Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 06, 11:16)
Būtent, kad tik dalinai.
Užuot užsiėmę odos gydymu iš vidaus, geriau perkame brangius kremus ir tikimės rezultatų, o dažnos organizme knibždėte knibžda parazitų, yra sutrikęs virškinimas, užkietėję viduriai ir t.t.
(Prisimenu, kaip kažkada istorijos mokytoja mums pasakojo, kad lenkaitės turėjo auksines žnypliukes utėlėms nusirankioti- dažnai mūsų supratimas yra tokiame lygmenyje, deja...)



taip, 100proc sutinku, kad visos bedos - is vidaus. Ir visada esant reikalui siunciu pas dermatologus, ar tyrimams, jei matau, kad ne mano "darzo" problemos. Taciau valant organizma, gydant ligas, moterims nesinori vaiksciot baisioms. Kosmetologija sprendzia odos problemas, taip pat uzsiima profilaktika, taciau aisku, kol nesusitvarkysime priezasties - norimo rezultato nebus.
Taciau turbut vienetais galime skaiciuot zmones, kurie neturi vidiniu problemu, nepasireiskianciu per oda. Todel lygiagreciai su gydymu reikia rupintis ir odos prieziura. Jei kazkokiu puliniu, giluminiu spuogu nepavyksta isnaikint, nes tarkim sutrikusi arnyno veikla, tai nereiskia, kad turim vaiksciot nesvaria oda, issipletusiom uzsikimsusiom porom, paraudusiais zandais, sutrikusia pigmentacija ir tt... O organizmo valymosi pasekmes - lendancius spuogus, odos riebaliniu liauku suaktyvejima, odos papilkejima, gyvybingumo praradima ir ateinama salint i kosmetikos kabinetus. Kosmetologija gali ne viska, bet gali DAUG ir to manau neneigi.
Ai, zodziu cia galima diskutuot i diskutuot.... bet ne kalbos padeda, o veiksmai. Todel ir ieskom geriausiu metodu, kaip padet moterims.
Atsakyti
Kiek esu masažavus vegetarų, atkreipiau dėmesį į jų odą...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 05, 22:15)
Man draugė atsiuntė iš JAV.  ax.gif


Ačius 4u.gif Pabandysiu SE pasiieškot, gal užmatysiu kur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 03 06, 12:35)
Ačius  4u.gif  Pabandysiu SE pasiieškot, gal užmatysiu kur  unsure.gif


Mano odai tinka. O dar prisiverčiu kasdien kuo daugiau vandens išgerti, tai sausumas nustojo varginti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti