QUOTE(nylli @ 2009 07 02, 12:35)
sveikos, keliautojos,
rugpjucio pabaigoje ruosiuosi vykti i kazachstana 3 savaitem. bet informacijos turistams apie sia sali beveik nera

gal esate kuri nors buvusi kazachstane, tadzikistane, uzbekijoj ar pan.? arba gal zinote kur butu galima apie tai pasiskaityti? domina ne tik lankytinos vietos, bet ir saugumas, bendravimas. vykti planuoju viena (bet tai jau toli grazu ne pirmas kartas). rusiskai, deja, neskaitau, tad nuorodos i puslapius rusu kalba netinka
aš esu buvusi Kazachstane gyvenau Kargandoje

na iš tiesų jei rusų kalbos nemokate tai susikalbėti bus tikrai sunku ypač su vyresnio amžiaus žmonėmis, o su jaunimu tai ir ne ką geriau, bet gal pasiseks...
apie saugumą kalbant viskas priklauso nuo regiono kur apsistosit, aišku vienai naktimis nesiūlyčiau vaikščioti, nes vyrai užuodžia svetimtautes

o bendravimas na jie mielai bendrauja, tikrai draugiški žmonės, ypač vyrai

bet turguj reikia būti atsargiem - mėgsta apsukti...ir viešoje vietoje pvz turguj ar pan. nepirkti greito maisto...
na dėl vietų lankymo...čia tikrai praverstų žmogus, kuris jum galėtų šią šalį aprodyti, nes vienai gali būti sudėtinga

taip pat priklauso nuo to ko ieškote ar norite grožėtis gamta ar pačiu miestu?aš esu buvusi Astanoje, tai labai patiko viskas, tiesiog buvau sužavėta šio miesto grožiu.esu buvusi Burbajaus kaimelyje ten taip pat gražu ir ežeras yra nuostabus taip pat Balkašo ežeras,na verta aplankyti ir Almatą, taip pat yra rezervai...na sunku jau ir prisiminti vsą grožį, kurį ten mačiau
na tikrai ši šalis gali duoti tai ko norite tik pirma žinokite ko norite

geros kelionės