Įkraunama...
Įkraunama...

AD

QUOTE(Puma84 @ 2009 07 29, 08:19)
Labas rytas mergytes 4u.gif
Idomu kaip Arunes vaikutis laikosi? g.gif
As tai vakar po darbo gryzusi variau i aerobika, tai taip gerai issikroviau thumbup.gif  Šiaip į savaitę kokius 4 kartus einu, tai super savaite buna-man patinka tas jausmas kad kazka del saves darai ir netingi, o darai tai su uzsidegimu biggrin.gif

Aš tai po darbo arba važiuoju prie ežero, arba žaidžiam KRIS KROS žaidimuką (kryžiažodžius dėliojam), arba važiuoju pas psichologę, arba drybsau ir nieko neveikiu biggrin.gif Čia paskutiniu metu populiariausi laisvalaikio leidimo būdai wink.gif
Jau taip seniai vakare nieko neveikiau, vis maniškis atsibaladoja, negali jis be manęs, o vakar pasidarė facebook ant bajerio testuką ir jam kompas išmetė, kad ves mane lotuliukas.gif išvis čia viskas pas jį per greit juda, jo draugai jau vestuvių per gimtadienį mums palinkėjo doh.gif

Aš galvoju, o gal Arūnės mergytė išgėrė ne vieną tabletę?... g.gif

CreteIsland, kaip tavo vizitas pas gydytoją? Kokie rezultatai?

Ksėna, kaip tu laikaisi?

Bambekle, kaip tavo jėgos?

Maža mazgė tai turbūt atostogauja ir nuo forumo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiskute: 29 liepos 2009 - 07:46
sveikos,mes jau namie.vakar iskart mus pagulde,pastate laseline ir leido vaistukus 5val,o vaistuka tikrai viena isgere.nes buvo tik 4 tabletes.o vienos neradau.dziaugiuosi,kad viskas gerai baigesi.taip buvo sunku ziureti kencenti vaika ir verkianti.
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 29, 10:38)
sveikos,mes jau namie.vakar iskart mus pagulde,pastate laseline ir leido vaistukus 5val,o vaistuka tikrai viena isgere.nes buvo tik 4 tabletes.o vienos neradau.dziaugiuosi,kad viskas gerai baigesi.taip buvo sunku ziureti kencenti vaika ir verkianti.

O, kaip smagu, kokios jūs greitos thumbup.gif manau, kad ją tiesiog gerai atplovė smile.gif tai viskas, smagu dabar wink.gif turbūt naktį miegojo kaip užmušta tavo mažytė wink.gif
Šiandien eisi pas psichologę?
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 29, 11:04)
O, kaip smagu, kokios jūs greitos thumbup.gif  manau, kad ją tiesiog gerai atplovė smile.gif tai viskas, smagu dabar wink.gif turbūt naktį miegojo kaip užmušta tavo mažytė wink.gif
Šiandien eisi pas psichologę?

tai vakar jau neveme,kaip pavalge.5val ji gulejo po laselinem.dabar zirzalas yra labai.
miegojo nakti gerai,bet miegojom vienoj lovoj,nes as negavau atskiros lovos,negavau nei valgyt,tik dukra ax.gif
taip,siandien eisiu pas psichologe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 29, 11:30)
tai vakar jau neveme,kaip pavalge.5val ji gulejo po laselinem.dabar zirzalas yra labai.
miegojo nakti gerai,bet miegojom vienoj lovoj,nes as negavau atskiros lovos,negavau nei valgyt,tik dukra ax.gif
taip,siandien eisiu pas psichologe mirksiukas.gif

Nu *****, ant jo jie taupo schmoll.gif nu valgyt galėjo neduot, bet tai lovos negi gaila? biggrin.gif
Sėkmės tau pas psichologę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 29, 11:33)
Nu *****, ant jo jie taupo schmoll.gif nu valgyt galėjo neduot, bet tai lovos negi gaila? biggrin.gif
Sėkmės tau pas psichologę wink.gif

mes su dukra ir taip tilpom,o del valgio tai dzin,ne jis man rupejo tuo metu,o dukros sveikata,ir taip esu nevemus jau antra diena,kolkas net nezadu to daryti.
aciu jums uz rupesti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 29 liepos 2009 - 10:51
[quote=Wiskute,2009 07 29, 08:44]

Bambekle, kaip tavo jėgos?

sveikutes, na as slankioju, kaip apdujes tarakonas, bet nepasiduodu jegu nebuvimui....nors jau po truputi vis daugiau tu jegu atsiranda...

