šitas gi pagal NT. esu baisiai religinga. manyč, kad ant LT da nėr tokio.
Super

nors ir seniai Lietuvoje įprastas, man vienas negražiausių vardų
bet jeigu jums
, tai normalus pasirinkimas

a tai ko blogas? krikščioniškas. ką visokie niauros, maurai, magnai ir damijai yra geriau???
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 02, 10:43)
šitas gi pagal NT. esu baisiai religinga. manyč, kad ant LT da nėr tokio.
yra

MB kolega Morkus - deje neseniai mirė.... o mažų berniukų yra "net" 5

Bet man nepatinka šis vardas...

Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 02, 12:10)
a tai ko blogas? krikščioniškas. ką visokie niauros, maurai, magnai ir damijai yra geriau???
NEBLOGAS.....vardas šiaip normalus... .. bet man NEGRAŽUS ir tiek.... Čia skonio reikalas..man pvz nu nors užmušk - INGA toks negražus vardas...nu fe ir viskas.... O populiarus, normalus...
man tai ne
, yra ir grazesniu vardu NT. ir nemanau kad jei jau easat religingi, kad vardas butinai turi buti kokio Apastalo ar Sventojo...vardas tikejimui absoliuciai reiksmes neturi, nes tikejimas gyvena sirdyje...
, o ne zmogaus varde
ir dar kieme manau vaiaki jusu sunaus nevadins Morkumi, o greiciausiai Morka, kad ir kaip skaudu taip jau yra...vaikai ir liks vaikais..pagalvokit gerai ,pries duodami si varda..

ir dar kieme manau vaiaki jusu sunaus nevadins Morkumi, o greiciausiai Morka, kad ir kaip skaudu taip jau yra...vaikai ir liks vaikais..pagalvokit gerai ,pries duodami si varda..

Nepatinka
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 02, 13:10)
jeigu renkates is siu, tai jau tikrai Morkus geriau. Bet siaip -