Įkraunama...
Įkraunama...

Šilkas

Sveikos,

nusprendziau isigyti silkini pagalves uzvalkala, girdejau kad jis veikia raminanciai veido oda ir yra sveikiausias audinys wub.gif , tad norejau pasitart su jumis, gal kuri nors turit patirties su silku esat ji pirke, kokios jo kainos? kur geriau ji pirkt kad "neissidurt" su tikrumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 02, 19:38)
Sveikos,

nusprendziau isigyti silkini pagalves uzvalkala, girdejau kad jis veikia raminanciai veido oda ir yra sveikiausias audinys  wub.gif ,  tad norejau pasitart su jumis, gal kuri nors turit patirties su silku esat ji pirke, kokios jo kainos? kur geriau ji pirkt kad "neissidurt" su tikrumu smile.gif

nesu tokios tiesos girdejus blush2.gif verysad.gif
gal atsiras dar praktikiuojanciu si metoda smile.gif
Atsakyti
Ir aš nesu girdėjusi, tačiau būtų labai įdomu sužinoti kaip ir kas rolleyes.gif
Atsakyti
As jau seniai planuoju isigyti silkini pagalves uzvalkala. Jis gerai tiek odai,tiek plaukams. Tik dar neradau kur Vilniuje jais prekiauja ax.gif
Atsakyti
tai gal verta pasisiuti, ta apvalkaleli pagalvei? nebus paprasciau tongue.gif blink.gif
Atsakyti
Aš irgi jau prieš keletą metų esu skaičius, kad gerai miegoti ant šilkinio pagalvės užvalkalo, nes nesiformuoja raukšlės, plaukam taip pat sveikiau. Vis planuoju, bet dar nesusiorganizavau tokio užvalkalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 02, 19:38)
Sveikos,

nusprendziau isigyti silkini pagalves uzvalkala, girdejau kad jis veikia raminanciai veido oda ir yra sveikiausias audinys  wub.gif ,  tad norejau pasitart su jumis, gal kuri nors turit patirties su silku esat ji pirke, kokios jo kainos? kur geriau ji pirkt kad "neissidurt" su tikrumu smile.gif

turiu tokius uzvalkalus. tiesa saknat kazko ypatingo nepastebejau , tik tiek kad malonu miegoti smile.gif
Atsakyti
Radau tokį patarimą:
"Daugelio plaukai būna papilkėję, lūžinėja. Pasak vieno senovinio recepto, galima pasinaudoti atraižėle natūralaus šilko. Sakoma, kad juo reikia nuo šaknų iki plaukų galiukų pabraukyti išplautus ir nusausintus plaukus. Jie gražiai sugula, nesišiaušia, netrupa."

http://mano.zebra.lt...ne_sarma/48681/
Atsakyti
buvai labai susidomejusi tuo uzvalkaliuku, pasiziurejau lietuvoj 1m kainuoja virs 100lt, tai kazkaip gaila tiek moketi cool.gif
o uzsieni teko matyti, damos viesbuciuose atsiveza savo silkinius pagalves uzvalkaliukus. Daznai uzsieni keliauju, teks atidziau pasidairyti, tikiu, jog kaina mazesne, gal ir kokybiskas..
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 12 20, 02:20)
buvai labai susidomejusi tuo uzvalkaliuku, pasiziurejau lietuvoj 1m kainuoja virs 100lt, tai kazkaip gaila tiek moketi cool.gif
o uzsieni teko matyti, damos viesbuciuose atsiveza savo silkinius pagalves uzvalkaliukus. Daznai uzsieni keliauju, teks atidziau pasidairyti, tikiu, jog kaina mazesne, gal ir kokybiskas..

užsieny tikrai pigiau bus
Atsakyti
O kur kas už prieinamą kainą esat pirkę? smile.gif
Atsakyti
Jeigu kalbate apie paprastus silkinius uzvalkalus, turiu ne viena komplekta. Grazu, o miegoti nepatogu, pabega pagalves nuo manes. blush2.gif
Atsakyti