Įkraunama...
Įkraunama...

Netradicinė medicina

O gal galėtumėt pasidalinti kur Kaune.
Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(vabite @ 2011 01 19, 16:59)
O gal galėtumėt pasidalinti kur Kaune.
Būčiau labai dėkinga.

Nebent per AZ. blush2.gif
Atsakyti
Na naturalistes? Kaip sekasi? Yra dar besidominciu sia tema? 4u.gif Apie zolininke kiek supratau tai apie Zana cia kalba buvo taip? smile.gif man irgi labai noretusi kur nors ismokti sito bet kad vis dar pas mus neiteisinta tai g.gif galvoju kur butu galima pagilinti zinias apie augalus, gydancias dazoves vaisius ( nes ligas net ir darzoves gydyt gali ne tik zoles ant saves isbandziau) smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paskaiciau tema, tai baisu pasidare. Labai labai baisu. Kai moteris meta triju metu kursus, nes per daug filosofijos, ir pasiima pusmecio kursus. AKUPUNKTUROS. Per pusmeti dideliu tempu kazin ar anatomija imanoma ismokti.. Kur cia Kaune tokias kvailystes daro, paviesinkite, prasau. Po to ir paleidzia i pasauli akupunkturininkus, pusmeti tepasimokiusius. Ech, kaip pikta, negaliu.

O atsakant i paskutine zinute, kiek kvailokai gal skambes, bet jauciu zolininkyste turbut grynai seimos tradicija, nesama is kartos i karta. Ko gero, nepasitikeciau zmogumi, kuris, mieste gyvendamas ir neturedamas seimoje zolininku, pradetu tuo uzsiimti.. Kazkada ne itin seniai girdejau apie kursus, man rodos susije su tradicine zolininkyste.

Ko gero, jei as sugalvociau tuo uzsiimti, tai eiciau ne pas tuos apyjaunius zmones, rengiancius kursus, bet ieskociau kokios bobulytes ar kaime pagarsejusio gydytojo ir bandyciau su juo kalbetis. O jei dar galimybe butu isvaziuot svetur..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 07 07, 06:57)
As nesakau, kad visiskas bambukas gali tuo uzsiimti, bet 10 metu mokytis univere del to...



QUOTE(naura14 @ 2011 01 19, 12:58)
Ir pasidare gaila laiko, nes pilstoma is tuscio i kiaura be jokios sistemos. Pasidare gaila laiko ir pinigu. Ieskojau, kur paruosia kokybiskai, gerus praktikus ir zymiai labaiu taupant laika. tai radau Kaune, per puse metu ta pati, kur dabar lankiau 3 metu  kursa, aiskiai, suprantamai ir pritaikytai realybeje  thumbup.gif  Gaila, kad reikes vazineti i Kauna.

Siaubas koks. blink.gif Ir ko tie "durneliai" 10 metų mokosi? g.gif Pasimokytų pusę metų ir būtų "gydytojai". doh.gif
Atsakyti