Įkraunama...
Įkraunama...

Katė ir "reikaliukų atilikimas" ne vietoje

Sena tema

Manau, naudinga bus tema pratesti g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
negi, ne viena nepasidalinsit, kaip pripratinot daryti i deze? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
o as turiu tokia bedyte..neseniai isigijau katiniuka, tai nelabai turiu daug ziniu..cia forumas labai fainas, tai atejau pas jus pasikonsultuoti.. zodziu mano katiniukas mazutis dar visai, tik 5 savaiciu..kai atveze galvojau kaip reikes i deze pripratinti..bet viskas gerai, nuo pirmos dienos parodziau kur jo wc ir buvo tvarkingas. bet paskutinem dienom jo ismateles suskystejo..nors maisto nekeiciau,na tik palepinau desryte..ir fsio.. sysiu daro i dezute, o kakuti isitaise balkone i kampa daryti..pagaunu jau po laiko, bandau nubausti suduodama per uzpakaliuka ir gireztai sakydama koks begedis..atrodo jaucias kaltas,bet vistiek apsisukes tapati daro...patarkit ka daryti ir kaip ipratinti viska daryti i dezute? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 07 10, 10:27)
o as turiu tokia bedyte..neseniai isigijau katiniuka, tai nelabai turiu daug ziniu..cia forumas labai fainas, tai atejau pas jus pasikonsultuoti.. zodziu mano katiniukas mazutis dar visai, tik 5 savaiciu..kai atveze galvojau kaip reikes i deze pripratinti..bet viskas gerai, nuo pirmos dienos parodziau kur jo wc ir buvo tvarkingas. bet paskutinem dienom jo ismateles suskystejo..nors maisto nekeiciau,na tik palepinau desryte..ir fsio.. sysiu daro i dezute, o kakuti isitaise balkone i kampa daryti..pagaunu jau po laiko, bandau nubausti suduodama per uzpakaliuka ir gireztai sakydama koks begedis..atrodo jaucias kaltas,bet vistiek apsisukes tapati daro...patarkit ka daryti ir kaip ipratinti viska daryti i dezute? g.gif  unsure.gif

maniske irg viduriavo nuo desrytes. nebeduokit..negaliu patart, man paciai tokia beda. kazkas "uzplauke"
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 07 10, 10:16)
maniske irg viduriavo nuo desrytes. nebeduokit..negaliu patart, man paciai tokia beda. kazkas "uzplauke"

o gal kas is zinanciu gali pagelbeti mums su obuoline..man jau baisu ir viena ji palikti.. unsure.gif

o desrytes teks nebeduoti..gal pasitaisys.. g.gif
Atsakyti
Merginos senoje temoje tikrai yra patarimų. 4u.gif Vėl reikia viską kartoti.

Pirmiausiai jūsų kačiukai dar labai maži ir turėjo dar pabūti su mamyte. Katė būtų juos visko išmokius. Bet kadangi kačiukai jau pas jus, tai tą darbą teks jums padaryti 4u.gif Apsišarvuokite kantrybe.
Išeidamos iš namų, uždarykite mažesnėje erdvėje, kad lengviau rastų dėžutę ir pačiom mažiau valyti reiktų. Būdamos namie stebėkite ir kai tik bandys tupti ne vietoje, nuneškite į dėžutę,
Kokį kraiką naudojate? Ar dėžutė visada švari būna?
O dėl viduriavimo. Nupirkite enterofermento kačiukui. Ir neduokite bet kokio maisto. Kačiukai turi būti maitinami kačiukų maistu. Ir pieno negalima.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2009 07 10, 12:58)
Merginos senoje temoje tikrai yra patarimų. 4u.gif Vėl reikia viską kartoti.

Pirmiausiai jūsų kačiukai dar labai maži ir turėjo dar pabūti su mamyte. Katė būtų juos visko išmokius. Bet kadangi kačiukai jau pas jus, tai tą darbą teks jums padaryti  4u.gif Apsišarvuokite kantrybe.
Išeidamos iš namų, uždarykite mažesnėje erdvėje, kad lengviau rastų dėžutę ir pačiom mažiau valyti reiktų. Būdamos namie stebėkite ir kai tik bandys tupti ne vietoje, nuneškite į dėžutę,
Kokį kraiką naudojate? Ar dėžutė visada švari būna?
O dėl viduriavimo. Nupirkite enterofermento kačiukui. Ir neduokite bet kokio maisto. Kačiukai turi būti maitinami kačiukų maistu. Ir pieno negalima.

