Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas su ikimokyklinio a. vaikais

Mes patys esam pradedantys slidinėtojai, slidinėję tik 3 dienas per visą gyvenimą, tai vaiko tikrai nemokysim ax.gif Man tik neramu, kad dukrai išvis nepatiks slidinėti, tai nežinau ką tokiu atveju reiks daryti, turbūt į paprastą darželį leisti kalnuose, kad patys galėtume paslidinėti. Aš tai esu už instruktorius tiek vaikams, tiek suaugusiems. Pati nuo nulio mokiausi su instruktore ir tikrai tai buvo labai efektyviai išnaudotas laikas, manau, taip greit nebūčiau išmokus, jei būtų mokę kas nors iš draugų. Mes planuojam važiuoti į Austriją Zillertal regioną, o mokyklėlę Kaltenbache išrinkom, jei dar nepersigalvosim.
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2009 11 12, 18:14)
Mes planuojam važiuoti į Austriją Zillertal regioną, o mokyklėlę Kaltenbache išrinkom, jei dar nepersigalvosim.

Kaltenbache maciau kaip vaikucius moko
user posted image
Atsakyti
gal galit pasodalinti info apie mokyklas Livigno. Zadam veztis ten 4.5 metu vaika...
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2009 11 16, 17:43)
gal galit pasodalinti info apie mokyklas Livigno. Zadam veztis ten 4.5 metu vaika...

Almera,
kaip suprantu jus jau spejote paslidineti ir grizti. Tai kaip vis gi Livigno priima vaikus? Mano situacija panasi - uz menesio zadame vaziuoti i Livigno su 4,5 metu vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Natutis @ 2010 01 09, 11:54)
Almera,
kaip suprantu jus jau spejote paslidineti ir grizti. Tai kaip vis gi Livigno priima vaikus? Mano situacija panasi - uz menesio zadame vaziuoti i Livigno su 4,5 metu vaiku.


ne, mes dar nespejome... Isskrendam tik sausio 22d. Grizus parasysiu smile.gif Eisim i sita mokykla:
http://www.scuolasci.../index_eng.html
nes salia gyvensim.
Atsakyti
Aciu, Almera, uz nuoroda! Lauksiu Jusu ispudziu, nes laiko dar turiu - mes isvaziuosime vasario 12. Sekmes slidinejant smile.gif
Atsakyti
Kadangi - kai patys ruošėmės pirmą kartą važiuoti su vaikais slidinėti - labai ieškojau informacijos ir labai džiaugiausi, kai radau kelias forumietes, kurios galėjo pasidalinti informacija, tai dabar grąžinu "skolą" - dalinuosi mūsų - jau trečius metus iš eilės - sėkmingos slidinėjimo Italijoje su vaikais istorija ir nuotraukomis.
SLIDINĖJAME SU VAIKAIS ITALIJOJE

Sėkmės, kurie norės išbandyti!
Atsakyti
Nuo kelių metų galima statyt vaiką ant slidžių?
Kuriuose kalnuose galima saugiai jaustis slidinėjant su vaikais?
Ar visur galima slidinėti su vaikiuku nešynėje?
Kur yra nemokami ski passai vaikams?
Ar verta vaiką atiduoti į slidinėjimo mokyklėlę?
Ar verta inventorių nuomotis Lietuvoj?
Gal kas turit patirties tuo klausimu?
Atsakyti
Esu matęs youtubėj filmukų, kur čiuožia net 2-jų neturintys. Pagal savo patirtį man visai neblogai sekėsi ant slidžių pastatyt pirmagimę, kai jai buvo 5. Pernai bandžiau savo antrąja ant slidžių statyti, jai buvo keturi, tai sudėtingiau - sunkiau suvokia principus. Pirmagimė jau antrą dieną sugebėjo čiuožti be griuvimo, su keturmete sudėtingiau.. trečia dieną pradėjo jau sektis, bet nuo mažo nuolydžio.
Kuriuose kalnuose saugiai? Visuose vienodai daugiau mažiau, jei vaikų zonose, griūvimai grūdina. O dėl aplinkinių - visur pradedančių pakankamai, Nors turūt alpėse koncentracija žmonių trasoje mažiausia, lyginant su tatrais, sudetais. Iš kitos pusės su vaikais važiuojant iki alpių yra didelis atstumas.
Dėl nešioklės - esu matęs slidinėjančių, bet labai labai nedaug.
Ski pasai daugumoje vietų nemokami vaikams iki 5-6 metų
Slidinėjimo mokyklos - žinoma verta, bet man pačiam reikėjo irgi būt šalia. Dar vyresnioji čiuožtų be buvimo šalia, bet antragimė dar nepasiduoda žmonėms iš nelietuvių šalies. Matyt tai individualu.
Verta nuomotis Lietuvoje pradedantiems, o vaikams verta ir nupirkti kažką iš dėvėtų. Darėme analizę ir ją sutalpinom į straipsnį - http://www.campingca...transportavimas

Atsakyti
Sveiki. Pernai buvome serfaus su vaikais. AtidaVem mergaite i pilnos dienos mokyklele. 2 val is ryto ciuoze. Tada pietus kada susitikdavome. Papietaudavome. Tada vel 2 val ciuozimo. Seip likom patenkinti. Buvo kazkiek asaru bet dukryte isciuoze visas 5 dienas. Didziausias barjeras buvo kalba. Nesuprato ka sake instruktorius.
Siemet norim i italija gal galit parekomenduoti kurorta su gera mokyklele. Ir gal kur apsistoti kad nereiketu vazineti. Patys esame buve italijoje keliuose kurortuose bet buvom dar be vaiku neatkreipem demesio i mokykleles sad.gif
Atsakyti