
Bandžiau ir aš tą tinginių skruzdėlyną, tikrai labai skanu, aš dėjau žuvytes, mano vaikai sugalvojo jam pavadinimą KAROSAI DUMBLE

QUOTE(martam @ 2010 02 10, 13:21)
Bandžiau ir aš tą tinginių skruzdėlyną, tikrai labai skanu, aš dėjau žuvytes, mano vaikai sugalvojo jam pavadinimą KAROSAI DUMBLE 


o sakykit jei dedi RUDUDU ar ji irgi reik virinti???

Siandien noreciau pasigaminti is kiaulienos kumpines
gal kas isbandet Sonatinos koki receptuka ?


QUOTE(guziukas @ 2010 02 10, 11:26)
nereikia

Papildyta:
QUOTE(vaida g. @ 2010 02 10, 11:29)
Siandien noreciau pasigaminti is kiaulienos kumpines
gal kas isbandet Sonatinos koki receptuka ? 


Nz tps mesos, bet siaip as kumpy kepu druskoje pagal Sonatina, nerealiai skaniai gaunasi

QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 13:31)
tai tipo sumaisai su sviestu ur uzpili


QUOTE(guziukas @ 2010 02 10, 13:26)
Tikrai ne. As tik maisant pasildziau kol sviestas istirpo ir pasidare vientisa mase.
Siaip tikrai greitai ir skanu
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 13:31)
nereikia 
Papildyta:
Nz tps mesos, bet siaip as kumpy kepu druskoje pagal Sonatina, nerealiai skaniai gaunasi

Papildyta:
Nz tps mesos, bet siaip as kumpy kepu druskoje pagal Sonatina, nerealiai skaniai gaunasi

O kur tas receptas ? blog'e ?
QUOTE(guziukas @ 2010 02 10, 11:33)
Nereikia, minsta sviesta isplaki gerai su rududu ir viskas, Kaitinti nereikia nieko, ypac lydyti sviesto

tada sudedi krekerius, iskaisai gerai, palieki porai valandu kamabriop tempoj ir poto dedi i saldytuva kad susaltu, viskas

Papildyta:
Prasau receptukas

KIAULIENA DRUSKOJE
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 13:36)
Nereikia, minsta sviesta isplaki gerai su rududu ir viskas, Kaitinti nereikia nieko, ypac lydyti sviesto
tada sudedi krekerius, iskaisai gerai, palieki porai valandu kamabriop tempoj ir poto dedi i saldytuva kad susaltu, viskas
Papildyta:
Prasau receptukas
KIAULIENA DRUSKOJE

tada sudedi krekerius, iskaisai gerai, palieki porai valandu kamabriop tempoj ir poto dedi i saldytuva kad susaltu, viskas

Papildyta:
Prasau receptukas

KIAULIENA DRUSKOJE
Ar Jus kepet pagal si recepta? Visas kg. druskos?

Turiu kiaulienos kumpio gabala,o ji siaip kietoka, gal skaniai gausis

QUOTE(vaida g. @ 2010 02 10, 11:54)
Ar Jus kepet pagal si recepta? Visas kg. druskos?
Ar ne pe suru?
Turiu kiaulienos kumpio gabala,o ji siaip kietoka, gal skaniai gausis

Turiu kiaulienos kumpio gabala,o ji siaip kietoka, gal skaniai gausis

Kepusi ir ne karta, ir nesuru, skonis nerealus





QUOTE(martam @ 2010 02 10, 13:21)
Bandžiau ir aš tą tinginių skruzdėlyną, tikrai labai skanu, aš dėjau žuvytes, mano vaikai sugalvojo jam pavadinimą KAROSAI DUMBLE 

As dar zovytes su aguonom dejau

Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2010 02 10, 14:00)
Kepusi ir ne karta, ir nesuru, skonis nerealus
as istrinu mesyte sutarkuotu cesnaku gerai, palaikau valandziuke, tada i druska 1kg idedu pipiriuku, lauro lapeliu sutrintu ir viskas, imusu ta kiausinio baltyma, kartais du imusu
apkloju ta mesyte is apacios ir virsaus ir kepu..skonis nerealus, mesyte minstute buna
labai skanu kaip ir parodyta su bulviu kose ir raugintu agurkeliu
rekomenduoju, musu seimoje sitas patiekalas einamas labai 





Tai



Aciu
Bet cia tiek daug receptu,kad as pasimetu tarp ju kartais
kazkur maciau raugintus kopustus su sonkauliais,nu neberandu nors tu ka
viskas orkaitej,bet nepamenu ar reik uzdengt ar ne



