Įkraunama...
Įkraunama...

reinkarnacija ar amžinasis gyvenimas?

Yra teorija, paremta tam tikrais faktais is pomirtiniu patirciu(NDE), praeitu gyvenimu regreciju per hipnoze analiziu, Gnoscizmu (aišku ir su tam tikra nuomone, nieko nėra 100proc užtikrinta kalbant apie mirtį), kad šviesos, tunelis su šviesa, angelų ir dievų figūros, mirę artimieji ir t.t yra apgaulė. Ji skirta įvilioti mus į užburtą karmos ratą, į begalinę reinkarnaciją. Fizinę realybę galima pavadinti Matrica, yra du jos lygiai - vienas yra šis gyvenimas fiziniame kūne, antras lygis yra išėjus iš fizinio kūno ir perėjus į astralinį kūną ir pasaulį. Bet tai vis tiek yra matricos dalis, tai nėra tavo tikroji siela, tikroji realybė.
Jeigu sutinki (duodi leidimą) eiti į kontaktą su astralinio lygio būtybėmis/energijomis - jos turi galią ištrinti/manipuliuoti tavo atmintimi (kaip kad dabar esame reinkarnavę be sielos atminties) ir tai yra didžiausias jų ginklas prieš mus. Bet kad jos galėtų taip manipuliuoti mumis, jos privalo gauti leidimą iš mūsų bendrauti su mumis, o kai gauna, tik to užtenka, kad jos galėtų daryti su mumis, ką nori, nes panaudos atminties ištrynimo/manipuliacijos galias ir be savo atminties, kaip mes galime išeiti iš matricos? Jei net neatsimename, kad esame matricoje, nes sielos atmintis yra užblokuota matricos.

Po mirties yra unikali galimybė palikti matricą jeigu žinai tam tikrus principus. 
Pirmasis, kad mes esame visiškai lygūs su visomis kitomis būtybėmis/energijomis. Jeigu suteiki leidimą eiti į kontaktą su jomis(bent jau šioje matricijoje, tikrojoje realybėje už šios matricos ribų bendravimo taisyklės ir laisvės gali būti kitokios, nes ši matrica yra kalėjimas, o tikroji realybė yra laisvė), jei suteiki leidimą būti nuolankiam ir klausyti tų būtybių/energijų - tu paneigi save(savo Dieviskaja kibirksti) ir duodi leidimą būti "suribotam/sumažintam" ir leidi jiems manipuliuoti tavimi. Jei nori palikti matricą turi suprasti, kad tu turi absoliučią laisvę rinktis, ko nori. Nėra būtybių aukštesnių už tave, nėra ir mažesnių už tave, visi lygūs (tikrasis Dievas/Kūrėjas/Egzistencija yra aukščiau šių santykių, jis pasireiškia kaip gyvoji egzistencine energija visoms būtybėms/energijoms/pasauliams ir neprašo jis nuolankumo, jis egzistuoja, kad egzistuotu ir suteiktu gyvybe, energija, ir kuo labiau mes savaja energija, nepriklausomybe puoselejame, tuo labiau mes isreiskiame Dieviskuma. Ne per keliaklupesciavima Dievas yra garbinamas ir isreiskiamas). Sugyvename su kitomis butybemis pagrindiniu principu - kiekvienas turi VISIŠKĄ LAISVĘ būti nepriklausomas, niekas negali mums nieko blogo padaryti jeigu mes neduodame leidimo, taip pačiai mes nieko blogo negalime padaryti kitiems jeigu kitos būtybės mums neduoda leidimo to padaryti joms. Visiska laisve ir, aisku, empatija ir kiti tokie apibudinamieji zodziai yra tikroji realybe ir jos principai. 

Mes kazkada daveme leidima ieiti i sia matrica. Kas cia dabar zino kodel, galbut mes zinojome, kas mums nutiks, kad uzstrigsime cia tukstanciams ar daugiau gyvenimu ir bus sunku iseiti, bet is amzinos butybes perspektyvos isejimas is matricos yra garantuotas ir nepabijojome tokios patirties, tad galbut mes sutikome pazaisti toki zaidima. O galbut mes pilnai nesupratome i kur pateksime, kad matrica ir sielos atminties uzblokavimas bus vykdomas tokiu lygiu ir nebutume sutike, jeigu tik butume aiskiau tai suprate.
Patekome cia su savo pasirinkimu, taip mes turime ir iseiti - su savo pasirinkimu.

Bendros gaires:
1) negalime bendrauti su jokiomis butybemis ir energijomis po mirties. Nes esi matricijoje po mirties, naturalu kad viskas, ka sutiksi bus matricos dalis, kurios darbas yra islaikyti tave matricoje. Vien tik iejimas i kontakta su jomis, joms suteikia leidima manipuliuoti musu atmintimi ir sansas iseiti is matricos bus praleistas. O tos butybes dar turi ir "meiles bombos" manipulaicini ginkla, suteikia tau labai graziu energiju, kurias ar taip ar taip turi tikrojoje realybeje, bet matricoje ta jauti tik kai matrica leidzia, kai ji  nori manipuliuti ta energija kaip anestetiku, kad tave itikintu kaip "Dievas tave myli, ir kad jis nori kad tu griztum atgal i Zeme, nes dar turi "pamoku"". "Meiles bomba" ir atminties manipuliacija yra pagrindiniai ginklai.
2) mes esame nepriklausoma tikro Dievo dalele ir tai reiskia, kad galime grizti i tikra realybe su savimi, per save. Grynai su savo pasirinkimu/intencija, isreiskiant savo pilna nepriklausomybe. Zmones, kurie miego metu gali iseiti is kuno, visi kalba apie intencijos galia. Kad ka pagalvoji padaryti - tas ivyksta akimirksniu. Tai yra vienas is tikrosios realybes principu - visiska laisve, nepriklausomybe, ir laisva intencija. Su intencija mes galime viska padaryti. Jei pasakysime, kad norime iseiti is matricos, kad norime buti nepriklausomi, norime buti savimi ir jei busime visiskai tikri del to - ta ir padarysime. Tad po mirties reikia pasakyti nenoriu eiti i joki kontakta su sia matricija, su jos butybemis ir t.t, nesvarbu kas pries tave pasirodytu, ar mire artimieji ar kazkas kitas. Jeigu sutiksi eiti i kontakta su jais - neteksi atminties. Tada kitos intencijos yra matricos palikimas, saves suvokimas ir t.t. Bet kas, kas tau yra naturalu, kas susije su tavimi, su tavo nepriklausomybe.

Bendrai, jeigu norime isvengti buti vel apgautiems, siame gyvenime turime per meditacijas/pasisedejima ugdyti savo nepriklausomybes jausma, savo pasitikejimo savimi jausma, mazinti mirties baime, pazinti savo priklausomybes prie pasaulio (artimieji, pinigai, maistas, angelai/dievas ir t.t) ir pasiruosti juos palikti po mirties(nes jei nenoresi kazko palikti - kone automatiskai duosi sutikima matricai vel tavimi ir tavo atmintimi manipuliuoti, nes padarei pasirinkima toliau likti matricijoje), pasakyti sau "atsisakau visu susitarimu, kuriuos daviau pries si gyvenima ar ankstesnius gyvenimus ar net aplamai pries patenkant i pacia matrica; anuliuoju visus susitarimus, sielos kontraktus, karma etc". 

Jei angliskai suprantate, sie saltiniai yra geri:
Atsakyti
Pridedu tikslesnį aprašymą:

