QUOTE(giedruute @ 2009 07 21, 15:18)
Nusiziurejau viena Sonatinos receptuka:
VARŠKINIAI RAGELIAI
200 g varškės
100 g sviesto
1/4 a. š. druskos
150 g miltų
200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams)
Ir iskilo klausimukas, cia sviestas dedamas kambario temperaturos ar lydytas?
as dedu lydyta sviesta ir sauksta cukraus, ir darau su obuoliais, tai mano seimos megstamiausi sausainukai
Papildyta:
QUOTE(lili78 @ 2009 07 29, 12:02)
Gaminau vakar
Žuvį prancūziškai, prisikaičius komentarų tikėjausi kažko vauuuuu

, nežinau , bet man tik šiaip sau, skanu, bet būna kur kas skaniau

Antrą kartą nebegamisniu

Atrodo viską dariau kaipparašyta, net pačiai keista kodėl čia taip..
as darau sita recepta, labai patinka mums, ir dukryt evalgo , man daug lengviau negu prie keptuves stovet
Papildyta:
QUOTE(anestute @ 2009 06 27, 21:21)
Gal kas gaminote torta "Marsas"?

Ar skanus?
LABAI LABAI SKANUS