Įkraunama...
Įkraunama...

Tuskulėnų vidurinė mokykla

QUOTE(ezytee @ 2015 01 16, 11:50)
Ne tai kad sustiprinimas nepasijus, per 2 metus išvis piešti neišmoksta

Natalija Stradalova


Tema gal ir sena, bet pasisakyti niekada nėra vėlu, gal kitiems bus naudinga. Ne visiems lemta būti dailininkais, todėl ir per 12 metų gali neišmokti piešti, tuomet gal reiktų susimastyti, ir leisti vaiką ne į dailės klasę. Dėl krūvio (kaip čia išsireikšta sustiprinimo) - jis labai pasikeis nuo 5 klasės (nebent nuo mano baigimo kažkas labai pasikeitė). Dailė - labai abstraktus apibūdinimas, kadangi dailės klasėje yra tokios pamokos, kaip tapyba, piešimas, dizainas, skulptūra, grafika ir meno istorija. O Natalija Stradalova (buvusi auklėtoja) visuomet buvo su "cinkeliu" ir nesitikiu, kad visi ją supras smile.gif
Atsakyti
gal kas nori keistis i mindaugo mokykla?
Atsakyti
ar perkate uniformas tik is litados ar galima ir is kazkur kitur?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2017 08 22, 08:13)
ar perkate uniformas tik is litados ar galima ir is kazkur kitur?


Galima iš bet kur: svarbu mėlyna tamsi spalva.
9-tokui ploną mėlyną megztinį pirkau iš parduotuvės, Marks/Spencer firmos... o storą mėlyną iš Manovitos įmonės (uniformų siuvykla. H.Manto g. Vilniuje)
Atsakyti
sveiki, gal turit atsiliepimų apie Nijolę Sakalauskienę?
Atsakyti
Sveiki,

Labai norėčiau atsiliepimų apie pradinukų mokytojas :
Rūta Gerasionienė
Danguolė Vieniuvienė
Justina Makštutytė
Gintarė Penkaitytė
Atsakyti

Sveiki,

gal galėtumėte pasidalinti atsiliepimais apie dabartinių ketvirtokų mokytojas?

Atsakyti
Sveiki. Gal kas nors gali papasakoti apie dabartinių antrokų mokytojas? Kurios klasės yra dailės, o kurios sceninio judesio pakraipos?
Atsakyti

Laba diena,

Gintare Penkaityte - mano dukra ejo i prailginta grupe, labai maloni, bendraujanti, kalbanti apie vaika. Noreciau kad butu pagrindine mokytoja.

Atsakyti
Sveiki, gal kas žinot kaip vyksta egzaminas į 1 kl?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2020 03 05, 12:21)
Sveiki, gal kas žinot kaip vyksta egzaminas į 1 kl?


Sveiki, tiksliai pasakyti sunku, nes viskas vyksta už uždarų durų. Bet, jei gerai pamenu, "egzaminas" susideda iš kelių dalių: vaikų prašoma priristatyti, atliekamas gebėjimo testas (užduotėlės, bet nežinau kokios, jų nerodo) ir kūrybinės užduotys: stojantiems į dailės klasę -nupiešti vieną ar du piešinius paskirta tema, stojantiems į sceninio judesio klasę - improvizacinė užduotis (stovėdama už durų girdėjau, kaip vaikai grojo duotais instumentais - barkučiais, būgneliais ir pan., kažkokį lyg žaidimą žaidė). Iš esmės nieko sudėtingo. Svarbiausia, kad vaikas pats norėtų piešti ar šokti/vaidinti. Nes šiek tiek keista matyti, vaikus, kurie įstoja į dailę, bet akivaizdžiai negeba piešti, neturi fantazijos; arba įstoja į sceninio judesio klasę ir bijo akis pakelti, deklamuoti eilėraštį ir pan.
Atsakyti