Įkraunama...
Įkraunama...

Gerbera

QUOTE(IwonaBogd @ 2009 07 12, 20:22)
Pakelsiu temele parodydama saco gelyte

Grazuole wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau geltoną gerberą dovanų kovo mėn. ir vis dar jin tebežydi thumbup.gif Vieni žiedai baigia savo amžių, o po kelių dienų žiūrėk jau nauji kelias. Nieko ypatingo nedarau. Tebėra tame pačiame vazone, stovi ant rytinės palangės, laistau į lėkštutę, kai pamatau, jog lapeliai geibsta ax.gif per ta laiką tręšiau vieną karta ax.gif .

IwonaBogd, labai graži gėlytė wub.gif
Atsakyti
Mirsta mano Gerbera verysad.gif
Gavau dovanų gerberą. Nesuprantu kas pasidare lapai išglebo, ir visi žiedeliai nulinko. Kas atsitiko? Gal kas galit padėt? Nežinau, ką daryt. Ačiū.
Atsakyti
sveikos, nusipirkau geltona Gerbera, ir jau po keliu dienu ji man vysti pradejo, nezinau kas jai yra labi daug vandens geriai, tik spek pilti... ir nezinau ka daryti gal as ja perlaistau? g.gif
Atsakyti
gali but, kad per daug vandens. Mano manimu, tegul sausiau negu perslapia.
Atsakyti
bet lapeliu naujus leidzia intensyviai, tik va ziedas leipsta...
Atsakyti
Vargo,vargo mano gerbera per žiemą namie.Neapsikenčiau išvežiau į sodybą ir pasodinau.Pasirodo jau iš vieno kelmelio padalinau antrą kelmelį.Gavosi dvi.Ir pasodinau tokioje prastoje vietoje po vyšnia.Ir ką jūs manote viena,kad sužydo į vasaros pabaigą ir matau dar vieną atžalą išaugino.Tai teks žiemai parsivežti jau tris gerberas. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

skaiciau kaip jus priziurit gerberas, bet gal galit pasakyt kaip jas "ismaudyt?" Na, kaip supratau tai jos nemegsta vandens pilamo ant lapu, bet ka daryt, kad ji visa dulkemis apsesta? Ir tie lapai tokie siurkstus, nenupusi tu dulkiu. Bijau pazeist gelyte, bet vaizdelis tai nekoks...

Kaip jus gerberas valot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orfi: 18 spalio 2009 - 09:46
Gavau dovanų gerberą vazonėlyje (tokią kaip Iwonos) wub.gif turbūt pasirodysiu visai blondinė rolleyes.gif paklausdama, ar jinai daugiametė blush2.gif Ant pakuotės neparašyta ax.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau temą blush2.gif
Tai supratau, kad šios gėlės ilgaamžiškumas - kaip kuriai pasiseka rolleyes.gif Norėtųsi, kad ilgiau, labai jau džiugina oranžiniai žiedeliai tokiu metų laiku wub.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu gerberą, ją auginu nuo gegužės mėnesio. Nužydėjo jau seniai ir dabar tik lapai žaliuoja, o žiedų nebesulaukiu, nors ir patręšiu. Vasarą padėjau ant palangės, bet, pradėjo gelsti lapai, supratau, kad saulės buvo per daug, tai padėjau vėl ant stalo. O taip norėčiau, kad ji vėl pražydėtų. g.gif
Atsakyti
aš irgi gavau dovanų gerberą geltoną.. tokie du gražūs žiedukai buvo... penktadieni gavau... vakar galvoju paliesiu truputi.. paliejau i lėkštelę visa vandenuką išgėrė... šiandien atsikeliu.. vienas žiedas per pusę nulinkęs... ir kitas jau.. vėpsta cray.gif
ką man dabar su ja daryt???... pabandyt palaukt kol išdžius ir žiūrėt kas su ja darysis... ar žiedukus nukirpt? verysad.gif
Atsakyti