
Sveikos,gudriosios skaičiuotojos... Sėdėjau ir skaitinėjau,kur ir kokiomis sąlygomis man padėti trumpam pinigėlius..gal galit man paaiškinti,ką reiškia toks dalykas: Snore palūkanos rašomos taip pvz. 5,5 proc., o Nordeo-0,9. Ar tai reiškia 9 proc.? Prašau nesijuokti,aš esu daugiau humanitarė,todėl man reikia pasitikslinti

sveikos, merginos...esu nauja sio saito nare...vaikuciu neturiu...o taupymo tema yra tiesiog fantastiskai puikaii atitinka musu dieneles
noreciau paskaityti gera knyga mainais
turiu nemaza bibliotekele sukaupusi



QUOTE(Mil@na @ 2009 08 09, 10:28)
Sveikos,gudriosios skaičiuotojos... Sėdėjau ir skaitinėjau,kur ir kokiomis sąlygomis man padėti trumpam pinigėlius..gal galit man paaiškinti,ką reiškia toks dalykas: Snore palūkanos rašomos taip pvz. 5,5 proc., o Nordeo-0,9. Ar tai reiškia 9 proc.? Prašau nesijuokti,aš esu daugiau humanitarė,todėl man reikia pasitikslinti 

labas rytas ar diena

jeigu raso 0.9 tai ir yra 0.9 procento. tiek ir gausite uz puses metu indeli eurais - 0.9%
Tada arba aš nesuprantu, arba daug geriau yra dėti į Snorą?? Nu šakės,va ką reiškia rašinius rašyti,o ne pinigus skaičiuoti...
QUOTE(Mil@na @ 2009 08 09, 10:42)
Tada arba aš nesuprantu, arba daug geriau yra dėti į Snorą?? Nu šakės,va ką reiškia rašinius rašyti,o ne pinigus skaičiuoti...
na taip snore procentai daug didesni, bet... tai parodo, kad sitas bankas negauna kur pasiskolinti eur , tai priverstas moketi tokias aukstas palukanas gyventojams uz indelius... o kodel jam neskolina???

QUOTE(denaxa @ 2009 08 08, 22:58)
Pienas,kaitintas ultraaukstoj temperaturoj,ir tiek,joks ten ne konservas,tiesiog naujos technologijos,o negenda todel,kad jame nera bakteriju.Beje,jis biski sveikesnis uz pasterizuota.Ir baisiai patogu kelionese,kai nera saldytuvo,be saldytuvo kazkur pusantros-dvi paras issilaiko atidarytas,visai neblogai
.
Yra dar viena iseitis-naudoti sausa soju grietinele i kava,As tai dedu nemazai sausos grietineles ir dar trecdali puoduko pieno prisipilu,kitaip man neskanu,riebumo truksta
Papildyta:
Pasterizuota piena virinti negerai,tada jau geriau is ukininku pirkti paprasta ir atsivirint,bet nelabai sveika virintas pienas...

Yra dar viena iseitis-naudoti sausa soju grietinele i kava,As tai dedu nemazai sausos grietineles ir dar trecdali puoduko pieno prisipilu,kitaip man neskanu,riebumo truksta

Papildyta:
Pasterizuota piena virinti negerai,tada jau geriau is ukininku pirkti paprasta ir atsivirint,bet nelabai sveika virintas pienas...

pritariu, darbe aš visada UHT pieno šaldytuve turiu, dar niekada nesugedo, nes išgeriu greičiau.
vienintelis jo skirtumas nuo paprasto pieno - jame nebėra jokių bakterijų, nei gerų, nei blogų. privalumas prieš pasterizuotą pieną: kadangi ultraaukštoje temperatūroje pienas kaitinamas tik kelias sekundes, tai jame išlieka beveik toks pat kiekis vitaminų ir mineralų kaip iki kaitinimo.
ir jokie konservantai į tokį pieną TIKRAI nededami

kodėl blogai virinti pasterizuotą pieną? na taip, jo maistinė vertė nebebus didelė, o kas dar blogo?
bleba, vakar tai buvo įvykis




QUOTE(prieblanda @ 2009 08 09, 12:01)
nusileidau, kad paimtų 2. ale rupkė įsikrovė 3 ir atsisakė trečią išimti. bet užtat kasoje kai kainyyyyytę pamatėm, tai aš vos nenugriuvau :nugriuvau: 3 greipfrutai kainavo virš 13 Lt





QUOTE(SilRa @ 2009 08 09, 12:07)
tai aš vakar jam zyziau ir šiandien zyziu įvairiais rakursais


QUOTE(lina.pukotukas @ 2009 08 09, 10:50)
na taip snore procentai daug didesni, bet... tai parodo, kad sitas bankas negauna kur pasiskolinti eur , tai priverstas moketi tokias aukstas palukanas gyventojams uz indelius... o kodel jam neskolina??? 

Hm.....Gal per kelis mėnesius nieko nenutiks...

QUOTE(prieblanda @ 2009 08 09, 11:01)
pritariu, darbe aš visada UHT pieno šaldytuve turiu, dar niekada nesugedo, nes išgeriu greičiau.
vienintelis jo skirtumas nuo paprasto pieno - jame nebėra jokių bakterijų, nei gerų, nei blogų. privalumas prieš pasterizuotą pieną: kadangi ultraaukštoje temperatūroje pienas kaitinamas tik kelias sekundes, tai jame išlieka beveik toks pat kiekis vitaminų ir mineralų kaip iki kaitinimo.
ir jokie konservantai į tokį pieną TIKRAI nededami
kodėl blogai virinti pasterizuotą pieną? na taip, jo maistinė vertė nebebus didelė, o kas dar blogo?
bleba, vakar tai buvo įvykis
nuėjom su MB į parduotuvę arbūzo nusipirkt. deja, jo nebuvo. tai MB pareiškė, kad jis nori greipfrutų. buvo po 6,99 už kg, dideli ir gražūs. pazyzė tai nusileidau, kad paimtų 2. ale rupkė įsikrovė 3 ir atsisakė trečią išimti. bet užtat kasoje kai kainyyyyytę pamatėm, tai aš vos nenugriuvau
3 greipfrutai kainavo virš 13 Lt

vienintelis jo skirtumas nuo paprasto pieno - jame nebėra jokių bakterijų, nei gerų, nei blogų. privalumas prieš pasterizuotą pieną: kadangi ultraaukštoje temperatūroje pienas kaitinamas tik kelias sekundes, tai jame išlieka beveik toks pat kiekis vitaminų ir mineralų kaip iki kaitinimo.
ir jokie konservantai į tokį pieną TIKRAI nededami

kodėl blogai virinti pasterizuotą pieną? na taip, jo maistinė vertė nebebus didelė, o kas dar blogo?
bleba, vakar tai buvo įvykis




as kaip greifrutu maniake






Dar pastebejimas - kadangi greiftutas toks vaisius, kuris kuo labiau pastovi, tuo sultingesnis ir skanesnis, tai bene skaniasi buna is "nukainuotu"



Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 09, 11:17)
tai aš vakar jam zyziau ir šiandien zyziu įvairiais rakursais
bet vis tiek apmaudu 


tikiuosi bent pasidalinot

QUOTE(prieblanda @ 2009 08 09, 12:17)
tai aš vakar jam zyziau ir šiandien zyziu įvairiais rakursais
bet vis tiek apmaudu 





QUOTE(prieblanda @ 2009 08 09, 12:17)
tai aš vakar jam zyziau ir šiandien zyziu įvairiais rakursais
bet vis tiek apmaudu 


Kas netaupo - tas neklysta
