Įkraunama...
Įkraunama...

Gerbera

QUOTE(Astersita @ 2009 03 19, 16:02)
taip, rudenį pasodinau vėl į vazoniką ir parnešiau į kambarį  ax.gif

Aciu uz gera minti thumbup.gif
Jei neatsigaus ji man namie pasodinsiu irgi lauke..
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 03 19, 16:36)
čia jau liga, vargu ar padės ūkikas muilas, jis nuo amarų tiktų g.gif  O ji nėra labai šlapia (žemė), gal koks pelėsis dedasi g.gif  Net neįsivaizduoju atvirai pasakius, kad foto būtų gal lengviau nuspręsti galima būtų 4u.gif

verysad.gif verysad.gif g.gif
Atsakyti
as irgi gavau dovanu gerbera ir bandysiu auginti.
aisku cia idomiai su tais amarais, pelesiais ir kt. "linxmybemis" atrodo biggrin.gif
bet ji tokia didele pas mane - kaip krumas, ant palanges niekaip niekaip... g.gif
o kokias trasas naudojat? yra kazkokios specialios, ar tiktu sakykim tos pacios kuriom orchidejas tresiu, kaip manot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinuka @ 2009 03 20, 23:18)

nenusimink 4u.gif
QUOTE(Jolantagr @ 2009 03 25, 22:24)
as irgi gavau dovanu gerbera ir bandysiu auginti.
aisku cia idomiai su tais amarais, pelesiais ir kt. "linxmybemis" atrodo  biggrin.gif
bet ji tokia didele pas mane - kaip krumas, ant palanges niekaip niekaip...  g.gif
o kokias trasas naudojat? yra kazkokios specialios, ar tiktu sakykim tos pacios kuriom orchidejas tresiu, kaip manot?  rolleyes.gif

aš šiuo metu beturiu irgi tik orchidėjų trąšų, tad su jomis ir tręšiu 4u.gif Beje, maniškė peržydino tris žiedus, dabar trys išlindo nauji, ir jei akys nemeluoja, dar pora ar trys turėtų būti ax.gif Dukra šiandien pagaudė lietaus vandens, tai reikės palepinti savo žydinčias gėles thumbup.gif
Atsakyti
Tai kur tos gerberų mylėtojos??? Pas mane du nauji žiedai ir šeši pumpurai nauji lenda rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif
pas maniske lenda trys nauji ziedai ir keletas lapuku.
tik seni ziedai isleipo. bet manau kad menesi pazydejus gal ir normalu?
o jus daug laistot?
Atsakyti
QUOTE(Jolantagr @ 2009 04 18, 08:01)
smile.gif
pas maniske lenda trys nauji ziedai ir keletas lapuku.
tik seni ziedai isleipo. bet manau kad menesi pazydejus gal ir normalu?
o jus daug laistot?

mėgsta drėgmę, bet reikia atsargiai, kad nepradėtų pūti 4u.gif Geriau įpilti vandens į vazono apačią, tada kiek reikės pasiims mirksiukas.gif
Atsakyti
Jums mergaites gerai drinks_cheers.gif , o maniske nenori zydet schmoll.gif , lapeliai mazyciai, nugeibus kazkokia, tai vakar pasinaudojus Astersitos patarimu issodinau i lauka, ziuresiu kas bus..
Atsakyti
šiandien maximoje nupirkau porą gerberų po 0,99Lt. Įmesiu foto, kokios buvo, po kelių dienų, kokios bus (tikiuosi ir šias išgelbėsiu, tada turėsiu trejų rūšių smile.gif )
Papildyta:
štai koks grožis doh.gif unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Nius , mergaitės, tai kaip sekasi auginti gerberas???? Aš šiandien dar vieną nusipirkau (tipiška liga prasidėjo cool.gif ). Dabar šių grožių turėsiu per akis wub.gif Apsirodysiu , prie progos( kai netingėsiu blush2.gif ) savo gėlytes ir tas, kurias prieš kelias dienas nusipirkau gelbėdama ax.gif Manau pavyks jom išgyventi thumbup.gif
Atsakyti
Aš mamai Motinos dienai padovanojau gerberą, tai žiūrėsim kai jai seksis ją auginti. Vis vien tikiuosi gėlė vazone ilgiau išsilaikys, negu, kad pirktų gėlių puokštė.
Atsakyti
priimkit ir mane i savo buri 4u.gif
gavau dovanu gerbera,grazi labai,patinka man tokios geles,pasiskaiciau apie prieziura tai kaip ir aisku bandysiu auginti,pas mane vakarine langu puse,bet saules pakanka,bet ir lauke turiu gelyna,bet zeme ten nekokia g.gif ,kazi ar verta bus sodinti tarp darzelio geliu g.gif
Atsakyti