Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų indėliai, draudimai ir pan.

Nuvilsiu, bet domejausi. Ir žinau apie tuos kaupimus. Tik nieko gero dar nei vienam is kuriu domejausi, dar nieko neizvelgiau. O nagrinėti visus pasiulymus kokie tik Lietuvoje yra, neturiu nei laiko, nei noro.

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 05 04, 08:29)
<p>Nuvilsiu, bet domejausi. Ir žinau apie tuos kaupimus. Tik nieko gero dar nei vienam is kuriu domejausi, dar nieko neizvelgiau. O nagrinėti visus pasiulymus kokie tik Lietuvoje yra, neturiu nei laiko, nei noro.</p>

tai reiškia nė velnio neišmanai.
Atsakyti

Na ir? Neismanau, tai klausiu. O tu nuo atsakymo issisukineji. Arba paaiskint nemoki arba nera ko aiskint,nes nesamone yra ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 05 04, 13:43)
<p>Na ir? Neismanau, tai klausiu. O tu nuo atsakymo issisukineji. Arba paaiskint nemoki arba nera ko aiskint,nes nesamone yra ir tiek.</p>

tai ką tau paaiškint - visą sutartį paviešint? Sutarties sąlygos yra skirtos man, ne tau. Svarbiausi aspektai buvo paminėti. Tikslios mokamos mėnesinės sumos aš tau net nesiruošiu sakyti.
Atsakyti

tai nesigirk dalykais,kuriu tipo sakyt nesiruosi, nes mazai realus atrodo, o nesamones tai mes cia visos galim rasinet. 

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 05 05, 12:05)
<p>tai nesigirk dalykais,kuriu tipo sakyt nesiruosi, nes mazai realus atrodo, o nesamones tai mes cia visos galim rasinet. </p>

taip, matau, kad tuo intensyviai ir užsiiminėji.
Atsakyti

aha, as :)

Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2017 05 04, 13:22)
tai reiškia nė velnio neišmanai.



Idomu kokia imoka mokate. ax.gif ax.gif As isskaiciuoju labai didele imoka ir dar plius nusiraso mokestis uz apsaugas, nors jos ir nedideles butu ir uz investavima mokesciai.
Cia sriti labai gerai ismanau. Kiek maciau sutarciu, deja deja, bet su pliusu ju maciusi esu vienetus is ne vieno tukstancio matytu. Turite tada pati labai gerai ja valdyti. Arba esu maciusi pliusiniu, kai vaikai yra patyre ne viena trauma per sutarties turejimo laika ir gave nemazas ismokas.
Tikrai yra sportuojanciu ar labai aktyviu vaiku, kurie laiks nuo laiko turi sportines traumas- tai koja, tai ranka....
Nesinori niekam pliuso darytis is traumu, bet tokia sutarciu realybe.

Jei Jums sekasi su ta sutartim, sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2017 05 02, 10:17)
Draudimo bendrovė SEB, vaikai drausti nuo +/- 1 metų amžiaus iki 18 metų, mėnėsines įmokas padauginus iš mėnesių skaičiaus gaunama žymiai mažesnė suma nei draudiminė. Į kaupiamajį draudimą yra įtraukta tik viena papildoma suma - draudimas nuo stambių traumų.

dar karta issiskaiciau ka rasote. Draudimine suma 50.000 EUR ? Tai cia ne ta suma, kuria gausite sutarciai pasibaigus. SEB'e niekad niekas nesako kiek gausite termino pabaigoje. Gali pateikti preliminaria skaiciuote su neigiamu scenarijum, neutraliu ir teigiamu. Bet Jus nezinote ko realiai galite tiketis po 18 metu.
Arba as ne taip suprantu ka rasote. Nes draudimine suma yra ismoka nelaimes atveju. blink.gif verysad.gif
Atsakyti

Man atrodo,kad ciccio greiciausiai visai vaiku neapdraudus, ar bent jau ne taip kaip sako. Jei vaikai apdrausti dar prie lito, tai kokia suma tada buvo numatyta, jei dabar 50000 euru????? Tada 50000 litu? Tokiu atveju ir is pvz. 100 ar 200 litu imokos tapo 100 ar 200 euru imoka. O gal tada tai buvo pazadeta vaikams ismoketi puse "meliono"? Bet kazin kas tokiu atveju isgaletu tokias imokas moket. 

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 05 07, 19:55)
<p>Man atrodo,kad ciccio greiciausiai visai vaiku neapdraudus, ar bent jau ne taip kaip sako. Jei vaikai apdrausti dar prie lito, tai kokia suma tada buvo numatyta, jei dabar 50000 euru????? Tada 50000 litu? Tokiu atveju ir is pvz. 100 ar 200 litu imokos tapo 100 ar 200 euru imoka. O gal tada tai buvo pazadeta vaikams ismoketi puse "meliono"? Bet kazin kas tokiu atveju isgaletu tokias imokas moket. </p>


Is tiesu mazai esu maciusi sutarciu, kur imoka butu didesne nei 200 eur/men. Ir dar jei seimoje ne viena sutartis yra. Ir po tiek mokant, is tiesu vargiai sukaupsi 50.000 eur per 18 metu.

Gali ciccio apmetyti mane akmenimis, taciau sia sriti zinau ne vienus metus. ax.gif

Nesistengiu pirsti savo nuomones, tik siulau pasitikslinti sutarti. Su garantuota graza termino pabaigoje, tokiu sutarciu SEB banke niekad nebuvo. Ta zinau 100%.
Atsakyti

Faustina skaitei skaitei ir nedaskaitei iki galo. Mano draudime nėra numatytos išmokos už bet kokias traumas, numatytos tik už didžiąsias ir ne 50000 eur sumai. Yra ir kitų niuansų - gyvybės draudimo išmoka, išmokos periodo pabaigoje suma yra fiksuota, nepaisant investicinės grąžos ir t.t. Draudimas orientuota į išmoką jo pabaigoje, o ne į draudimą.

Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2017 05 08, 07:25)
<p>Faustina skaitei skaitei ir nedaskaitei iki galo. Mano draudime nėra numatytos išmokos už bet kokias traumas, numatytos tik už didžiąsias ir ne 50000 eur sumai. Yra ir kitų niuansų - gyvybės draudimo išmoka, išmokos periodo pabaigoje suma yra fiksuota, nepaisant investicinės grąžos ir t.t. Draudimas orientuota į išmoką jo pabaigoje, o ne į draudimą.</p>


nėra rinkoje tokių pasiūlymų
arba turite kažkokį absoliučiai nestandartinį , išskirtinį variantą (bet tokiu atveju, nederėtų kitų siuntinėti 'domėtis'...), arba kažko nedasakoti ir nesuprante.

Tokia suma susikauptų per 17metų, mokant po 140eur , rizikingiausiomis kryptimis ir su garantuotomis 7% palūkanomis, investuojant gpm'ą, ir su minimaliom draudimo apsaugom.

Jei tikrai kažkoks vadybininkas su jumis sudarė tokią sutartį, tai sveikinu, o jis tikriausi seniai darbo biržoje smile.gif.
Atsakyti