Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

Nusprendžiau atidaryti nauja tema apie Amway kosmetika, tikiuosi atsiras norinčių pasidalinti savo patirtimi. Kiekviena ieškojimu ir bandymų keliu atrandame labiausia tinkanti kremuka, dekoratyvine kosmetika, ar kitas veido priežiūros priemones, taigi visu komentarai yra laukiami....

As jau pora mėnesių naudoju šias priemones ir rezultatais esu patenkinta.
ARTISTRY™ essentials riebios odos prausimo priemonė
ARTISTRY™ essentials losjonas riebiai odai SPF15
ARTISTRY™ essentials tonikas riebiai odai
ARTISTRY poras valanti kaukė

Mano oda labai riebi, nuolat kamuoja atsiverusios poros, susidarantys inkštirai, bet panašu kad šių priemonių dėka šias problemeles išspresiu 4u.gif
Atsakyti
Kur Amway produkcija yra prekiaujama?
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 08 25, 20:51)
Kur Amway produkcija yra prekiaujama?


Per platintojus.
Atsakyti
Pagaliau isigijau kosmetikos rinkinuką iš E. FUNKHOUSER™ NEW YORK thumbup.gif
Esu labai patenkinta, rinkinuka sudaro trys spalvos šešėlių, trys - lupdažiai, pora atspalviu skaistalu ir trys reikalingi šepetėliai. Labai gerai laiko šešėliai, patogiai tepasi.
Patogu naudoti ypač kelionese, nes viskas po ranka, tiek lupu dazai tiek sepeteliai ar veidrodukas mirksiukas.gif

Gaila kad negaliu ikelti foto verysad.gif
Atsakyti
Patarkit. Mano oda misri, bet kartu ir jautri. Ar tiktu man ta sistema jautriai odai? Na, kad drekintu veida, bet jo perdaug neriebintu ir tuo paciu , kad nealergizuotu
Atsakyti
Naudoju ranku krema is AMWAY, labai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2009 08 27, 16:35)
Patarkit. Mano oda misri, bet kartu ir jautri. Ar tiktu man ta sistema jautriai odai? Na, kad drekintu veida, bet jo perdaug neriebintu ir tuo paciu , kad nealergizuotu



Yra du rinkinukai vienas skirtas normaliai linkusiai i sausumą, o kitas riebiai ir mišriai odai, abi jas galima naudoti ir Jautriai odai. Aš naudoju antrajį var. Juo pasitepus ant veido toks baltas atspalvis atsiranda, todel tepu nedaug.

Jeigu oda labai jautri, tai manau labiau tiktų Artistry Essentials raminamasis kremas
Trumpas aprašymas : ypatingai švelni raminamojo kremo formulė iš karto ramina sudirgusią oda. Kremo sudėtyje yra avižų bei ramunėlių ekstrakto bei antioksidantinėmis savybėmis pasižyminčių vitaminų A, C, E.

O šiaip nepabandžius nesužinosi:)
Atsakyti
sveikos, siulau pabendrauti apie Artistry kosmetiką,kurią platina Amway. Kokie butu atsiliepimai! Pati naudoju Artistry kompleksą riebiai odai, tai pagaliau suradau to, ko man reikia. Esu patenkinta. O dabar ir mano drauges naudoja ta kosmetika, irgi patankintos.
Atsakyti
O dar akiu makiazo ir lupu dazu nuemejas (120 ml.) tai thumbup.gif . Taip svelniai nuvalo netgi vandeniui atsparu tusa!
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2009 09 07, 15:23)
O dar  akiu makiazo ir lupu dazu nuemejas (120 ml.) tai  thumbup.gif . Taip svelniai nuvalo netgi vandeniui atsparu tusa!

O man sis valiklis nepatiko schmoll.gif
Labai patenkinta Artistry Essentials sistema veidui bei kremine pudra ir Funkhouser sepeteliais wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 07 rugsėjo 2009 - 14:08
QUOTE(kristele10 @ 2009 09 07, 15:07)
O man sis valiklis nepatiko  schmoll.gif 
Labai patenkinta Artistry Essentials sistema veidui bei kremine pudra ir Funkhouser sepeteliais  wub.gif  thumbup.gif


Kol su šiuo valikliu nuiminėjau [The Body shop] tušą irgi nepasirodė geras, bet kai nusipirkau Artistry tušą, tai likau sužavėta ir tušu ir nuėmėju ....

O vat šepėteliai iš Funkhouser tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danieliute: 08 rugsėjo 2009 - 11:05
QUOTE(namiseda @ 2008 06 18, 08:45)
Reikia praustis kaip galima dažniau-tada kvapo nebus
Briedų briedas biggrin.gif Taip gali kalbėt tik tas, kuris neprakaituoja, arba iš dušo neišlipa. Juk būna, kad ir po 5 minučių kvapas atsiranda.



Visą vasarą pratempiau be jokių dezikų, gerai, kad į darbą neinu, vaikiuką auginu, kitaip būčiau neišvėrus, servetėles šlapias nešiojaus, prausiausi visur kur tualetą rasdavau smile.gif Na, ir pradėjau domėtis "sveikais" dezodorantais. Na, ir paėmiau pirmą, kurį pasiūlė biggrin.gif Amway biggrin.gif Pažįstama pasiūlė ir aš nusipirkau (ji ne platintoja). Taip išėjo, kad tik nusipirkusi perskaičiau sudėtį ir nuliūdau. Niekuo nesiskiria nuo kitų, na, kvepia, tepa baltai, dizainas man patinka, bet kaina didesnė. Nepirksiu ir visus atkalbėsiu.

Bandysiu surast laiko pasigilint į tuos dezikus ir nusipirksiu gal pagaliau be pavojingų medžiagų (net nepabaigus etiketės jau dvi medžiagas radau, toliau tingėjau bežiūrėt ta skruzdėlių rašysena)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 11 rugsėjo 2009 - 19:05