Arune, saunu, kad mazyliai jau viskas gerai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 29, 11:35)
mes su dukra ir taip tilpom,o del valgio tai dzin,ne jis man rupejo tuo metu,o dukros sveikata,ir taip esu nevemus jau antra diena,kolkas net nezadu to daryti.
aciu jums uz rupesti 4u.gif

O, va čia tai žodžiai!!! Ko tik dėl vaikų nepadarytum, net vėmimai iš galvos išgaravo ir iš pasąmonės bigsmile.gif
Labai smagu, kad jums abiems viskas gerai bigsmile.gif

Bambekle, na matai, jėgos grįžta pamažu - super thumbup.gif
Atsakyti
Labukas mergaites mirksiukas.gif Oj Arūne įsivazduoju kiek tau nervų kainavo dukrelės smalsumas.Ką jau padarysi visi vaikai tokie smalsūs,bet reikia vaistus kuo toliaus slėpti mirksiukas.gif .Mano mažiukas kiek kartu matė kaip aš ryte savo Seroxatą gėrių,tai vos ant stalo dežutę padedu ir jis kaip koks šumaheris tik cap už tabletes,bet aš žinoma iškarto slėpiu jas kuo toliau. Bet tikrai nuo vaikų visko galima sulaukti,todėl ir neturiu dabar visai laisvo laiko. Nežinau Arūne kaip tu rašai kad nėra ką veikti, man tai katostrofiškai laiko truksta. Galiu prisėsti tik vakare kai vaikai jau miegą,o dabar irgi užbėgau ir paskubom rašau,kol vaikai lauke ( mano anyta šiandien išejo pasivaiksčiuoti su mažiukų thumbup.gif ). Bet tikriausiai suprantas,kad ne sėdžiu kol jie lauke su kavą rankoje biggrin.gif Jie tik už durų,o aš grindis plauti,pietūs gaminti...tai va doh.gif Jau turetu grižti iš lauko,tai aš pas jus užėjau . lotuliukas.gif
Na va nespėjau parašyti visoms ,ateina mano vaikai biggrin.gif
Dar šiandien užeisiu o dabar linkiu visoms geros prasmingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 29 liepos 2009 - 12:35
tikrai turiu to laiko,gal todel kad vaikai mano vienassu kitu zaidzia g.gif tikrai nebesisuku kaip voveraite mirksiukas.gif
gal jums keistai ir durnai nuskambes,bet vakar Dievulio prasiau jei po laseliniu mano dukrai bus gerai,as pazadu nevemti...kad tik vaikui butu gerai...pazado laikysiuos,nes vakar verkiau atsisedus salia vaiko ir matydama kaip ji miega,atrode kad tiesiog merdi...daktarai ateidavo paziureti,ar ji vis dar miega...
einu grindis plauti.
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 07 29, 13:34)
Mano mažiukas kiek kartu matė kaip aš ryte savo Seroxatą gėrių,tai vos ant stalo dežutę padedu ir jis kaip koks šumaheris tik cap už tabletes,bet aš žinoma iškarto slėpiu jas kuo toliau. 
Na va nespėjau parašyti visoms ,ateina mano vaikai biggrin.gif
Dar šiandien užeisiu o dabar linkiu visoms geros prasmingos dienos 4u.gif

Ačiū, Ksėna, už palinkėjimus 4u.gif matau, kad sukiesi kaip voveraitė biggrin.gif šaunuolė. Matau, kad tavo vaikai tau tikrai neleidžia pailsėti. Čia kiek sveikatos reikia turėt su jais spėti!!! wink.gif Patiko palyginimas - kaip koks Šumacheris biggrin.gif lotuliukas.gif oj kaip vaizdinga, negaliu, privertė nusišypsoti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 29, 13:52)
tikrai turiu to laiko,gal todel kad vaikai mano vienassu kitu zaidzia g.gif tikrai nebesisuku kaip voveraite mirksiukas.gif
gal jums keistai ir durnai nuskambes,bet vakar Dievulio prasiau jei po laseliniu mano dukrai bus gerai,as pazadu nevemti...kad tik vaikui butu gerai...pazado laikysiuos,nes vakar verkiau atsisedus salia vaiko ir matydama kaip ji miega,atrode kad tiesiog merdi...daktarai ateidavo paziureti,ar ji vis dar miega...
einu grindis plauti.

Arūne, o kas čia keisto? Manau, kad kiekviena mama būtų panašiai pasielgusi ir meldusi Dievo, kad išgelbėtų jos vaikelį, už tai pažadėdama bet ką... Tai tik parodo stiprų tavo, kaip mamos, ryšį ir meilę vaikui...
Man atrodo, Arūne, tau lengviau, nes tavo vaikai žaidžia kieme, jei geras oras, tai gal mažiau tvarkyti reikia wink.gif
Atsakyti
Nu va, kaip dziugu, kad Arūnės mazylė taip greitai atsistate smile.gif As tai zygiuosiu siandien po darbo i parde ramuneliu arbatos nusipirkt, kad tokia niurzgikė ragana nebuciau, o be to as ja labai megstu biggrin.gif Blyn bet tas vaistuku nutraukimas visai mano MM sujauke-jau beveik 10 dienu nesulaukiu tu savo valkatu doh.gif Nu jei dar savaitele nebus, tai dar viena testuka darysiuos doh.gif
Beje kai cia atostogavau lyg vilnietes organizavotes susitikima, taip ir nedaskaiciau iki galo buvot susirinke ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 29 liepos 2009 - 14:50