Įkraunama...
Įkraunama...

Palmers

Ar teko kam nors bandyti Palmers kosmetikos priemones? Kai buvau Amerikoj, visai netycia nusipirkau kuno losjona, buvau suzaveta. Db ieskau vel to pacio. Gal dar kas kokiu nuomoniu turi apie si gamintoja?
Atsakyti
Turiu ju kakavos sviesta - pirkau, nes daug gero apie ji rasoma, bet kunui man jis sunkokai geriasi (nors oda mano sausa), tai kuri laika stovejo be darbo. Dabar padam tepu - uztepu jo riebiai ir apsiaunu kojines nakciai. Labai suminkstina ****** thumbup.gif Vienintelis minusas, kad sudetyje rodos antru numeriu 'mineral oil' eina, tai daugiau isnaudojus nezadu pirkt....
Atsakyti
Geras, prisipazinsiu, net nezinojau kas tas mineral oil, puoliau internete ieskoti smile.gif kazkaip nelabai duomiuosi kosmetikos sudetimi, man arba tinka arba netinka smile.gif Tas kakavos sviestas tikrai patiko, db nusipirkau veido idegio krema, nes per tuos darbus nera kada net idegti rolleyes.gif tai sudetyje nera to mineral oil. Siand gal isbandysiu, tikiuosi viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Na as pries kokius metus tik pradejau dometis ka tepu ant saves.... Visai atsitiktinai gavau viena kita naturalesni produkta, tada pradejau ziuret kuo sudetys skiriasi ir kai paskaitai kiek blogio buna prideta, tai paskui ir ranka nebekyla pirkt ir ant saves tept.... Ir tiesa sakant su naturaliais/organiskais produktais tikrai susitvarkiau veido odyte labai greitai (pas mane sausa, kartais papleiskanojanti) - o ir kainos daznai net pigesnes nei paprastu produktu. Nors dekoratyvines tik pudru ir maskuokliu geru atradus esu. Na dar lupoms produktu, bet spalvu pasirinkimo nera didelio.
Atsakyti
Teko ismeginti, labai geri losjonai, ypac su alyvu aliejumi. Beje, ja jau parduoda ir Lietuvoje, bet kol kas tik internetu.
Atsakyti
QUOTE(ramune999 @ 2009 11 16, 09:55)
Beje, ja jau parduoda ir Lietuvoje, bet kol kas tik internetu.

o gal nuorodele gali imesti? 4u.gif
Atsakyti