Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

Pastebėjau, kad pakito makšties kvapas, tapo nemalonus. Aišku, prisiskaičiau visko internete... Negaliu tiksliai pasakyt, ar pakito išskyros, kadangi anksčiau tiesiog neatkreipiau dėmesio, bet jos tikrai neprimena varškės, kvapas, nors ir nemalonus, bet man taip pat nepanašus į žuvies. Įtariu, kad po vasaros maudynių įvairiuose vandenyse gali būt koks uždegimas. Gal bandyt kokias priemones panaudot profilaktikai?
Pas ginekologę nesu buvus, bet jau ieškau info, matyt, teks apsilankyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2015 10 14, 22:36)
Pastebėjau, kad pakito makšties kvapas, tapo nemalonus.  Aišku, prisiskaičiau visko internete... Negaliu tiksliai pasakyt, ar pakito išskyros, kadangi anksčiau tiesiog neatkreipiau dėmesio, bet jos tikrai neprimena varškės, kvapas, nors ir nemalonus, bet man taip pat nepanašus į žuvies. Įtariu, kad po vasaros maudynių įvairiuose vandenyse gali būt koks uždegimas. Gal bandyt kokias priemones panaudot profilaktikai?
Pas ginekologę nesu buvus, bet jau ieškau info, matyt, teks apsilankyt  unsure.gif

bakterinės vaginozės, pienligės tik praėjus laikui išskyros pasidaro varškės, ne iškart, bent jau man. Iš pradžių kvapas, daugiau išskyrų, paskui panašios į varškę, niežėjimas, deginimas.
Na, ir nebūtinai tai ginekologinės problemos. Gali būt problemos su šlapimo pūsle, takais. Jei šlapime bakterija ji taip pat gali pasireikšt išskyrom, kvapu, bet ne iškarto. Pas mane rugpjūtį rado šlapime bakteriją, išrašė antibų, nenusipirkau, nes nieko nejaučiu, tai kam reik doh.gif Dabar ji primena apie save doh.gif Dar su partneriu bakterija galima pasidalint, tai nereiškia, kad neištikimas, bet apsikeist galima doh.gif
Galbūt užtektų šlapimo tyrimo, o gal reik tepinėlio. Bet jei požymiai nedingsta, geriau eit tirtis
Atsakyti
QUOTE(riana @ 2015 09 28, 19:23)
Sveikos merginos! 4u.gif Turiu problemą, gal kuri nors nuraminsit mane, nes jau prisigalvojau visokių nesamonių. Buvau prieš savaitę pas ginekologę, rado lyg ir nežymų grybelį, išrašė KLION žvakučių. Sunaudojau keturias žvakutes ir prasidėjo toks nežymus kraujavimas, matomas tik nusišlapinus, ant tuoletinio popieriaus, arba tik šviesiai rausvos išskyros. Ir visą laiką skauda maudžia pilvo apačią lyg prieš mėnesines, bet jos turi prasidėti tik po 2 savaičių. Sakau, kadangi tos KLION žvakutės yra tokiu aštroku kampu, gal nuo to, arba gal žvakutės man netinka? Ar yra kam taip buvę? 4u.gif


Pastebėjau, kad paskutiniu metu ginekologės, ypač poliklinikose, išrašo šias žvakutes KLION-D Nesvarbu tinka netinka, padės ne padės, išrašo ir pirk. Man irgi išrašė jų, bet aš išsiklausinėjau vaistininkės nuo ko jos, kas kaip ir nepirkau, nes mano diagnozei iš vis jų nereikėjo. va taip ir gydo mus, moteris.
O čia apie jų poveikį:
KLION-D žvakutės
4.4 Specialūs įspėjimai ir atsargumo priemonės
Jei atsiranda padidėjusio jautrumo, gleivinės sudirginimo požymių, gydymą reikia nutraukti.

Nuo visų sausėjimų, grybelių ir pan. mano gineklogė man išrasydavo (seniau) LOMEXIN 600 mg , bet visada super padėdavo ir tik 3 naktis tereikėjo naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2015 08 04, 21:17)
Sveikinu  verysad.gif , turi chronišką pienligę. Teks gydyti chroniškais metodais. Skaityk pienligės senas temas. Gera žinia - aš pasveikau, vadinasi, ir tu gali  smile.gif


Gal galit pasidalinti, ar raset kaip Jums pavyko? 4u.gif

kad pripazintu ta chroniska..man eilini karta isduoda reklaminius lapukus su lomexin, vitaminais, po 1 tablete flukazanol su vyru isgert iki kito menesio. doh.gif

Dabar atejus pati sakau, kad yra kursas, kuris gali trukt iki puses metu, o ne menesio gydimas. Paeme paseli (atseit jei rasim kazkokia ten bacila, tada israsinesim).
O jei neras-vel Lomexin israsys?

As nevilty...nu rimtai jau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(beibikas @ 2015 11 12, 09:14)
Gal galit pasidalinti, ar raset kaip Jums pavyko?  4u.gif

kad pripazintu ta chroniska..man eilini karta isduoda reklaminius lapukus su lomexin, vitaminais, po 1 tablete flukazanol su vyru isgert iki kito menesio.  doh.gif

Dabar atejus pati sakau, kad yra kursas, kuris gali trukt iki puses metu, o ne menesio gydimas. Paeme paseli (atseit jei rasim kazkokia ten bacila, tada israsinesim).
O jei neras-vel Lomexin israsys?

As nevilty...nu rimtai jau sad.gif


Pamiršau jau aš apie viską. Daug rašiau kelių metų senumo temose.
Man nustojo veikti visi vaistai, kurie padėdavo pradžioj. Ieškojau visaip, kaip palengvinti sau gyvenimą, bo irgi buvau nevilty iki ašarų.

Reziume. Veikti reikia trijų lygių sistemoj:
1. Ieškoti vietinių priemonių, palengvinančių pojūčius. Man padėjo pasitepliojimas kokosų aliejumi, bičių pikio aliejuku.
2. Ieškoti bendrame organizmo lygmeny. Gal kas su hormonais ne taip, gal skydliaukė gerai neveikia, gal moteriškų-vyriškų hormonų disbalansas. Imunitetą stiprint - miegot, nesinervyt, sveikai maitintis. Man gal (iš kur aš žinau, kas iš milijono priemonių man suveikė) padėjo nakvišų aliejus ir cinko papildai. Ir jodo tabletukės mano skydliaukei su mazgeliais.
3. Susitaikyt su savo problema. Nu vat taip yra, nieko šiuo momentu be pasitepliojimo kokoso aliejumi negali padaryti, teks su tuo gyvent, ir tai ne mirties nuosprendis, kad ir kaip nepatogu.
Atsakyti
Sveikos. Esu pasimetusi. Pas ginekologe einu rytoi, bet nebeikenciau nes labai neramu. Paskutini karta tepineli dare pavasari, nieko nerado. Bet dabar turiu drauga ir islundo problemos. Po pirmojo pasimylejimo nieko blogo nebuvo, bet kuo toliau tuo baisiau, po kiekvienu lyt santykiu prasideda lyg pusles uzdegimas,kuris tesiasi pora dienu, po to vel atsinaujina. skauda sekso metu. Gyvenime man nera taip buve su ankstesniais partneriais. O mano draugui pasirode zalsvos isskyros. Itariam gonoreja. Pries ji turejau vienus lytinius santykius, bet jokiu simptomu nebuvo po to. Jis pries mane gal pries pora menesiu irgi turejo lytiniu santykiu, bet gonorejos inkubacinis periodas kelios dienos. Nezinau ka daryti, labai griauziu save nes manau as ji uzkreciau. Kaip susitaikyti su tokia baisia diagnoze? Einu is proto. Zinau, kad pagydoma, ir draugas supratingas. Bet nerandu sau vietos. Gal kas turi panasios patirties, pasidalinkit patirtim, ar ilgai gydetes? Ar po to pastojot?
Atsakyti
Labai išvargina pms.Ką galite parekomenduoti, patarti, kad palengvėtų pms simptomai? unsure.gif
Atsakyti

Labai išvargina pms.Ką galite parekomenduoti, patarti, kad palengvėtų pms simptomai? unsure.gif

Nakvišų aliejų

yra arbata "Moters sveikata", ji palengvina simptomus

Atsakyti