QUOTE(nesuper @ 2010 02 10, 16:11)
Atrodo

Vis nesiryztu isbandyti Sonatinos duoneliu receptu, duonkepes neturiu bijau, kad gali nepavykti
Su mieliniais gaminiais susidraugavau, kai isigijau greitkrati is Tupperware (cia tikrai ne reklama). Esme tame, kad miltus dedi i dubeni, o visus kitus produktus i ta greitkrati ir viska gerai isplaki. Gauta skysti pili i miltus ir viska gerai isminkai. O po to leidi teslai pakilti, vel perminkai ir darai ka nori. Karta kaime sumasciau issikepti bandeliu, o greitkracio neturejau, tai paemiau litrini stiklaini ir uzdengusi plasmasiniu dangtuku viska isplakiau: gavosi ne prasciau. Tik reikia atsiminti, kad kai dedi mieles ir paplaki, tai dangtukas taip ir taikosi nusokti, todel pradzioj tik nestipriai pakratai, atidengi, uzdengi stiklaini. Ir taip kelis kartus. O po to papurtai is visu jegu (manksta nebloga).
Dabar aisku duonkepe pagreitina ir palengvina darba, bet imanoma ir be jos. Kitu Sonatinos duoneliu nebandziau, tai negaliu pakomentuoti (tiesa, bandziau kazkada ciabata, kai dar neturejau duonkepes, tai gavosi

)
QUOTE(pipete @ 2010 02 10, 16:16)
Laseli, gražus kepinukas

.
Aciu
QUOTE(aguonele @ 2010 02 10, 17:16)
labai graziai atrodo

bet cia saldumo ir neturejo buti, nes siaip ji pateikiama buna prie pusryciu stalo ir pan. vietoj duonos
As tkriausiai ir i kopustu sriuba cukraus isideciau