Įkraunama...
Įkraunama...

Gerbera

Bandysiu ir aš auginti gerberą ax.gif Gavau dovanų. Dabar labai graži, bet taip giliai pasodinta doh.gif Truputį nuėmiau durpių kad nepradėtų pūti. Žiūrėsim kaip seksis.
Atsakyti
Auginu ir aš gerberą, gal jau pusę metų žydėjo, krovė žiedus vieną po kito. Laikiau ant virtuvės lango, o dabar teko pakeisti jos vietą, iš šaurės ant pietinės palangės nukėliau ir gal po trijų dienų pastebėjau, kad ant lapų baltos dėmės atsiradę kaip koks pelėsis ar mitų būtų pabarstyta. Žiedas nulinko verysad.gif Kaip manot, kas čia galėtų būti g.gif
Atsakyti
gavau dovanu gerbera ....buvo tokia tema bet nerandu ar kas susiduret su sita gele? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2008 05 04, 20:54)
gavau dovanu gerbera  ....buvo tokia tema bet nerandu  ar kas susiduret su sita gele? ax.gif

aš sukuriau nauja tema apie gerberas ;DD pamatysi ten diskutuojame nes ši neprieinama.
Atsakyti
QUOTE(pupsika @ 2008 06 29, 22:33)
aš sukuriau nauja tema apie gerberas ;DD pamatysi ten diskutuojame nes ši neprieinama.

o tai gal nuorodele i savo tema imestum cia, nes jei egzistuoja si tema tai tavo dar atskirai reik ieskot unsure.gif ir beje kodel si tema neprieinama? g.gif
Atsakyti
Turiu gerberą ir aš. pasodinau ją lauke į darželį, tai labai gražiai žydi, vis naujus žiedus leidžia. Pastebėjau, kad mėgsta būti laistoma dažnokai ax.gif Ant rudens reiks persodinti į vazoną, tikiuos ir namie gražiai žydės.
Atsakyti
o mano gerbera vazone neisgyveno verysad.gif
Atsakyti
auginu gerbera jau apie 1,5 metu, visalaik zydejo, tik dabar kazkaip nebezydi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2008 07 11, 19:18)
auginu gerbera jau apie 1,5 metu, visalaik zydejo, tik dabar kazkaip nebezydi.. g.gif

ir kaip jum pavyksta? g.gif man ji gana greit nuvyto.. kaip jas priziurite, kad taip ilgai isgyvena?
Atsakyti
na as tiesiog laikiau gerbera ant sauletos palanges ir laisciau truputi ;]
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2008 07 12, 15:10)
na as tiesiog laikiau gerbera ant sauletos palanges ir laisciau truputi ;]

g.gif as ir laikiau ant sauletos palanges, bet man ji nuvyto... aiku irgi laisciau unsure.gif ale idomiai cia su jom, vienos augintojos ako, akd jas laistyti reikia gausiai, kitos, kad nedaug, o tai kaip is tiesu neaisku schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti