Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai keičia spalva

Sveiki, turiu problema. Man yra 17 metų. Anksčiau budavo juoda normali plauku spalva.Prieš kelius mėnesius pradejo plaukai keistis i auksine, geltona. Gal žinote delko taip yra, ar galima vėl susigrazinti sena plauku spalva?
Atsakyti
Na čia plaukų pigmente kažkas pasikeitė. Aš buva baltapūkė iki 8metų, paskui ėmė plaukai tamsėti, ir patapo rudi-pilki.
Atsakyti
Bet pasman kaip buni ant šviesos pvz: saulės man matosi ju spalva. Jeigu buni kur taip, kur nera saulės tai nesimato išvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 07 17, 11:37)
Na čia plaukų pigmente kažkas pasikeitė. Aš buva baltapūkė iki 8metų, paskui ėmė plaukai tamsėti, ir patapo rudi-pilki.

Įdomu su tom plaukų spalvom. Mano ex baltapūkė draugė dabar už mane, ex tamsiapilkaplaukę, tamsesnė. Aš pašviesėjau, ji patamsėjo biggrin.gif
Visi baltapūkiai tai tikrai tamsėja su laiku. Mano mama jaunystėje buvo visiška visiška baltapūkė, o dabar natūrali plaukų spalva - tamsios blondinės. Kiti jos giminiečiai irgi tamsėja. Arba net paėmusi vaikų daržo laikų nuotraukas matau, kad kai kurie mano klasiokai buvo daaaug šviesesnių plaukų.
O va aš šiesėju kaip ir temos autorius. Anksčiau plaukai buvo tamsiai pilki, o dabar gerokai šviesesni, irgi įgavo auksinį atspalvį. Manau, Lukai17, plaukai tau blunka nuo saulės, na o saulės nenublukinti ataugs ankstesnės spalvos.
Atsakyti
Esu isitikinusi, kad del saules smile.gif , nesijaudink, netapsi blondine. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif svarbu dar zili netapo
Atsakyti
Sveikos,

turiu didėlę bėdą.. Visąlaik plaukus dažydavau tamsiai rudai, bet prieš pusę metų sugalvojau patapti blondine ir nusišviesinau (dabar labai gailiuosi).. Tuomet plaukai buvo dažyti tamsiai rudai, bet ataugusios šaknys (apie 15cm.). Kai nusidažiau plaukus šviesūs dažai geriau nuėmė šaknis, nes jos buvo natūralios.. Bet spalva buvo tolygi. Blondinė pabuvau neilgai, maždaug 3 savaites ir nusidažiau plaukus vėl tamsiai rudai. Iš pradžių viskas buvo kaip ir gerai, bet kai tamsūs dažai pradėjo blukti, toje vietoje kur buvo ataugusios ir šviesintos šaknys liko tamsi juosta. Daugiau tamsiai dažyti nenoriu, bet ta juosta labai erzina.. Noriu savo natūralios (ar bent panašios į natūralią) plaukų spalvos. Atsiauginti paulučių neišeina, nes jie man labai nenoriai auga. o dažyti natūralia spalva bijau, kad nebūtų paskui dar baisiau.. Mano natūrali plaukų spalva šviesiai ruda (lininė).

Prašau Jūsų, patarkit kąnors, nes ta tamsi juosta mane jau žlugdo. smile.gif

ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Laurukus @ 2011 10 24, 15:51)
Sveikos,

turiu didėlę bėdą.. Visąlaik plaukus dažydavau tamsiai rudai, bet prieš pusę metų sugalvojau patapti blondine ir nusišviesinau (dabar labai gailiuosi).. Tuomet plaukai buvo dažyti tamsiai rudai, bet ataugusios šaknys (apie 15cm.). Kai nusidažiau plaukus šviesūs dažai geriau nuėmė šaknis, nes jos buvo natūralios.. Bet spalva buvo tolygi. Blondinė pabuvau neilgai, maždaug 3 savaites ir nusidažiau plaukus vėl tamsiai rudai. Iš pradžių viskas buvo kaip ir gerai, bet kai tamsūs dažai pradėjo blukti, toje vietoje kur buvo ataugusios ir šviesintos šaknys liko tamsi juosta. Daugiau tamsiai dažyti nenoriu, bet ta juosta labai erzina.. Noriu savo natūralios (ar bent panašios į natūralią) plaukų spalvos. Atsiauginti paulučių neišeina, nes jie man labai nenoriai auga. o dažyti natūralia spalva bijau, kad nebūtų paskui dar baisiau.. Mano natūrali plaukų spalva šviesiai ruda (lininė).

Prašau Jūsų, patarkit kąnors, nes ta tamsi juosta mane jau žlugdo.  smile.gif

ačiū.

o nenori su kirpėja pasikonsultuoti, gal ką patars? nes aš matau tik sprendimą dažyti arba laukti kol ataugs, daugiau neįsivaizduoju, ką galima būtų padaryti.
Atsakyti