Bendros gairės:
1) negalime bendrauti su jokiomis butybėmis ir energijomis po mirties. Nes esi matricijoje po mirties, natūralu kad viskas, ką sutiksi bus matricos dalis, kurios darbas yra išlaikyti tave matricoje. Vien tik įėjimas į kontaktą su jomis, joms suteikia leidimą manipuliuoti mūsų atmintimi ir šansas išeiti iš matricos bus praleistas. O tos būtybės dar turi "meilės bombos" manipuliacinį ginklą - suteikia tau labai gražių energijų, kurias ar taip ar taip turi tikrojoje realybėje, bet matricoje tą jauti dažniausiai kai matrica leidžia, kai ji nori manipuliuoti ta energija kaip anestetiku, kad tave įtikintų kaip "Dievas tave myli, ir kad jis nori kad tu grįžtum atgal į Žemę, nes dar turi "pamokų"". Atminties manipuliacija ir "meilės bomba" yra pagrindiniai ginklai.
2) mes esame nepriklausoma tikro Dievo/Egzistencijos dalelė ir tai reiškia, kad galime grižti į tikrą realybę su savimi, per save. Grynai su savo pasirinkimu/intencija, išreiškiant savo pilną nepriklausomybę. Žmonės, kurie miego metu gali išeiti iš kūno(OOBE), visi kalba apie intencijos galią. Kad ką pagalvoji padaryti - tas įvyksta akimirksniu. Tai yra vienas iš tikrosios realybės principų - visiška laisvė, nepriklausomybė, ir laisva intencija. Su intencija mes galime viską padaryti. Jei pasakysime, kad norime išeiti iš matricos, kad norime būti nepriklausomi, norime būti savimi ir jei būsime visiškai tikri dėl to - tą ir padarysime. Tad po mirties reikia pasakyti nenoriu eiti į jokį kontaktą su šia matrica, su jos būtybėmis ir t.t, nesvarbu kas prieš tave pasirodytų, ar mirę artimieji ar kažkas kitas. Jeigu sutiksi eiti į kontaktą su jais - neteksi atminties. Tada kitos intencijos yra matricos palikimas, savęs suvokimas, savo sielos atminties susigrąžinimas, aiškumo turėjimas ir t.t. Bet kas, kas tau yra natūralu, kas susiję su tavimi, su tavo nepriklausomybe. New Age principuose yra svarbi idėja, kad turime "susijungti/sugrįžti į šaltinį(source)" - manau, tai apgavystė, tai mokymas neigti savo nepriklausomybę. Nemanau, kad egzistencijos principas yra "susijungti su Dievu, sugrįžti į šaltinį ir pan.", mano manymu, tai yra priešingas veiksmas, koks buvo įvykdytas Dievo/Egzistencijos - jis suteikė savo dalelėms (mums) nepriklausomą egzistenciją, kodėl tada mes manome, kad turime vėl su kažkuo susijungti? Dėl to, kad to mus moko šios matricos pagrindinės religijos ir dvasiniai principai? Gal yra priešingai - savo nepriklausomybės puoselėjimas, savęs puoselėjimas, kokius mus sukūrė Dievas/Egzistencija - yra teisingas principas, o ne susijungimas, kas esant matricoje, reiškia susijungimą su matrica. Turėjimas ryšį su Dievu/Egzistencija/Source ir susijungimas su tuo yra du skirtingi dalykai. Mes visada turime ir turėsime ryšį su Dievu/Egzistencija/Source, nes visgi kaip sakant mes esame pagaminti iš to, bet tai nereiškia, kad "susijungimas/grįžimas į Dievą/Source" yra teisingas ar tuo labiau įmanomas veiksmas. Galima žiūrėti ir taip - kadangi esame pagaminti iš Dievo/Egzistencijos energijos, tai reiškia, kad savo pasitikėjimo ir nepriklausomybės ir savęs priėmimo puoselėjimas yra Dieviškumo/Egzistencijos išreiškimas.
3) nors aš kalbu daug apie tai kas bus po mirties, bet turiu pabrėžti esminį dalyką - mes savo nepriklausomybės/laisvės/pasitikėjimo jausmą puoselėjame šiame gyvenime. Čia ir dabar. Šie principai kiek mums pavyksta turėtų būti ugdomi, stiprinami, jaučiami šiame gyvenime. Tai nėra laukimo žaidimas, kad ignoruoji kažkiek šį gyvenimą, lauki mirties ir tada tikėsies, kad išeisi. Ne, mes neignoruojame gyvenimo, nelaukiame mirties, bet aktyviai ugdome šiuos principus ir kartu ruošiamies mirties įvykiui, nes jis vis tiek įvyks. Tačiau pabrėžiu - esmė yra aktyvus šių principų - laisvė/nepriklausomybė/pasitikėjimas savimi - stiprinimas šiame gyvenime. Vidinės laisvės/nepriklausomybės jausmas yra tai, kas yra arčiausiai to, kas mes esame, kokiu principu egzistuojame, tad į tai reikėtų koncentruotis, į šio jausmo jautimą.
4) "soul trap" teorijos įvairiuose šaltiniuose galima išgirsti pasiūlymus, kad norint išeiti iš matricos reikia praskristi pro virš Žemės planetos esančios "soul grid"(sielų gaudyklė) skyles(kurios šviečia) ar kitais panašiais būdais. Manau, kad šie pasiūlymai yra skleidžiami vadinamųjų "gatekeeper'ių". "Gatekeepers" yra žmonės, kurie iškraipo teisingą informaciją. Jeigu žmogus prieina prie teisingų principų, tai tokius apgauti pradžiai naudojamas 50/50 mišinys tiesos ir melo, jei ir tai atsijoja žmogus, tada 80/20 mišinys tiesos ir melo. Toks apgavystės principas vykdomas. Manau, po mirties bet kas išoriško matricoje gali būti apgavystė ypač kas susiję su šviesomis. Teisingiausias principas būtų ignoruoti tai, susitelkti į save, savo intencijas.

