 06 26, 17:38)
o dėl jo odos kažkas sakė kad jam buvo Vitilingo ( baltme kitaip) čia nesąmone neįmanoma visam pabalt nuo jos .......

Nuo baltmes zmogus visiskai nepabala, bet kai kuna nuseja dideli balti plotai, tada gali buti taikomas medikamentinis balinimas, kad suvienodint odos spalva. O ar jis sirgo sia liga, gal niekada ir nesuzinosim.
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 06 26, 18:53)
gal niekada ir nesuzinosim.

o aš manau atvirkščiai po mirties daugiau visokių smulkmenų sužinosim...........

nežinau montažas čia ar ne bet......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 26 birželio 2009 - 18:31
QUOTE(Brasa @ 2009 06 26, 12:17)
Žinau tik du tokio lygio atlikėjus - The Beatles ir Jacksoną. Manau, kad dar ilgai pasaulis nesulauks  kažko panašaus.

Elvi Prestley pamirsot bigsmile.gif

QUOTE(Lera @ 2009 06 26, 18:38)

O jumi matet ji nuoga, kad teigiat, jog neimanoma VISAM pabalt? Juk jumi nezino, ar tikrai visas jo kunas baltas ax.gif As daugiau jo veido, ranku su pirstinem ir baltu kojinyciu nelabai esu maciusi ax.gif

Siaip man irgi buvo sokas, kad viens du ir nebera pop karaliaus. Bet, kaip sakoma, karalius mire- tegyvuoja karalius!
Atsakyti
...nelaimingas buvo, kad ir Karalius...Gaila...O muzika fantastiška, kitokia, negu visas kitas popsas. thumbup.gif
Atsakyti
Amzina atilsi...

Nebuvau jo gerbeja,taciau buvo ypatingas,isskirtinis...
Ir tie teismai,kaltinimai ji esant pedofilu.. g.gif irnesakyk.gif
Atsakyti