Lera, taciau sita ne jus pasaket o liutuke, kad oda yra dirbtinai nubalinama. Jusu zodziuose man istrigo tai, kad tai NESAMONE jog serga baltme, nes nuo jos visiskai nepabalama, o tai teigimas, ar ne taip? Tai pasakykite, prasau, kokia liga jis sirgo, jusu nuomone?
Beje, jis dar sirgo ir Lupus liga, kuri ant odos palieka tamsias demes. Stai ka tose nuotraukose ir galima pastebeti.
Kad nuo Vitiligo oda visiskai neisbala tas tiesa(bent jau ne vienodai), taciau dazniausiai oda bala didziausiais plotais ant veido ir ranku. Jacksono jokiam pliaze per tiek metu niekas neuzfiksavo todel, kad sergant sia liga, oda pasidaro neatspari UV spinduliams. Ne todel, kad jis negraziai atrode dangstesi kiek imanydamas, o todel kad labai pavojinga buti sauleje. Baisus nudegimai gresia ir netgi vezys.
na taip pasakiau kad nesąmonė nes kiek teko pasidomėt , neteko matyt kad tvarkingai nubaltu visas... reiškia arba grimas toliau arba nubalinta dirbtinai .
apie Lupus liga dar neteko girdėt nieko todėl čia niko pakomentuot negaliu...
Kaip ten buvo su Machaelių jau niekas turbūt ir nepasakys .. Gaila jo kaip žmogaus.. jis buvo vienišas žmogus...
apie Lupus liga dar neteko girdėt nieko todėl čia niko pakomentuot negaliu...
Kaip ten buvo su Machaelių jau niekas turbūt ir nepasakys .. Gaila jo kaip žmogaus.. jis buvo vienišas žmogus...
Sudie Karaliau
Mano paauglystės dievaiti...
Tokie žmonės kaip jis atrodo yra nemirtingi ir kaip sunku susitaikyt su realybe kai jų netenki

Gaila, labai...
Labai gaila, kad negalės sugrįžti į sceną, kaip norėjo...Jis legenda, visos epochos simbolis. Negaliu sakyti, kad buvau fanatė, bet patinka jo dainos. Atrodo jis man nedarė jokios įtakos tiesiog žinai, kad jie yra, o kai nebėra supranti, kad visi mes dulkės šioje žemėje, gyvenimas labai trumpas..Ilsėkis ramybėjė, karaliau

jau 10 metų jo gerbėja, laukiau jo koncertų, buvau euforijoj ir ir ir...
visiems jo gerbejams ir sau,reiskiu uzuojauta

Daug yra patinkanciu atlikeju, bet jis man visalaik buvo kazkaip tiesiog auksciau visu, nediskutuotinai... Nepaprasta energija ir profesionalumas.
Per MTV rodo "Heal the World", mano paauglystes megstamiausia
Per MTV rodo "Heal the World", mano paauglystes megstamiausia

Labai gaila jo man,
labai mylejau M.Jacksona, toks vienintelis zmogus buvo, labai gražus buvo jaunas berniukas, tik gydytojai sugadino jam veida, ir iš jo pinigus dare. M.Jacksonas labai gražei dainavo, klipai tikrai išskirtinei buvo. Tokio nebus amerika turejo toki saugoti zmogu, o va kaip nutiko. 
Aš tai per rusija vis žines žiuriu tai sake dar nieko neišku kas ten butiko, gali buti, kad ji nuzude ten
dar viskas yra tiriama. Labai jau viskas ten painu.

Aš tai per rusija vis žines žiuriu tai sake dar nieko neišku kas ten butiko, gali buti, kad ji nuzude ten