Labai gerai aprašyta vieno žmogaus patirtis. Manau tai apie 90-95proc teisinga, kas susiję su - kas mes esame, kokie egzistencijos dėsniai galioja. Tikslesnio praktiško jautiminio paaiškinimo nesu radęs. Jei domintų labiau suprasti, ką aš aprašiau, paskaitykite šią patirtį (angliškai):
Atsakyti
QUOTE(laimisf @ 2024 02 18, 13:41)
Žmonės, kurie miego metu gali išeiti iš kūno(OOBE), visi kalba apie intencijos galią. Kad ką pagalvoji padaryti - tas įvyksta akimirksniu. Tai yra vienas iš tikrosios realybės principų - visiška laisvė, nepriklausomybė, ir laisva intencija. Su intencija mes galime viską padaryti. Jei pasakysime, kad norime išeiti iš matricos, kad norime būti nepriklausomi, norime būti savimi ir jei būsime visiškai tikri dėl to - tą ir padarysime. Tad po mirties reikia pasakyti nenoriu eiti į jokį kontaktą su šia matrica, su jos būtybėmis ir t.t, nesvarbu kas prieš tave pasirodytų, ar mirę artimieji ar kažkas kitas. Jeigu sutiksi eiti į kontaktą su jais - neteksi atminties. Tada kitos intencijos yra matricos palikimas, savęs suvokimas, savo sielos atminties susigrąžinimas, aiškumo turėjimas ir t.t. Bet kas, kas tau yra natūralu, kas susiję su tavimi, su tavo nepriklausomybe.
Gal yra priešingai -

Taip, kas liečia mūsų dabartinį gyvenimą, tu visiškai teisus. Bet tu ir nei vienas kitas gyvas ar net pargrįžęs iš komos nė velnio nežinote kas bus po mirtes, nes tai neįmanoma. Todėl taip, gal bus viskas priešingai nei čia surašei. Gal kaip tik vienui vienas liksi ir jokios būtybės tau net nepasirodys, kad ir kaip norėtum. Todėl nustok svaigti. Sapnai nėra mirtis, meditacijos nėra mirtis, grįžimas iš komos ir yra grįžimas, o ne mirtis. Kai numirsi, tada ir sužinosi. O dabar gyvenk, nes labai jau tos mirties šaukiesi. Eik dirbti kaip normalus vyras, nes degraduoji su savo tekstukais. Niekas tau už juos nemokės.
Ką ten kažkur kažkas vis dar gyvas ar atgijęs mato, visiškai netapatu tam ką mato numiręs kūnas. Ir asilui čia aišku. Todėl, kad jei smegenys bent procentėliu gyvos, pagal logikos dėsnius jos turi matyti kitką nei visiškai numirę. Todėl tau ir vaidenasi visokios būtybės, nes jos ir atakuoja visokius lochus, kurie nepasiruošę ir dar turėdami gyventi bando belstis į mirusių pasaulį arba žmones, kurie ant mirties ribos, kurie sunkiai serga. Ir tą reikia nugalėti. Jos puola ant kūno pirmiausia. Jos nori ne tavo dvasią pasiurbti, o kūno syvus, supranti? O kai numirsi ir dvokiants lavons būsi, nebūtinai joms būsi įdomus. Taip kad gali jau atvėsti smile.gif
Atsakyti

Monteverte, bandai kaltinti mane, kad as nieko nezinau, nes niekas negali zinoti, kaip yra su mirtimi, bet kitame sakinyje drasiai teigi savo teorijas kaip "svarbus tik sis gyvenimas", "kai numirsi nebusi idomus butybems", "butybems idomus tik kunas" ir t.t.
Labai idomu tai matyti, lol.
As tau sakiau, tai teorija su subjektyviais irodymais is ivairiu saltiniu. Jei zmonems bus idomu - pasidomes ir pats nuomone susidarys, nebus idomu - nesidomes. Koks tau skirtumas taip kisti savo nuomone? Pasakei ja, padiskutavom, viskas okey su tuo. Bet toliau kalbeti tik kad itikinti sava nuomone? Juk abu suprantam, kad neimanoma situ dalyku uztikrintai zinoti, tai is kur ideja pas tave, kad tu teisi? Nesupranti pati, kad tai tavo subjektyvi patirtis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimisf: 20 vasario 2024 - 02:04
QUOTE(laimisf @ 2024 02 20, 02:00)
<p>Monteverte, bandai kaltinti mane, kad as nieko nezinau, nes niekas negali zinoti, kaip yra su mirtimi, bet kitame sakinyje drasiai teigi savo teorijas kaip "svarbus tik sis gyvenimas", "kai numirsi nebusi idomus butybems", "butybems idomus tik kunas" ir t.t.

