Įkraunama...
Įkraunama...

Energijų poveikis mūsų elgesiui

Tai gi dilema ax.gif Labai skirtingais budais zmones pasikrauna teigiamos energijos g.gif pailsi . Retai pamatysim zmogu kuris butu svytintis, energingas. Taigi iskyla dilema ax.gif Kaip pasiekti savo viduje harmonija? Kaip atstatyti savo vidini balansa?
Dar vienas klausimas. Kiek mums itakos turi dangaus reiskiniai? Kiek menulio fazes? Kiek kiti stiprus energetikai reiskiniai? Koks poziuris is jusu pozicijos? Prasau pasidalinimu patirtimi 4u.gif Kaip pasiekete vidinia ramybe? Kaip jus veiki ivairios energijos?
Atsakyti
dabar stebiu kaip mane veikia menuliS MĖNULIS ZODIAKE ZYVYSE

Mėnulis žuvyse suteikia romantiškumo ir svajingumo. Sustiprėja intuicija. Žmogus tampa rūpestingas ir švelnus, subtiliau jaučia muziką, meną, tiki tuo kas paslaptinga, nepaaiškinama protu.
SIANDIEN IS TIESU SU DRAUGU MEILUS .
O PRIES TAI KAI BUVO VANDENIS SUKURIAU GERUS TEKSTUS . TOLIAU APIE MISTISKA PILNATI

DABAR Pilnatis - tai kūrybinė branda. Būtent per pilnatį žmogus sužydi fiziškai ir emociškai. Dauguma tampa energingais, bet ir nervingais, aktyviais, netgi agresyviais. Kuo arčiau pilnaties piko, tuo daugiau žmones linkę nusikalsti, netgi žudytis. Apie tai byloja liūdna nusikaltimų statistika. Labiau skubama, daugiau padaroma klaidų. Šiuo metu nereikia priimti svarbių sprendimų. Dabar ne laikas kreiptis į įvairias instancijas. Netrukdykime vieni kitų be svarbaus reikalo. Fizinis darbas padės išsklaidyti susikaupusią neigiamą energiją. Tik būkite atsargesni, didesnė rizika susižeisti. Pilnaties energetika teigiamai veikia menininkus, prabunda jų kūrybinės galios. Jei žmogus yra emociškai stabilus, sustiprėja intuicija.
Šios fazės metu organizmas ypač imlus maistui, stipriau jaučiam alkį, todėl rizikuojam užsiauginti papildomus kilogramus. Tinka vaisių arba sulčių dieta ir badavimas. Atsisakykite alkoholinių gėrimų, taigi ir švenčių organizavimui dabar ne metas.
KURYBA PASIREISKE SUKURIAU 2 TEKSTUS PRODUKTAMS BEI PERSTUMDZIAU BALDUS .
Papildyta:
AK TAIP DAR IR 19 MENULIO PARA VORAS KEISTA APRASIMAS
19–oji Mėnulio diena
VORAS, TINKLAS.


Sunkus ir pavojingas periodas - šėtono ir raganų diena. Viena iš pačių nemaloniausių, pavojingiausių mėnesio dienų. Juodosios magijos ir blogų darbų diena. Neretai būna net prastas oras: lietus, šlapdriba. Tai diena, kuomet keršto, pykčio, tamsos jėgos iki tol pasislėpusios, ima veikti agresyviai ir atvirai. Galima klasta, provokacijos, barniai. Yra didelis pavojus pakliūti į apgaulingų ideologijų tinklą, pasiduoti neigiamoms svetimoms įtakoms. Netikėkite tuo, kas vyksta šią dieną - jus nori apgauti. 19–osios Mėnulio vakaras ir naktis ypač pavojingi, todėl geriau būti namuose.
Geriau nepasirašinėkite dokumentų, sutarčių, nieko nežadėkite, neprisiekite – galite labai pasigailėti.
Pravartu šią dieną apsivalyti ugnimi: pasėdėti prie židinio, laužo, ar bent žvakės, pamedituoti į ugnį. Būtinas moralinis apsivalymas. Rytas tinkamas metas išvalyti namus, atsikratyti nešvarios informacijos ir energijos.
Netinkamas laikas sužadėtuvėms, vestuvėms. Venkite naujų pažinčių.
Šios dienos ligos praeina greitai.
Sapnai tušti, nesipildo.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 07 11, 16:54)
SIANDIEN IS TIESU SU DRAUGU MEILUS .

oho, akivaizdu, kad jums menulis suteikia ir drasos.
idomi mintis ir jos israiska
Atsakyti