Iškepiau lazaniją Lazanijos ultrapliuse - na koks gėris,
Vyras pavalgė ir sako: kai toks valgis ir tokia žmona laiminga, pamiršti ir kainą
Plauti beveik nereikės
QUOTE(Balandė31 @ 2009 08 19, 12:15)
Iškepiau lazaniją Lazanijos ultrapliuse - na koks gėris,
Vyras pavalgė ir sako: kai toks valgis ir tokia žmona laiminga, pamiršti ir kainą
Plauti beveik nereikės 
Pačiupinėju savo tą lazanijos indą, pažiūrinėju ir neprisiruošiu padaryti... Gal išduosi, pagal kokį receptuką darei?
QUOTE(Vita @ 2009 08 19, 12:19)
Pačiupinėju savo tą lazanijos indą, pažiūrinėju ir neprisiruošiu padaryti... Gal išduosi, pagal kokį receptuką darei? 
Bandyk, indas superinis, dar lašišą tokią dariau vakar, receptukas buvo pridėtas prie indo lazanijos.
O lazanijos receptuką radau čia Gal kiek patobukinau pagal save
QUOTE(Balandė31 @ 2009 08 19, 12:26)
Gal kuri turit netoliese nuorodą su filmuku apie Optimum indelių panaudojimą? Būčiau dėkinga
Sveikos,
kepiau lazanijos inde kepsniukus su bulvėm ir tada dar obuolių pyragą.
Tik klausimas man iškilo ar uždengtame inde apskrunda patiekalas, ar reikia nukelti dangtį prieš pabaigą? Bent jau aš taip dariau
Labai džaiguosi ledų formelėmis, vakar buvo ledai iš sulčių, o šiandien iš buvo juodųjų serbentų šerbetas. Na tai fantastika
Ir viskas natūralų, šerbete vienas blogas dalykas, tai cukrus. O šiandien ruošiu ledus iš jogurto
kepiau lazanijos inde kepsniukus su bulvėm ir tada dar obuolių pyragą.
Tik klausimas man iškilo ar uždengtame inde apskrunda patiekalas, ar reikia nukelti dangtį prieš pabaigą? Bent jau aš taip dariau
Labai džaiguosi ledų formelėmis, vakar buvo ledai iš sulčių, o šiandien iš buvo juodųjų serbentų šerbetas. Na tai fantastika
QUOTE(simre @ 2009 08 19, 18:39)
Gal kuri turit netoliese nuorodą su filmuku apie Optimum indelių panaudojimą? Būčiau dėkinga 
Prasom http://www.youtube.c...h?v=PgfVijudFlo
QUOTE(kregzde @ 2009 08 17, 21:38)
Ir dar... duoną laikau šaldytuve, tai šiandien bevalydama jį jau užsisvaigau ir duoninės
Aš tai neatsidžiaugiu duonine
šaunuolė tu dėl ledų, aš vis nepadarau, dabar net paslėpiau mažei iš akių, kad neprašytų, kad padaryčiau
QUOTE(kregzde @ 2009 08 19, 18:26)
Sveikos,
kepiau lazanijos inde kepsniukus su bulvėm ir tada dar obuolių pyragą.
Tik klausimas man iškilo ar uždengtame inde apskrunda patiekalas, ar reikia nukelti dangtį prieš pabaigą? Bent jau aš taip dariau
Labai džaiguosi ledų formelėmis, vakar buvo ledai iš sulčių, o šiandien iš buvo juodųjų serbentų šerbetas. Na tai fantastika
Ir viskas natūralų, šerbete vienas blogas dalykas, tai cukrus. O šiandien ruošiu ledus iš jogurto 
kepiau lazanijos inde kepsniukus su bulvėm ir tada dar obuolių pyragą.
Tik klausimas man iškilo ar uždengtame inde apskrunda patiekalas, ar reikia nukelti dangtį prieš pabaigą? Bent jau aš taip dariau
Labai džaiguosi ledų formelėmis, vakar buvo ledai iš sulčių, o šiandien iš buvo juodųjų serbentų šerbetas. Na tai fantastika
,kiek ieskojau receptu cia forume, tai lyg kazkokia ledu masina naudoja kad ledus pagamint? taip ir nenusipirkau tu formeliu...
QUOTE(davija @ 2009 08 19, 19:47)
Aš tai neatsidžiaugiu duonine
ji man, kažkaip keista dabar kai duoną reikia išimt iš maišų ir sudėt į duoninę, ir kai reikia valgyt, nebereikia po maišus duotis
O aš nusivyliau duonine truputį: mano mamai duona pelyja, ir dar vienai merginai, kuriai užsakiau..... Ir valo, ir vieta tinkamai parinkta, ir duona nesena....
QUOTE(etaeta @ 2009 08 19, 19:41)
Ne tas
del duonines, tai gal duona pirkta nesenai, bet galiojimas jos besibaigiantis, tai ir pelyja. as pastebejau kad akropolio maximoje daznai produktai galioja po 1-2 dienas