Labai idomu tai matyti, lol.

As tau sakiau, tai teorija su subjektyviais irodymais is ivairiu saltiniu. Jei zmonems bus idomu - pasidomes ir pats nuomone susidarys, nebus idomu - nesidomes. Koks tau skirtumas taip kisti savo nuomone? Pasakei ja, padiskutavom, viskas okey su tuo. Bet toliau kalbeti tik kad itikinti sava nuomone? Juk abu suprantam, kad neimanoma situ dalyku uztikrintai zinoti, tai is kur ideja pas tave, kad tu teisi? Nesupranti pati, kad tai tavo subjektyvi patirtis?</p>

taigi ne aš per 3 skirtingas temas einu su savo nuorodomis ir bandau forumiečius įtikinti kažkokiomis teorijomis o tu biggrin.gif tai tik parodo ant kiek tai tau svarbu, liepsnoji tiesiog visas, nors realiai nežinai nieko biggrin.gif
aš kaip tik tik svarstau, kad gal nebūsime visai jau įdomūs jokioms būtybėms, kurių čia taip bijai toje savo matricoje
beje, tu nežinai bazinių dalykų apie šį gyvenimą, nes galvoji, kad tu pats sau vienas gali būti stiprus ir net nesupranti kas suteikia tau tą stiprybę, iš kur ji, tai ką gali dar leisti sau pezėti apie pomirtinį?
ką tu realiai esi patyręs pats ne iš svetimų nuorodų? kiek aš tave permatau, tai tu net nežinai kur tu eini, galvoji apie tą savo gyvenimo/mirties ciklo ratą nuolat, bet būtent ta transformacija ir yra tavo silpnoji pusė, tu dėl jos labai klysti. Visatos jėgų patarimas tau uždaryti šį skyrelį, nes ne ten pradėjai kapstytis, ne nuo to galo. Kai ateityje mirsi, viską ir sužino. O dabar gyvenk smile.gif
Atsakyti

"taigi ne aš per 3 skirtingas temas einu su savo nuorodomis ir bandau forumiečius įtikinti kažkokiomis teorijomis o tu" -
taip jau sutapo, kad trys postai i tema, bet norejau kuo tiksliau perteikti savo mintis, tai papildziau, kad jei zmonems bus idomu, kad butu kuo aiskiau. Parasiau, palikau forume, taip ir liks.

Del kitu tavo komentaru - I get it, esi ipratus "medituoti, atsipalaiduoti, gyventi" pasitikint Visata. Zinau as si principa. Bet jeigu tu nesupranti/nelabai pajutusi savo laisves/naturalumo/saves priemimo principu per save - pasakyciau, kad tau truksta patirties/aiskumo siuo klausimu. Nesupranti, kad tiek 
"pasitiketi Visata", tiek "puoseleti savo naturalu buvima/laisve" gali buti lygiai toks pats dalykas jausmiskai. Jei to nesupranti - again, tai tik rodo pacios nesupratima. Jei tau tinka tik pasitiketi Visata, that's fine, nesakau keisti savo metodu, bet tu ryskiai nepagauni apie koki principa kalbu, ir kokiu budu jie gali buti visiskai vienodi jausmiskai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimisf: 22 vasario 2024 - 21:14

Kiekvienas metodas gali buti suprastas blogai ir iskraipomas, nesvarbu kaip ji apibudintum. Viduje dirbama su jausmais per patirti ir su jausmais/suvokimais viskas zymiai lanksciau vyksta nei protui atrodo. 

