Įkraunama...
Įkraunama...

taupi taupuole

QUOTE(dontstop @ 2009 08 19, 08:53)
Rekomenduoju 4 makaronų receptus:


Makaronai su pievagrybiais (1)
Supjausčiau didelį svogūną, truputį apkepinau, sudėjau tada 300 pjaustytų pievagrybių, jiems apkepus, faršo 300 g įdėjau, viską sukepiau. Išviriau spiralinius makaronus kitame puode........viską sudėjau į karščiui atsparų indą (apačioje makaronai, viršuje mėsa su grybais), užpyliau kiaušinio plakiniu (1 kiaušinis, vienas šaukštas miltų)......įdėjau į orkaitę, pakepiau kokį 15 min, tada uždėjau sūrio ir kol išsilydo sūris dar pakepiau......
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2009 08 18, 20:18)
O Kaune yra rubu komisas?  blush2.gif


Dar yra Vilniaus gatvėje, link rotušės einant po kaire. Bet ten priima tik firminius, brangesnius rūbelius, bet aišku ir kainos nemažos. Ir mačiau mieste dar einant, bet tundra neatsimenu kur tiksliai doh.gif doh.gif ar maironio gt, at mickevičiaus priešais sodrą g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 19 rugpjūčio 2009 - 10:01
QUOTE(fuksė @ 2009 08 19, 08:57)

Papildyta:
O tai reikia perplauti makaronus, ar nea? g.gif

Aš neperplaunu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 19, 11:19)
Aš neperplaunu  cool.gif


O makaronus su tunu kuom reikia permaisyti? Aliejumi?
Atsakyti
o koldunus perkat ar darotes namuose? mes nemegejai koldunu, bet i menesi karta buna noras koldunu, vakar nuejau i parduotuve, tai taip ir gryzau tusciomis, jei biski normalesni koldunai (ziuriu i mesos kieki juose) tai 500g - apie 6lt, kaip mums tai 3maiseliu reik (nes dar MB i darba dedu), tai paskaiciavau, kad biski per brangu mums.... misliju gal paciai gamintis butu pigiau ir skaniau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 08 19, 11:39)
misliju gal paciai gamintis butu pigiau ir skaniau?  blush2.gif


Imlus laikui tas darbelis, todėl nedažnai prisiruošiu, bet jau kai prisiruošiu - pridarau nemažai, kad būtų ir tąkart pavalgyti, ir užšaldyti. Dažniau pridarau ežiukų, irgi prišaldau gerą maišą, vaikai verdasi kaip pagrindinį pavalgymą, arba kaip priedą prie koldūnų.
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 08 19, 11:37)
O makaronus su tunu kuom reikia permaisyti? Aliejumi?

Niekuom, tiesiog įdedu konservuotą tuną, kitus ingridientus ir maišau 4u.gif

QUOTE(rootha @ 2009 08 19, 11:39)
o koldunus perkat ar darotes namuose? mes nemegejai koldunu, bet i menesi karta buna noras koldunu, vakar nuejau i parduotuve, tai taip ir gryzau tusciomis, jei biski normalesni koldunai (ziuriu i mesos kieki juose) tai 500g - apie 6lt, kaip mums tai 3maiseliu reik (nes dar MB i darba dedu), tai paskaiciavau, kad biski per brangu mums.... misliju gal paciai gamintis butu pigiau ir skaniau?  blush2.gif

Aš perku, nes man neskaniai gaunasi ir laiko daug užima. Perku pigesnius, kilogramo kaina iki 6 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 08 19, 11:45)
Imlus laikui tas darbelis, todėl nedažnai prisiruošiu, bet jau kai prisiruošiu - pridarau nemažai, kad būtų ir tąkart pavalgyti, ir užšaldyti. Dažniau pridarau ežiukų, irgi prišaldau gerą maišą, vaikai verdasi kaip pagrindinį pavalgymą, arba kaip priedą prie koldūnų.



drinks_cheers.gif kiekviena karta bedarant kartoju: paskutinis kartas. doh.gif 2-3 val. zaidimo

o eziukai - cia kaip virtinukai itariu, tik stai kaip juos tokius forminius padarote. As juos Makseje gatavus perku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 19, 12:20)
o eziukai - cia kaip virtinukai itariu, tik stai kaip juos tokius forminius padarote. As juos Makseje gatavus perku. ax.gif


Nuo tada, kai pasiekiu stalo viršų biggrin.gif , žinau tik vieną būdą: prabraukti tešlos gumulėlį, gerai spustelint, per vidinę bulvių tarkos pusę smile.gif
Gatavi parduotuviniai man neskanūs, o ir kaina absurdiška, kai savikaina tikrai mažulytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 08 19, 11:39)
o koldunus perkat ar darotes namuose? mes nemegejai koldunu, bet i menesi karta buna noras koldunu, vakar nuejau i parduotuve, tai taip ir gryzau tusciomis, jei biski normalesni koldunai (ziuriu i mesos kieki juose) tai 500g - apie 6lt, kaip mums tai 3maiseliu reik (nes dar MB i darba dedu), tai paskaiciavau, kad biski per brangu mums.... misliju gal paciai gamintis butu pigiau ir skaniau?  blush2.gif


darausi, man gaila išleisti tokius pinigus už tokiu kolduniukus kur vienoj mėsos nėra o kitoj i burna paimti neimanoma, paaukoju kuria diena kelias valandas ir pridarau mirksiukas.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 08 19, 12:22)
Nuo tada, kai pasiekiu stalo viršų biggrin.gif , žinau tik vieną būdą: prabraukti tešlos gumulėlį, gerai spustelint, per vidinę bulvių tarkos pusę smile.gif
Gatavi parduotuviniai man neskanūs, o ir kaina absurdiška, kai savikaina tikrai mažulytė thumbup.gif


drinks_cheers.gif aš irgi tokiu pridarau, ir niekada nesu pirkus tai skonio nežinau nes nepirkau niekada tokiu , kaina pasižiūri savikaina paskaičiuoja ir nusisukus nueini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 08 19, 12:22)
Nuo tada, kai pasiekiu stalo viršų biggrin.gif , žinau tik vieną būdą: prabraukti tešlos gumulėlį, gerai spustelint, per vidinę bulvių tarkos pusę smile.gif
Gatavi parduotuviniai man neskanūs, o ir kaina absurdiška, kai savikaina tikrai mažulytė thumbup.gif



ohmy.gif geras, o as gi galvoji ir kaip juos padaryt..... o cia matat tarkos reik. biggrin.gif
na ir recepteli prasome paviesinti. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 19, 08:57)
megstu s.Oliver.com (de) arba Esprit.com, kainos pas mumis  doh.gif, i LT nesiuncia, bet yra tarpininkiu SM.


Žvilgtelėjau šitas parduotuves, kainos blink.gif Aš už tiek litais perku, už kiek ten eurais blush2.gif
Atsakyti