Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

Sveikos mirksiukas.gif noreciau visoms draugiskai patarti jei dar nezinot puikia priemone nuo plauku slinkimo mirksiukas.gif Tai yra KOSMETINIS ZIBALAS
tongue.gif Taip pat jis skatina plauku augima smile.gif Pigi ir efektyvi priemone norint padeti plaukams bigsmile.gif Isbandyta ne karta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveika,
dekui uz patarima 4u.gif, o ar nesunku ji paskui isplauti ir kaip daznai reikia naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2009 06 26, 19:52)
Sveika,
dekui uz patarima 4u.gif, o ar nesunku ji paskui isplauti ir kaip daznai reikia naudoti?

Labas smile.gif ant paluotes parasyta panaudojus menesi daryti 2 sav pertrauka smile.gif ji naudoti gali kokius 2 kartus i savaite kad nebutu per daznai tongue.gif O del isiplovimo bent jau man isiplauna lb lengvai o kitoms ne mirksiukas.gif norint kad geriau isiplautu reikia truputi ilasinti citrinos sulciu taciau jos kaip zinia siek tiek sausina plaukus tad as apsienu be ju tongue.gif Ji galima rasti vaistinese dabar mokejau 7.35 160ml smile.gif isties gera priemone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (Honey): 26 birželio 2009 - 17:56
cia internete radau, kad tas zibalas buna su ivairiais priedais- pvz. juodieji ridikai, vitaminas B, E ir t.t kaip manai, ar yra skirtumas ir koki pati naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2009 06 26, 19:57)
cia internete radau, kad tas zibalas buna su ivairiais priedais- pvz. juodieji ridikai, vitaminas B, E ir t.t kaip manai, ar yra skirtumas ir koki pati naudoji?

Na manau kad itin didelio skirtumo nera bet va as perku su juodaisiai ridikais nes kaip zinia jie skatina plauku augima smile.gif noriu dar geresnio rezultato ax.gif tad patarciau ir jums toki wub.gif tik va ispeju jo kvapas tai nekoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE((Honey) @ 2009 06 26, 19:00)
Na manau kad itin didelio skirtumo nera bet va as perku su juodaisiai ridikais nes kaip zinia jie skatina plauku augima smile.gif  noriu dar geresnio rezultato ax.gif  tad patarciau ir jums toki  wub.gif  tik va ispeju jo kvapas tai nekoks schmoll.gif

O kur perki su ridikais ta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 26, 20:10)
O kur perki su ridikais ta?  smile.gif

vaistineje smile.gif bet manau esam is skirtingu miestu tai net neverta sakyt kokioje smile.gif
Atsakyti
As jau kelis men. plaukus perpilu plaukus vandens ir zibalo skiediniu, ir esu labai patenkinta thumbup.gif Plaukai blizga, minkstuciai, ir tikrai greit auga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 26, 23:24)
As jau kelis men. plaukus perpilu plaukus vandens ir zibalo skiediniu, ir esu labai patenkinta thumbup.gif  Plaukai blizga, minkstuciai, ir tikrai greit auga wub.gif

na va ne man vienai veiksmingas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 26, 22:24)
As jau kelis men. plaukus perpilu plaukus vandens ir zibalo skiediniu, ir esu labai patenkinta thumbup.gif  Plaukai blizga, minkstuciai, ir tikrai greit auga wub.gif

kokiom proporcijom? ta skiedini po to ir palieki ant plauku, ne perpili is naujo vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 11:35)
kokiom proporcijom? ta skiedini po to ir palieki ant plauku, ne perpili is naujo vandeniu?

nezinau ax.gif as kitaip darau itrynus saknis palaikau kazkiek laiko blush2.gif i ta klausima tau atsakys panele kuri perskalauja tuo skiediniu tongue.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE((Honey) @ 2009 06 27, 11:57)
nezinau ax.gif  as kitaip darau itrynus saknis palaikau kazkiek laiko blush2.gif  i ta klausima tau atsakys panele kuri perskalauja tuo skiediniu tongue.gif  wub.gif

tai as jos ir paklausiau lotuliukas.gif
Atsakyti