Meian, Tavo daryti "veidukai", tai kaip maži fragmentai iš Anne Geddes fotografijų. Mieli, jaukūs, vaikiškai šilti ir naivūs.
QUOTE(gitule @ 2009 07 10, 01:52)
Dabar jau viskas, po tokiu groziu man labai geda rodyti savo torta
Nes ten klaidu milijonas
Tik smarkiai nesijuokit
:



nematau ko cia juoktis

labai mielas tortukas, ir tie bateliai toki tikroviski, toki "cosy"

QUOTE(RiMami @ 2009 07 10, 01:49)
QUOTE(eglejk @ 2009 07 10, 09:18)
nematau ko cia juoktis
labai mielas tortukas, ir tie bateliai toki tikroviski, toki "cosy"
nu nerandu tinkamesnio lietuvisko zodzio

labai mielas tortukas, ir tie bateliai toki tikroviski, toki "cosy"

Aciu, merginos




Dar pazistama prase masinyte iskept, eisiu ieskot gal kitokiu jos formavimo budu

tai kitai savaitei užversime forumą mašinomis
manęs irgi laukia toks darbelis
Gitule, Tavo tortukas superinis
kokie batai
man vakar vakare paskambino moterytė ėmusi iš manęs boružėlę kažkada žiemą vaikiuko gimtadieniui, sako ,man sekmadieniui krikštynų tortuko nepadarytumėt, labai patiko
tai turiu ekstrinės veiklos


Gitule, Tavo tortukas superinis





QUOTE(Olesta @ 2009 07 10, 09:27)
1.tai kitai savaitei užversime forumą mašinomis
manęs irgi laukia toks darbelis
2.Gitule, Tavo tortukas superinis
kokie batai
3.paskambino moterytė ėmusi iš manęs boružėlę kažkada žiemą vaikiuko gimtadieniui, sako ,man sekmadieniui krikštynų tortuko nepadarytumėt, labai patiko
tai turiu ekstrinės veiklos 


2.Gitule, Tavo tortukas superinis


3.paskambino moterytė ėmusi iš manęs boružėlę kažkada žiemą vaikiuko gimtadieniui, sako ,man sekmadieniui krikštynų tortuko nepadarytumėt, labai patiko



1. Mano masinyte atvaziuos rugpjucio pradzioj

2. Aciukas

3.Balzamas sirdziai ir sielai, kai zmonems patinka

QUOTE(čikuraku @ 2009 07 10, 09:46)
Aciu


balzamas tai balzamas, bet kai ketvirtadienio vakare sužinai, kad sekmadieniui reikia torto, o savaitgalis jau suplanuotas
nu nieko, padariau tokį įdomų sprendimą, tikiuosi patiks
pasiūliau atsiimti šiandien



QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 22:02)




aga as prasiau ,saket i bazes vaziuosit paimsit


QUOTE(pumpica @ 2009 07 10, 06:36)
Sakykit -ar galima tirpintu sokoladu rasyt tiesiai ant jogurtinio zelinio sluoksnio?




zodziu man nieks neatsakys

suprantu kad klausimas juokingas, bet visi nuo kazko pradeda...

QUOTE(pumpica @ 2009 07 10, 13:06)
zodziu man nieks neatsakys
suprantu kad klausimas juokingas, bet visi nuo kazko pradeda...

suprantu kad klausimas juokingas, bet visi nuo kazko pradeda...

aš galvočiau, kad gal nelabai





nu va, o aš su žemaitišku posakiu ateinu





Sveikos
Bandysiu jungtis į jūsų pokalbius ir gal kada išdrįsiu parodyti ir ką pati gaminu, nes jau su tortų puošimu pas mane laaabai sunkiai.
Vis kokią nesamonę padarau
Norėjau paklausti vieno galyko jūsų. Kaip surinkinėjate ir puošiate tortus? Jau transportavimui ar pateikimui skirtoje lėkštėje ar padėkle ar vėliau perkeliate? Kai tortas kietesnis (pvz: Snikersas) tai jokių problemų, ale kai kepu minkštesnį, tai šakės, nors bliauk aš jo neperkeliu normaliai

Bandysiu jungtis į jūsų pokalbius ir gal kada išdrįsiu parodyti ir ką pati gaminu, nes jau su tortų puošimu pas mane laaabai sunkiai.


Norėjau paklausti vieno galyko jūsų. Kaip surinkinėjate ir puošiate tortus? Jau transportavimui ar pateikimui skirtoje lėkštėje ar padėkle ar vėliau perkeliate? Kai tortas kietesnis (pvz: Snikersas) tai jokių problemų, ale kai kepu minkštesnį, tai šakės, nors bliauk aš jo neperkeliu normaliai

QUOTE(Beta @ 2009 07 10, 13:52)
Sveikos
Bandysiu jungtis į jūsų pokalbius ir gal kada išdrįsiu parodyti ir ką pati gaminu, nes jau su tortų puošimu pas mane laaabai sunkiai.
Vis kokią nesamonę padarau
Norėjau paklausti vieno galyko jūsų. Kaip surinkinėjate ir puošiate tortus? Jau transportavimui ar pateikimui skirtoje lėkštėje ar padėkle ar vėliau perkeliate? Kai tortas kietesnis (pvz: Snikersas) tai jokių problemų, ale kai kepu minkštesnį, tai šakės, nors bliauk aš jo neperkeliu normaliai

Bandysiu jungtis į jūsų pokalbius ir gal kada išdrįsiu parodyti ir ką pati gaminu, nes jau su tortų puošimu pas mane laaabai sunkiai.


Norėjau paklausti vieno galyko jūsų. Kaip surinkinėjate ir puošiate tortus? Jau transportavimui ar pateikimui skirtoje lėkštėje ar padėkle ar vėliau perkeliate? Kai tortas kietesnis (pvz: Snikersas) tai jokių problemų, ale kai kepu minkštesnį, tai šakės, nors bliauk aš jo neperkeliu normaliai

jei tortas minkštas, sutepu jį tortinėje ir palieku kelioms valandoms ilsėti šaldytuve, tada jis apstingsta ir persikeliu peilio ir plačios plonos lentutės pagalba ant servetėlės ir padėklo ir tada jau puošiu toliau, va ką tik mišką kur įkėliau foto, tai irgi, sutepiau apie 9 ryto, 11.30 išsitraukiau iš šaldytuvo, persikėliau ant padėklo ant servetėlių iš karto ir tada jau tvorelė, pynelės ir t.t.t.t.t. o su kietesniais pati žinai, kad didesnių bėdų nekyla, nori puoštą, nori pliką užsikeli