Atsakyti
Jei tu tikrai būtum laisvas, tavęs čia net nebūtų. Tu būtum paprastas ateistas, niekuo netikintis ir iš visų pomirtinių gyvenimų ar matricų tik pasijuoktum, o kai užgriūna sunkumai sakytum 'nutiko gyvenimas'. Jie tikrai laisvi, sutinku, nes jie neturi pojūčių kas aplinkui. O tu vaidini, kad turi, bijai būtybių, matricų po mirties, kad tik nepapultum, kad tik valią parodytum, tai čia ir nėra laisvė. Ir tai normalu. Juk supranti visgi protu ir siela, kad nesi pats iš savęs, ne pats save pasigimdei. Tavo protėviai kartų kartom dirbo išvien, kad atsirastum tu. Net jei dalis iš jų buvo netobuli, net jei tarp jų buvo visokių iškrypėlių debilų, baisių žudikų, bet jie vistiek tavo. Be jų tavęs nebūtų ir nefilosofuotum čia atsisėdęs smile.gif Jei tu jų bijai, bijai pakliūti į jų kažkokius spąstus ar jų 'šaltinį' po mirties, tai mažų mažiausiai keista, daugiausia juokinga ar sukelia užuojauta smile.gif Atsipalaiduok, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti

Is esybes perspektyvos - niekas negimsta ir nemirsta, kaip ir ant tv ekrano atsirade paveiksliukai nera pagimdomi, ar kada isnyksta nemirsta. Jie grizta i tai kas yra pirmine samones busena. Amzinas yra priespriesa trumpam. Negalima sakyti "amzinasis gyvenimas", nes nera nei pradzios, nei pabaigos, yra tiesiog gyvenimas, nes jame nera nei laiko nei erdves.

Kai kurie mano, kad reinkarnacija, tai kaip atskiri vandens sukuriai, integruojasi i upes visuma, bet ne ta prasme, kad zmogus turi atskira egzistencija, ir ji islieka ir jo fiziniam pavidalui isnykus.

Atsakyti

Happyface, hmm, nelabai supratau, kokia tavo nuomone.

"Kai kurie mano, kad reinkarnacija, tai kaip atskiri vandens sukuriai, integruojasi i upes visuma, bet ne ta prasme, kad zmogus turi atskira egzistencija, ir ji islieka ir jo fiziniam pavidalui isnykus" -
Na matai, tai yra tik spejimas. Tai spejimas, turintis absoliutu 0% patvirtinimu dabartinėje realybėje ir kitose erdvėse (narkotinių medžiagų, NDE ar kitų potyrių sukeltų). Ar yra asmuo, kuris tą galėjo patirti ar patyrė? Tas "susijungimas" su "pirmine samones busena" ir "taves isnykimas" yra realiai sugalvota fantazija.
Reikėtų apipavidalinti, ką mes vadiname "susijungimu si pirmine samones busena"? Kas tada nutinka? Ar tu pranyksti kaip samone? O ar tu kaip samone islieki, bet paprasciausiai issipleti, pajauti, kad turi rysi su visuma?

Kalbant apie visiska pranykima nera jokiu irodymu, kad tai galetu buti. Nebent irodymais laikome kai miegame ar kai netenkame samones, kad neatsimename, kur buvome ir ar is viso buvome. Bet jeigu atmetame tokius potyrius (kurie yra limituoti musu smegenu), ar yra irodymas, kad mes galime pranykti kaip samone? Asmeniskai as kai sau kartoju siuos zodzius "Is esybes perspektyvos - niekas negimsta ir nemirsta", ne tik kad neisnykstu, bet labiau jauciu savaja egzistencija. Taip, kartu jauciamas ir bendras rysys su egzistencija, bet niekas nepranyksta, o atvirksciai sustiprinamas jausmas, kad tu turi savaja nekeiciama/nejudinama egzistencija.

"Is esybes perspektyvos - niekas negimsta ir nemirsta, kaip ir ant tv ekrano atsirade paveiksliukai nera pagimdomi, ar kada isnyksta nemirsta. Jie grizta i tai kas yra pirmine samones busena." -
Bet ar tikrai automatiskai griztame i savo pirmine samones busena jei liekame samoningi po mirties? Jeigu po mirties griztame i savo naturalia busena, tai ka mes veikiame sioje zemeje? As sutinku, kad is esybes perspektyvos tu visada esi/turi rysi su naturalia samones busena, bet tai nereiskia, kad negali "pasiklysti" erdvese, potyriuose, savo supratime. Mano pagrindine ideja yra, kad egzistuoja musu naturali samones busena, bet siuo metu mes esame pasiklyde ir reikia tinkamai nukreipti savo demesi ir tureti tinkamus principus, kad atrastume savo naturalia samones busena kazkiek siame gyvenime ir pilnai po mirties.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimisf: 08 kovo 2024 - 02:04