ACIU UZ PATARIMUS..TAIP PERSKAICIAU VISA SENESNE TEMUKE IR PASIKROVIAU MINCIU..ATLESKIT,JEI PASIKARTOJAU..BET RYTE KAZKAIP PACIAI NERAMU BUVO..
O DEL TO KAD KACIUKAS JAUNUTIS ATKELIAVO PAS MANE TAI APLINKYBES TAIPL LEME..
IR SIAIP MAISTUKA NAUDOJU SPECIALU,NORS IR VAIPOSI DAR,BET JAU TEKS PRIPRAST JAM..SAUSO MAISTO NORS IR ISMIRKYTO,VISTIEK NEEDA..IR DAR PAUOSTES SU LETENA PRIE INDO PABRAIZO, TIPO UZKASA..CIA JAM GAL LABAI NETINKA g.gif ax.gif
NA DEL UZDARYMO, KAZKAIP BANDZIAU, BET TAIP VARKSIUKAS UZSICYPE,KAD NEATLAIKE MANO SIRDIS,NEGALIU AS SAVO MYLIMUKO KANKINT TAIP..O KAS KEISCIAUSIA,KAI BUNU NAMIE DARO KUR REIKIA,REISKIAS ZINO, O KAI MANES NERA IR FSIO..TAI GAL CIA STRESAS,KAD VIENAS LIEKA..
O GAL KRAIGA KOKI NETEISINGA PARINKAU, KAIP NEZINANTI.. NES SIAIP DEL SVAROS, TAI TIK PRIDARO IR ISVALAU,NES PATI NEMEGSTU,KAD BUTU PASALINIU KVAPU IR NESVARUMU..KOKI GAL JUS KRAIGA PATARTUMET NAUDOT MAZAM KATINELIUI? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 10 liepos 2009 - 13:17
QUOTE(undi @ 2009 07 10, 14:15)
1.IR SIAIP MAISTUKA NAUDOJU SPECIALU,NORS IR VAIPOSI DAR,BET JAU TEKS PRIPRAST JAM..SAUSO MAISTO NORS IR ISMIRKYTO,VISTIEK NEEDA..IR DAR PAUOSTES SU LETENA PRIE INDO PABRAIZO, TIPO UZKASA..CIA JAM GAL LABAI NETINKA g.gif  ax.gif
2.NA DEL UZDARYMO, KAZKAIP BANDZIAU, BET TAIP VARKSIUKAS UZSICYPE,KAD NEATLAIKE MANO SIRDIS,NEGALIU AS SAVO MYLIMUKO KANKINT TAIP..O KAS KEISCIAUSIA,KAI BUNU NAMIE DARO KUR REIKIA,REISKIAS ZINO, O KAI MANES NERA IR FSIO..TAI GAL CIA STRESAS,KAD VIENAS LIEKA..
3.O GAL KRAIGA KOKI NETEISINGA PARINKAU, KAIP NEZINANTI.. NES SIAIP DEL SVAROS, TAI TIK PRIDARO IR ISVALAU,NES PATI NEMEGSTU,KAD BUTU PASALINIU KVAPU IR NESVARUMU..KOKI GAL JUS KRAIGA PATARTUMET NAUDOT MAZAM KATINELIUI? unsure.gif

1. Tas užkasimas maisto visai ką kitą reiškia. Bandykite išmirkytą sausą maistą pamaišyti su konservais. Paskui jau nebemirkytą maišykite, kad įprastų valgyti sausą.Kačiukas dar toks mažiukas, jam katės pienelio dar reikia.
2. Tai kol būnate namie ir galite stebėti, neuždarykite jo. O kai išeinate, tegul sau cypia. Ilgai necyps vis tiek.
3. Jeigu prie jūsų eina į dėžutę, vadinasi kraikas jam tinka. Geriausiai mažiukui būtų natūralus ar koks smėliukas.Aš pirkau tą tokį medinį Finko lyg vadinasi.
O kačiukas nuo kirmėliu gavęs vaistukų? Gali ir dėl to viduriuoti.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2009 07 10, 13:36)
1. Tas užkasimas maisto visai ką kitą reiškia. Bandykite išmirkytą sausą maistą pamaišyti su konservais. Paskui jau nebemirkytą maišykite, kad įprastų valgyti sausą.Kačiukas dar toks mažiukas, jam katės pienelio dar reikia.
2. Tai kol būnate namie ir galite stebėti, neuždarykite jo. O kai išeinate, tegul sau cypia. Ilgai necyps vis tiek.
3. Jeigu prie jūsų eina į dėžutę, vadinasi kraikas jam tinka. Geriausiai mažiukui būtų natūralus ar koks smėliukas.Aš pirkau tą tokį medinį Finko lyg vadinasi.
O kačiukas nuo kirmėliu gavęs vaistukų? Gali ir dėl to viduriuoti.

aciu jums labai uz info

1. o ka reiskia tada masito uzkasimas? g.gif
pasinaudosiu jusu patarimu del maistelio, dekoju aciuks.gif
2. na siandien taip galvojau padaryti,bet kazkaip dar daviau viena sansa pasitaisyti rolleyes.gif nes atrodo vakar gerai gaves velniu toks kaltas jautesi, tai dar galvoju,o gal suprato kad negerai daro ir nebepasikartos taip..jei ne tada teks truputi pakankinti del uzdarymo kol apsipras..
3. del kirminuku nzn, kaip tik planuoju pas veterinara vesti kad apziuretu ir susakytu viska del kirminuku, del skiepu..
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2009 07 10, 14:36)
1. Tas užkasimas maisto visai ką kitą reiškia.

O ką jis reiškia?
Atsakyti
QUOTE(catryn @ 2009 07 10, 15:02)
O ką jis reiškia?

Esu skaiciusi, kad pasilieka ant paskui maista. biggrin.gif
Mano kate toki iproti irgi turi. Isejusi is wc po didelio reikalo, is karto bega uzkasti sauso maisto indeli lotuliukas.gif Ir suprask kaip nori. Bet taip pradejo daryti, kai pradejau maitinti Acana.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2009 07 10, 16:23)
Esu skaiciusi, kad pasilieka ant paskui maista. biggrin.gif
Mano kate toki iproti irgi turi. Isejusi is wc po didelio reikalo, is karto bega uzkasti sauso maisto indeli  lotuliukas.gif Ir suprask kaip nori. Bet taip pradejo daryti, kai pradejau maitinti Acana.

Mano persas irgi taip daro, užkasinėja maistą, po valandos grįžta, užraito ir vėl užkasa, bet taip daro ne visada, užtai labai įdomu ax.gif
Atsakyti